jack77w 16.10.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 witammam pytanie do znawców Czy dodatkowy pas folii paro przepuszczalnej można przybijać takerem do krokwi koszowej czy nie jest to wskazane?mam przecieki w czasie odwilży i podejrzewam że to jest ich powód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 16.10.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Podstawowy powód to folia. A przybijać tylko na brzegach. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack77w 17.10.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 folia to fakro N35 ma może ktoś jakieś opinie o tej foliiw inny miejscach nic się nie dzieje więc nie wiem dlaczego mówisz że to podstawowy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 17.10.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 fakro n35 jest to folia jak z papieru , targa sie w rekach, na zszywkach tym bardziej, a w koszu nie powinna byc bita tak juak pisal JAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack77w 20.10.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 N35 zapewne nie jest najlepszą folią na rynku ale argument że targa się w rękach nie przekonuje mnie ponieważ miałem kilka skrawków innych foli paroprzepuszczalnych(również droższych) i nie odczułem żebym musiał do targania użyć więcej siły czy da się jakoś naprawić ,uszczelnić te dziury po zszywkach bez rozbierania dachu (może jakieś taśmy), czy się bez tego nie obędzie i trzeba bedzie wymienić ten dodatkowy pas folii w koszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 20.10.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Jak już rozbierzesz ten kosz to radzę Ci po dobroci połóż w koszu deski i papę. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly77 06.11.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jak już rozbierzesz ten kosz to radzę Ci po dobroci połóż w koszu deski i papę. Jan. Pełne deskowanie + papa, tak zrobiłem, bo jakoś nie wierzę w te lekkie konstrukcje A pod tym dodatkowo lane skosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts