kamiku 19.11.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witaj Ślężankaaa Dziekuje za odwiedziny i cieply komentarz Podgladaj i komentuj do woli, bedzie mi bardzo milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 jaka fajowa drewutnia;) cześć Kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.11.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam się u Ciebie Bardzo ładny masz domek -świetna kuchnia, a jakie mebelki wypoczynkowe planujesz-mniam! A jeśli nie rozstrzygnęłaś jeszcze kwestie tapety, to oddaje głosik na Wenecję ( sama mam) A największy komplement dal Twoich cudownych terenów, pięknie masz jak w bajce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.11.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Świetna drewutnia ,brava dla Was :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.11.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 No, no, naprawdę fajna ta drewutnia. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 drewutnia pełen profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 20.11.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dziekuje Wam Kochane za te mile slowa i pochwaly To strasznie fajne uczucie, bo w ta budke wlozylismy sporo pracy i wysilku Moze i budowla nie jest doskonala, bo przeciez z nas mega amatorzy, ale cieszymy sie jak dzieci, ze potrafilismy cos sami zrobic No dobra, moj Michal zrobil, a ja mu pomagalam ale zeby nie bylo, to calkiem calkiem sporo Natalia, witam Cie serdecznie u siebie Tak, tapeta wybrana, nawet juz jest u nas w domku i czeka na polozenie Beda gondole Poza tym w przyszlym tygodniu bedziemy miec montowane schody Mam nadzieje, ze tym razem wszystko bedzie dobrze, bo chyba nie mialabym juz sily na powtorke poprzedniej akcji.. Wchodzic tez bedzie drugi stolarz, ktory zrobi nam zabudowy - w wiatrolapie i sypialni, jak rowniez szafki pod blatem w toalecie i naszej lazience, szafke rtv, stol oraz listwy Takze za tydzien powinnam miec juz duzo nowych zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 20.11.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) A jeszcze sie Wam pochwale, ze dzisiaj idziemy z M na koncert Seal'a :wiggle: Mysle, ze bedzie fajnie i mily wieczor nas czeka Edytowane 20 Listopada 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 fajnie , gdzie ten koncert???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 WOW,to będzie się u Ciebie działo ,domek wypięknieje na święta ,że ho ho Udanej zabawy dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 21.11.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) WOW,to będzie się u Ciebie działo ,domek wypięknieje na święta ,że ho ho Ola, taki jest plan, zeby jak najwiecej do Swiat zrobic Oby wszystko sie udalo, bo juz dosc problemow z fachowcami podczas wykanczania naszego domku mielismy Udanej zabawy dziś wieczorem Koncert rewelacyjny! http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-113219.gif Naprawde super zabawa byla :wiggle: Jesli Seal jeszcze kiedys odwiedzi Polske, to goraco polecam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-076627.gif fajnie , gdzie ten koncert???? W gdynskiej Hali Sportowo-Widowiskowej koncert byl Edytowane 21 Listopada 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 uuuu daleko........ ja lubię go, choć po rozwodzie z Heidi trochę mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 21.11.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 uuuu daleko........ ja lubię go, choć po rozwodzie z Heidi trochę mniej;) Monia, dzisiaj jest jeszcze w Wwie A wygladali na szczesliwa pare, prawda..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 uuuu daleko........ ja lubię go, choć po rozwodzie z Heidi trochę mniej;) ja też kamiku, drewutnia wyglada świetnie! Jesteście bardzo zdolnymi "amatorami'. Jestem pełna podziwu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.11.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dziekuje bardzo Kochane za glosy Decyzja zapadla - ciemniejsze elementy zabudowy beda w szarosci scian Sprawa drewutni zakonczona, M ma zamontowac jesczez tylko wiatrownice A drewutnia w 100%, od poczatku do konca wykonana przez mojego M i przeze mnie, wyglada tak: http://s12.postimage.org/h7onzc049/IMG_6672.jpg] images http://s10.postimage.org/ymtkfpb95/2012_11_18_15_22_43.jpg images Ale z Was zdolne bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 kamiku a ja z Krk jestem;) do wawy w środku tygodnia nie uśmiecha mi się pchać więc dzis po wczorajszym Kubie Wojewodzkim ze Sthurem idziemy na POkłosie:yes: jestem ciekawa , czy tak dobry jak Obława będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 21.11.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 super!! super!!! drewutnia!!! gratulacje..muszę zapisaćw inspiracjach..dla mojego m na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Fajny składzik na drewno, my jesteśmy w trakcie prac nad naszym:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 22.11.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 kamiku, drewutnia wyglada świetnie! Jesteście bardzo zdolnymi "amatorami'. Jestem pełna podziwu:) Ale z Was zdolne bestie super!! super!!! drewutnia!!! gratulacje..muszę zapisaćw inspiracjach..dla mojego m na wiosne Fajny składzik na drewno, my jesteśmy w trakcie prac nad naszym:bye: Dziekuje Wam bardzo za te mile slowa Aneta, shenkoka, jak juz Wasi mezowie skoncza, to koniecznie pochwalcie sie rezultatem ja z Krk jestem;) do wawy w środku tygodnia nie uśmiecha mi się pchać więc dzis po wczorajszym Kubie Wojewodzkim ze Sthurem idziemy na POkłosie:yes: jestem ciekawa , czy tak dobry jak Obława będzie Jak najbardziej rozumiem, mi tez by sie nie chcialo A film jak sie podobal? warto zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Podglądałam wcześniej domek z wielkim podziwem, wyszło ślicznie!!!!, ale drewutnia mi umknęła. Świetna robota, tym bardziej że sami, chylę głowę bo my do takich spraw dwie lewe rączki:rolleyes: Chyba nasza będzie podobna, właśnie się robi...szarość u mnie ciemniejsza, pewnie dziś skończy. Ach te Twoje łazieneczki czuję się jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts