malkul 30.10.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nie trzeba ja je oglądąłm w zeszłym tygodni jednak uznalismy z M. że raczej zrobimy cosik takiego:http://www.fireplacemall.com/Log_Holders__Firewood_Baskets_/White_Tower_Log_Holder/AAI190Z02-SL_LRG.jpg ze względów praktycznych, sporo się zmieści:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.10.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 To prawda wyglada ciekawie i pasowaloby Wam do bialych elementow balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 30.10.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 hej hej..kurcze nie wiem czemu u mnie w dzienniku nie widać zdjęć..zamieszczam tu roletki http://i48.tinypic.com/3509f82.jpg http://i45.tinypic.com/34ox5s9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.10.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 bardzo fajne te rolety , ale u Kamiku dala bym terolety zamontowane nie na okna , tylko na nadprożu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 30.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) kamiku dziękuję za pomoc..teraz już chyba będzie dobrze jeszcze tylko nie wiem jak zrobic by w sygnaturze nie było widac całego linka tylko nazwę domek pod modrzewiem? Edytowane 30 Października 2012 przez shenkoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 31.10.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kamiku dziękuję za pomoc..teraz już chyba będzie dobrze jeszcze tylko nie wiem jak zrobic by w sygnaturze nie było widac całego linka tylko nazwę domek pod modrzewiem? Nie ma problemu Super, ze mozna juz podejrzec fotki A w sygnaturce musisz zrobic tak - skopiuj to co wklejam ponizej i powinno byc ok Domek pod modrzewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 31.10.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) [ URL=http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208891-domek-pod-modrzewiem&p=5603102#post5603102]Domek pod modrzewiem[/ URL] Tylko trzeba usunac spacje Edytowane 31 Października 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.11.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No to drewutnia pomalowana zostal jescze 'tylko' dach i bede mogla pochwalic sie efektem Poza tym zamowilismy sofy :wiggle: Dzisiaj mamy tez spotkanie ze stolarzem, zeby omowic dokladnie kwestie balustrady.. Schody juz 'sie robia', a calosc powinna byc zamontowana najpozniej do konca listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 04.11.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kamiku cudny macie domek i wszystko bardzo ładnie się zapowiada. Na pewno będę częstym gościem:)Kuchnia rewelacja:) Co do oświetlenia nad stołem to ja bym była za 3 opcją, tzn. za dwoma zwisami w stylu Waszego plafonu. Lubię spójność w pomieszczeniach i myślę, że będzie to fajnie wygladało i nie będzie takiej "mieszaniny" . W kuchni też jestem za białą roletą rzymską. A co do fototapety to wybrałabym chyba cegiełki, bo je uwielbiam:) ale to akurat zależy od tego gdzie ma być dokładnie ta fototapeta, bo to najlepiej zobaczyć "na żywo" i wtedy zadecydować, więc tu czekamy na Twoją decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.11.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witaj mała czarna Milo bardzo, ze podoba Ci sie nasz domek Dziekuje za glosy w sprawie ubranka dla okna kuchennego, oswietlenia i tapety Ta ostatnia juz wybrana - bedzie foto wierze, ze wyjdzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_s_z 06.11.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witam, oczekując na moje własne M (odbiór w maju) szukam inspiracji i tak trafiłam do Ciebie Będę miała podobny układ i rozmiar kuchni jak u Ciebie. Bardzo podobają mi się Twoje aranżacje i na pewno będę zaglądać Pozdrawiam, marta_s_z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witaj Marta Milo, ze do mnie zajrzalas : Bedzie mi jesczze milej, jesli staniesz sie czestym gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 07.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 hej po dłuższej mojej nieobecności;) jak tam sofy? jakie zamówiliście, pochwal się, no i kiedy będą? u nas kurcze nikt nie chce kupić mieszkania, więc kupno segmentu się opóźnia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Hej Edyta Sofy zamowione - biale Najwyzej wszystkim, ktorzy beda chcieli tyleczek na nich posadzic, bedziemy najpierw test jeansow robic A powaznie mowiac, to mam nadzieje, ze jak bedziemy o nie dbac, to i byle co nie bedzie ich farbowalo.. skory sa bardzo dobrej jakosci, te same ktorych uzywa Kler, bo i Vero jest z nimi w grupie, wiec mam nadzieje, ze bedzie git 2 x trojka + fotel + pufa - wieksza, ze schowkiem, z innego modelu, ale ma pasowac Mam nadzieje, ze niedlugo znajdziecie kupca na mieszkanko.. trzymam kciuki i zycze powodzenia Edytowane 7 Listopada 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Zrobilam pseudo wizualke zabudowy do wiatrolapu.. sama Te ciemniejsze elementy to ma byc mdf lakierowany, bialy. Pozostale elementy to laminat o delikatnej strukturze, takze bialy. Bedzie to chyba dobrze wygladalo? Podloga jest taka jak w kuchni, sciany jasniutkie, takie jak w przedpokoju, jadalni i czesci salonu. Bede wdzieczna za opinie i sugestie http://s8.postimage.org/kgy4js1px/wiatrolap.png online photo sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) zle narysowalam.. Ta 'laweczka' nie bedzie szerokosci szafy, bo scianka przy drzwiach wejsciowych jest krotsza niz ta przy drzwiach do przedpokoju.. mniej wiecej tak: http://s15.postimage.org/7ithikjij/rzut.png free image hosting Edytowane 7 Listopada 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wpadłam sie przywitac:) Troszkę podczytałam i popatrzyłam Twoje wnętrza:) Mamy rzeczywiscie bardzo podobny gust:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 08.11.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dziekuje Hazelku za privka I za to, ze mnie tu odwiedzilas Mam nadzieje, ze bedziesz wpadac czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.11.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 kamiku a myślałaś może o drzwiach łamanych do tej szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 08.11.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 kamiku a myślałaś może o drzwiach łamanych do tej szafy? Myslalam i takie wlasnie planujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts