EWBUD 16.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Zapraszam do skorzystania z usług mojej firmy w zakresie: dociepleń budynków i tynków cem.-wapiennych agregatem.Poboczne prace to: zabudowy karton gips, gładzie, malowanie itp.Usługę możemy wykonać z materiałem własnym - Caparol, Ceresit, STO - lub powierzonym.Udzielam gwarancji na wykonane prace, wystawiam fakturę vat.Pracownicy doświadczeni, bez nałogów.Zadzwoń - wskażę budowę, na której pracowaliśmy - pracujemy, w Twojej okolicy.Zapraszam do odwiedzenia mojej strony.Działamy w woj.mazowieckim, świętokrzyskim, lubelskim. 667 003 003http://www.ewbudlipsko.home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 23.10.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aktualnie wykonujemy usługę w Michałowice - Wieś, zapraszam na ewentualne oględziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts