Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Kaszubach, czyli u K&M

kamiku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 486
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kamiku dziękuję za pomoc..teraz już chyba będzie dobrze :) jeszcze tylko nie wiem jak zrobic by w sygnaturze nie było widac całego linka tylko nazwę domek pod modrzewiem?

Nie ma problemu :)

Super, ze mozna juz podejrzec fotki ;)

A w sygnaturce musisz zrobic tak - skopiuj to co wklejam ponizej i powinno byc ok :D

Domek pod modrzewiem

No to drewutnia pomalowana :) zostal jescze 'tylko' dach i bede mogla pochwalic sie efektem ;)

Poza tym zamowilismy sofy :wiggle: :wiggle:

Dzisiaj mamy tez spotkanie ze stolarzem, zeby omowic dokladnie kwestie balustrady..

Schody juz 'sie robia', a calosc powinna byc zamontowana najpozniej do konca listopada :D

Kamiku cudny macie domek i wszystko bardzo ładnie się zapowiada. Na pewno będę częstym gościem:)

Kuchnia rewelacja:) Co do oświetlenia nad stołem to ja bym była za 3 opcją, tzn. za dwoma zwisami w stylu Waszego plafonu. Lubię spójność w pomieszczeniach i myślę, że będzie to fajnie wygladało i nie będzie takiej "mieszaniny" . W kuchni też jestem za białą roletą rzymską. A co do fototapety to wybrałabym chyba cegiełki, bo je uwielbiam:) ale to akurat zależy od tego gdzie ma być dokładnie ta fototapeta, bo to najlepiej zobaczyć "na żywo" i wtedy zadecydować, więc tu czekamy na Twoją decyzję.

Hej Edyta :)

Sofy zamowione - biale :D

Najwyzej wszystkim, ktorzy beda chcieli tyleczek na nich posadzic, bedziemy najpierw test jeansow robic :lol2: :rotfl:

A powaznie mowiac, to mam nadzieje, ze jak bedziemy o nie dbac, to i byle co nie bedzie ich farbowalo.. skory sa bardzo dobrej jakosci, te same ktorych uzywa Kler, bo i Vero jest z nimi w grupie, wiec mam nadzieje, ze bedzie git ;)

2 x trojka + fotel + pufa - wieksza, ze schowkiem, z innego modelu, ale ma pasowac ;)

Mam nadzieje, ze niedlugo znajdziecie kupca na mieszkanko.. trzymam kciuki i zycze powodzenia :hug:

Edytowane przez kamiku

Zrobilam pseudo wizualke zabudowy do wiatrolapu.. ;) sama :D

Te ciemniejsze elementy to ma byc mdf lakierowany, bialy.

Pozostale elementy to laminat o delikatnej strukturze, takze bialy.

Bedzie to chyba dobrze wygladalo? :confused:

Podloga jest taka jak w kuchni, sciany jasniutkie, takie jak w przedpokoju, jadalni i czesci salonu.

Bede wdzieczna za opinie i sugestie ;)

http://s8.postimage.org/kgy4js1px/wiatrolap.png

online photo sharing