vesila 08.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hello przejrzałam, poczytałam i zobaczyłam rolety na oknie podrzucam podobną inspirację, moją ulubioną KLIK - tutaj wiecej oraz głosuje na tapetę z widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Przepraszam ,że mnie tak dawno nie było .Ale już jestem i wszystko nadrobiłam Jeżeli chodzi o tapetę ,dobrze wybrałaś :yes:Sofki w białej skórze ,mnaimmm.....już nie mogę się doczekać ,zarówno tych Twoich ,jak i swoich :rotfl:.Będziesz pierwsza ,więc liczę na jakiś patent dotyczący czyszczenia Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 kamiku przepięknie u Ciebie, bardzo mi się podoba ta fototapeta, ja bym się cały czas na nią gapiła :0 chciałam zapytać o drzwi wewnetrzne, bardzo mi się spodobały, jakie to jeśli wolno spytać? Mam też pytanie o tego westwinga czy tam kiedykolwiek są jakieś promocje? u mnie jeszcze do urządzania daleko, ale ceny mnie i tak powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joankasz 12.11.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Do salonu planujemy takie meble. Trwaja jesczez dyskusje, czy ma to byc naroznik, czy sofy, ale zdecydujemy sie chyba na 2x trojka plu fotel plus pufa.. http://s9.postimage.org/fh4pv8xlb/vero.jpg upload pictures http://s14.postimage.org/5sqhnlob5/vero27.jpg upload Witam, my równiez zastanawiamy się nad takim rozwiązaniem, jak mozesz to podrzuć cenę i wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.11.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Przepraszam ,że mnie tak dawno nie było .Ale już jestem i wszystko nadrobiłam Jeżeli chodzi o tapetę ,dobrze wybrałaś :yes:Sofki w białej skórze ,mnaimmm.....już nie mogę się doczekać ,zarówno tych Twoich ,jak i swoich :rotfl:.Będziesz pierwsza ,więc liczę na jakiś patent dotyczący czyszczenia Buziaki Jak milo Ola, ze do mnie zajrzalas Ja z kolei przez weekend znowu narobilam sobie zaleglosci w ulubionych watkach Moze dzisiaj choc troche uda mi sie nadgonic Ja tez juz z utesknieniem czekam na nasze sofy; w ciagu 3-4 tyg powinny byc kamiku przepięknie u Ciebie, bardzo mi się podoba ta fototapeta, ja bym się cały czas na nią gapiła :0 chciałam zapytać o drzwi wewnetrzne, bardzo mi się spodobały, jakie to jeśli wolno spytać? Mam też pytanie o tego westwinga czy tam kiedykolwiek są jakieś promocje? u mnie jeszcze do urządzania daleko, ale ceny mnie i tak powalają Nita, witam Cie serdecznie Drzwi wykonywal nam lokalny stolarz Poniewaz dwie pary mamy kompletnie niestandardowe, musialy byc zrobione na wymiar Polecam chowane zawiasy i zamki magnetyczne - ladnie wygladaja i fajnie sie je uzytkuje Z tego co sie orientuje, to takie przeszklone ma w swojej ofercie kilku producentow drzwi Jesli chodzi o westwing, to niby wszystkie sprzedawane tam rzeczy sa w promocji Zakup bombek byl u nich moim pierwszym zakupem, na 'dzien dobry' mialam od nich bon o wartosci 50 pln Witam, my równiez zastanawiamy się nad takim rozwiązaniem, jak mozesz to podrzuć cenę i wykonawcę Witaj Joanka o jakie konkretnie rozwiazanie chodzi - 2 x trojka i fotel? Sofy sa producenta Vero, model Rosa. Jesli chodzi o ceny, to najlepiej wybrac sie do jakiegos salonu, ktory sprzedaje te meble i ponegocjowac mysle, ze 4-6% + transport gratis jest realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dziekuje Hazelku za privka I za to, ze mnie tu odwiedzilas Mam nadzieje, ze bedziesz wpadac czesciej Bede, bede i wpadłam dzisiaj, zobaczyc, co słychac:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.11.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Bede, bede i wpadłam dzisiaj, zobaczyc, co słychac:bye: chociaz slychac u nas nie za wiele.. mam jendak nadzieje, ze za klika dni czesc prac z kopyta ruszy W tym tyg chce wreszcie ustalic koncowy plan na wiatrolap i zabudowe w naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 a zdradzisz jakies szczegóły tego planu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joankasz 14.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 dzięki bardzo za namiary, a co do tego czy trójka i dwójka czy inna opcja jeszcze sie zastanawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 14.11.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 a zdradzisz jakies szczegóły tego planu? Ola, zdecydowalismy jednak na zabudowe wiatrolapu jn. Przy szafie chcialam koniecznie miec cos w stylu laweczki, bo nie byloby gdzie takiej wolnostojacej wstawic.. do tego drazek na ubrania - np. mokre, ktorych nie chcielibysmy od razu chowac do szafy lub ubrania gosci.. Poza tym mysle, ze nawet lepiej wyglada, jesli nad ta 'lawka' cos jesczze jest, bo nie tworzy sie takiego 'tunelu', szczegolnie, ze u nas sufit na 280 jest http://s12.postimage.org/i0nhmt9ql/wiatrolap2bb.png photo storage Zastanawiamy sie teraz tylko jeszcze nad tym, czy te ciemniejsze elementy zrobic w delikatnej szarosci, czy bialym polmacie Cala reszta to bedzie bialy laminat z delikatna struktura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.11.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Delikatny szary Zestawienie dwóch różnych struktur w bieli ,moim zdaniem nie będzie dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 15.11.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ola, OK, to teraz kolejne pytanie Czy szarosc powinna byc w tonacji drzwi zewnetrznych, czy scian w wiatrolapie? I to i to jest szare, mimo, ze na zdjeciach tak sobie to widac.. Zeby lepiej oddac kolor scian, zamieszczam tez fotki przedpokoju - mamy tam ten sam kolor co w wiatrolapie Aaa.. i prosze nie zwracac uwagi na brak lampy i docelowych wlacznikow - te powinny pojawic sie juz w najblizszy weekend http://s12.postimage.org/laovpylvx/2012_11_14_17_52_19.jpg image hosting sites http://s15.postimage.org/8h71p8yhn/2012_11_14_17_54_53.jpg photo uploader http://s14.postimage.org/ghbqqfbn5/2012_11_14_17_55_10.jpg upload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 15.11.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) To jeszcze pokaze co wczoraj moj mezus zakupil http://s7.postimage.org/5whoupel7/image.jpg online photo storage Jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana, to w Lidlu po 70 pln sa Edytowane 15 Listopada 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 15.11.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Jestem Moim zdaniem szarość taka jak na ścianach .Wtedy moim zdaniem ,szarości pięknie się zleją ,a biel będzie grała pierwsze skrzypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 15.11.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Tez mi sie tak wydaje tym bardziej, ze ladniejsza dla mnie jest szarosc scian niz drzwi.. Na te ostatnie nie mielismy za bardzo wplywu, bo deweloper zakladal - w sumie dobrej firmy, porzadne i do calosci ladnie pasuja do mojej koncepcji tez calkiem, calkiem, wiec nie jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.11.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Zgadzam się z Ola w szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 I ja oddaję głos za szarością w kolorze ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.11.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dziekuje bardzo Kochane za glosy Decyzja zapadla - ciemniejsze elementy zabudowy beda w szarosci scian Sprawa drewutni zakonczona, M ma zamontowac jesczez tylko wiatrownice A drewutnia w 100%, od poczatku do konca wykonana przez mojego M i przeze mnie, wyglada tak: http://s12.postimage.org/h7onzc049/IMG_6672.jpg] images http://s10.postimage.org/ymtkfpb95/2012_11_18_15_22_43.jpg images Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.11.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ten bajzel na drugim planie, to balagan dewelopera Ta gora tez jego na szczescie jest tymczasowa i w przyszlym roku ma zniknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.11.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam się u Ciebie Kamiku Przede wszystkim pragnę ci pogratulować niezwykłego położenia domku. Jest cudownieeeee:jawdrop: Wnętrza bardzo mi się podobają! Co do drewutni to muszę przyznać, że odwaliliście kawał DOBREJ roboty Gratuluję Ja również mam balustradę szklaną (w drewnianej ramie pod kolor schodów) a dodatkowo mocowana jest do boków schodów. Jeśli pozwolisz będę podglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts