Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Kaszubach, czyli u K&M

kamiku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 486
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam się u Ciebie :bye:

Bardzo ładny masz domek -świetna kuchnia, a jakie mebelki wypoczynkowe planujesz-mniam!

A jeśli nie rozstrzygnęłaś jeszcze kwestie tapety, to oddaje głosik na Wenecję ( sama mam):rolleyes:

A największy komplement dal Twoich cudownych terenów, pięknie masz jak w bajce.

Dziekuje Wam Kochane za te mile slowa i pochwaly :hug: To strasznie fajne uczucie, bo w ta budke wlozylismy sporo pracy i wysilku :yes:

Moze i budowla nie jest doskonala, bo przeciez z nas mega amatorzy, ale cieszymy sie jak dzieci, ze potrafilismy cos sami zrobic :D

No dobra, moj Michal zrobil, a ja mu pomagalam :D ale zeby nie bylo, to calkiem calkiem sporo ;)

Natalia, witam Cie serdecznie u siebie :welcome:

Tak, tapeta wybrana, nawet juz jest u nas w domku i czeka na polozenie :wiggle: Beda gondole :)

Poza tym w przyszlym tygodniu bedziemy miec montowane schody :) Mam nadzieje, ze tym razem wszystko bedzie dobrze, bo chyba nie mialabym juz sily na powtorke poprzedniej akcji.. :no:

Wchodzic tez bedzie drugi stolarz, ktory zrobi nam zabudowy - w wiatrolapie i sypialni, jak rowniez szafki pod blatem w toalecie i naszej lazience, szafke rtv, stol oraz listwy :)

Takze za tydzien powinnam miec juz duzo nowych zdjec ;)

WOW,to będzie się u Ciebie działo :wave:,domek wypięknieje na święta ,że ho ho :cool:

Ola, taki jest plan, zeby jak najwiecej do Swiat zrobic :) Oby wszystko sie udalo, bo juz dosc problemow z fachowcami podczas wykanczania naszego domku mielismy :D

Udanej zabawy dziś wieczorem :stereo:

Koncert rewelacyjny! http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-113219.gif Naprawde super zabawa byla :wiggle::wiggle:

Jesli Seal jeszcze kiedys odwiedzi Polske, to goraco polecam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-076627.gif

fajnie , gdzie ten koncert????

W gdynskiej Hali Sportowo-Widowiskowej koncert byl :)

Edytowane przez kamiku

Dziekuje bardzo Kochane za glosy :)

Decyzja zapadla - ciemniejsze elementy zabudowy beda w szarosci scian :yes:

Sprawa drewutni zakonczona, M ma zamontowac jesczez tylko wiatrownice :wiggle:

A drewutnia w 100%, od poczatku do konca wykonana przez mojego M i przeze mnie, wyglada tak:

http://s12.postimage.org/h7onzc049/IMG_6672.jpg]

images

http://s10.postimage.org/ymtkfpb95/2012_11_18_15_22_43.jpg

images

Ale z Was zdolne bestie :lol:

kamiku, drewutnia wyglada świetnie! Jesteście bardzo zdolnymi "amatorami'. Jestem pełna podziwu:)

Ale z Was zdolne bestie :lol:

super!! super!!! drewutnia!!! gratulacje..muszę zapisaćw inspiracjach..dla mojego m na wiosne :)

Fajny składzik na drewno, my jesteśmy w trakcie prac nad naszym:bye:

Dziekuje Wam bardzo za te mile slowa :hug:

Aneta, shenkoka, jak juz Wasi mezowie skoncza, to koniecznie pochwalcie sie rezultatem :yes: :wiggle:

ja z Krk jestem;) do wawy w środku tygodnia nie uśmiecha mi się pchać;)

więc dzis po wczorajszym Kubie Wojewodzkim ze Sthurem idziemy na POkłosie:yes: jestem ciekawa , czy tak dobry jak Obława będzie

Jak najbardziej rozumiem, mi tez by sie nie chcialo :no: ;)

A film jak sie podobal? warto zobaczyc?

:welcome:

Podglądałam wcześniej domek z wielkim podziwem, wyszło ślicznie!!!!, ale drewutnia mi umknęła. Świetna robota, tym bardziej że sami, chylę głowę bo my do takich spraw dwie lewe rączki:rolleyes: Chyba nasza będzie podobna, właśnie się robi...szarość u mnie ciemniejsza, pewnie dziś skończy.

Ach te Twoje łazieneczki :lol2::hug: czuję się jak u siebie w domu :D