kamiku 27.11.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Dziekuje Martus za odwiedzinki i mile slowa Jak bedziecie kiedys w 3city to daj znac, chetnie pokaze te Twoje lazienki na zywo A blat kuchenny widzialas? jest taki gruby dzieki Tobie Edytowane 27 Listopada 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Dziekuje Martus za odwiedzinki i mile sowa Jak bedziecie kiedys w 3city to daj znac, chetnie pokaze na zywo A blat kuchenny widzialas? jest taki gruby dzieki Tobie :cry: wzruszyłam się A tak poważnie, to bardzo miłe że mogłaś skorzystać. Widziałam, kuchnia też cudna, moje kolorki mój klimat! Dzięki za zaproszenie, póki co będę Cię tu odwiedzać, ale kto wie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 :cry: wzruszyłam się A tak poważnie, to bardzo miłe że mogłaś skorzystać. Widziałam, kuchnia też cudna, moje kolorki mój klimat! Dzięki za zaproszenie, póki co będę Cię tu odwiedzać, ale kto wie;) Bedzie mi bardzo, bardzo milo, jesl czasem do mnie zajrzysz, skomentujesz nasze postepy i w czyms doradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Przeoczyłam kuchnię? niemożliwe! Gdzie ją można zobaczyć? Kuchenne zgryzoty co jakiś czas na nowo przeżywam, więc żądna jestem inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witaj nita Fotki kuchni znajdziesz na samym poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.11.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ależ oczywiście, skleroza nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.11.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Potrzebuje pilnej pomocy - chodzi o schody, a dokladnie listwy.. nie wiem jak je wykonczyc/rozpaczac Ponizej fotka o ktore miejsca mi dokladnie chodzi oraz wersja z listwami A i B.. Co byscie radzily?? a moze ktoras z Was mialaby jeszcze jakas inna propozycje??? http://s9.postimage.org/wx6btnp0v/image.jpg free photo hosting wersja A http://s15.postimage.org/4pb0d5xwr/1aa.jpg picture hosting Wersja B: http://s9.postimage.org/kyw17nnfz/1aaa.jpg upload Wydaje mi sie ze nie dawac juz tych listew od czola pierwszego stopnia, a tylko przypodlogowe.. Dodatkowo dodam, ze te przy schodach beda w kolorze schodow, a przypodlogowe beda biale.. i te i te beda miec 8 cm wysokosci.. CO ROBIC??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.11.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dawac w ogole ta listwe schodowa na slupie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ja bym wybrała wersję B:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kamiku - witam sie u Ciebie Przyszłam oddać swój głos Dla mnie zdecydowanie wersja A Zwłaszcza ze obie listwy będą miec te samą wysokość. Ja mam podobne połączenie ciemnej opaski wokół drzwi z białą listwą przypodłogową i dobrze to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.11.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aneta, Kinga dziekuje Wam za glosy Kinga, witam Cie u mnie serdecznie nie uwazasz, ze nie bedzie glupio wygladalo, ze ta listwa od czola pojdzie wyzej niz stopien..? bo o same polaczenie kolorow sie nie boje, tym bardziej, ze schody jasne sa - jesion bielony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dla mnie A:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.11.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Reni, witam i dziekuje za glos Kinga, Reni, te pionowe od czola schodow daly byscie w kolorze schodow, cyz biale, tak jak beda listwy przypodlogowe..? te sciany po lewej beda w tapecie, w innym wypadku tak jak Mirella nie dawalabym tam w ogole listwy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 u mnie jest wersja B, wieczorkiem cyknę Ci fotkę bo teraz nie ma mnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Przycupalam z watku o SEXIE:lol2:-jestem za wersja B-jesli oczywiscie moge wtracic swoje skromne zdanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Venuska sexu zabroniła, to na schody przyszłam Wersja B. Pod warunkiem, że będzie idealnie wykończona ściana. W wersji A nie jestem przekonana do pomieszania kolorów listew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kinga, Reni, te pionowe od czola schodow daly byscie w kolorze schodow, cyz biale, tak jak beda listwy przypodlogowe..? .. zdecydowanie w kolorze schodów sorki za moje wypociny ale patrz sama: http://img542.imageshack.us/img542/8144/kamiku1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img203.imageshack.us/img203/8190/kamiku2.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.11.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 u mnie jest wersja B, wieczorkiem cyknę Ci fotkę bo teraz nie ma mnie w domu Bylabym wdzieczna Gumisiowa, Narendil, witam Was i dziekuje za glosy http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kamiku rozumiem, że ta pierwsza podstopnica idealnie ze ścianą licuje, kurcze nie wiem czy jasno to formułuję ale chodzi mi o to, że ta podstopnica i sciany tworzą jedną linię, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 moim zdaniem 1 propozycja Kini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts