rodan 17.10.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Witam Mam problem w lokalizacji przecieku. Ogrzewanie co na rozdzielaczu pięć obiegów, rozdzielacz bez zaworów spustowych i odcinających - mieszkanie w bloku-3 piętro . Muszę wyeliminować przeciek w dwóch obiegach prowadzących do grzejników-posadzka jest bardzo wilgotna . Fachowcy nie oznaczyli zasilania ani powrotu poszczególnych grzejników. Może udzielicie mi jakiejś porady jak to sprawdzić? jak spuścić wodę nie zalewając sąsiada? , oraz nie demontować zaworów do grzejników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 18.10.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Czy nikt się na tym nie zna.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99421-Sprawdzenie-nieszczelnej-instalacji-CO-jak-to-zrobi%C4%87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 18.10.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dzięki:) Mam już nowy rozdzielacz, na nim zamontowany manometr, będziemy po kolei wyłączać obiegi i sprawdzać- może się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts