abram 06.06.2002 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 to jednak nie chcecie włożyć betonowych kręgów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 07.06.2002 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Pomysł z kręgami jest może i dobry ale jakie sa gwarancje, że przy wysokim poziomie wód szambo nie będzie napełniane woda podskórną, bo jej wywożenie przez szambelanów mi się nie uśmiecha. Jak skutecznie uszczelnić kręgi no i co z dnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 10.06.2002 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Mój domek jest na górce, a pod spodem mam piękny żwirek i to bardzo głęboko, dlatego nie obawiam się wody podskórnej. Trochę mnie dziwi łatwość odbioru tego - przecież bardzo prymitywnego - szamba z kręgów betonowych.Mam uszczelnić tylko złącza kręgów. Ale jeżeli to będzie ekonomiczne, a z ekologią chyba też nie na bakier to jestem zdecydowany na takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 10.06.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 ok kto chciał to proszę daję namiar na gościa od betonowych szamb z okolic Warszawy (strona wschodnia, reklama w miejscowości Konik Stary w drodze na Mińsk Mazowiecki)tel. 783 6221 lub komórka 602653 921. Gość dawał mi zbiornik 9kl z przywozem i montażem za mniej niż 3kpln (wiem że można taniej wytargować) Chodź jest też reklama innego gościa jakiś 1 kilometr w stronę Mińska za "salonem" Mercedesa a przed Stacją Benzynową i kiedyś dzwoniłem to miał trochę taniej. Może warto zaoszczędzić 100-150 pln na całości jak się podjedzie i zobaczy reklamę - takie "szambo" wyniesione na stelażu w powietrzu.Zawsze wracam wieczorem i zapominam spojrzeć na telefon dla was z Forum - może po ciemku i tak bym nie zobaczył. ale pozdrawiam szambowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 10.06.2002 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Sorry wszyscy!! Jestem troszkę zaganiana i ciągle zapominałam kalenadrza z danymi, ale dzis mi mąż przypomniał i mamto jest ten telefon 048 321 50 04 tak jak pisałam wczesniej goscie sa gdzies spod Radomia i co prawda za transport sie płaci, ale to i tak taniej wychodzi niz kupic szambo tu pod W-wa Jeszcze raz sorki za "grzebulastwo"i pozdrawiamBułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 19.06.2002 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2002 Dzięki za podpowiedziPozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 21.06.2002 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Ja juz mam.... szambo dwukomorowe za 1300 zł pokrywa 100 zł właz żeliwny 120 zł wykopanie dołu 200 zł (dźwig którego możnaby było uniknąć, gdyby nie spóżniona dwie godz koparka 300 zł) transport (ok 400zł) razem: 2120 zł + 300zł dodatkowo za ten dzwig namiary powyżej. Dadam tylko, że to jest miejscowaść WIELOGÓRA 14 i jak sie jedzie od W-wy to jest po prawej stronie ( po lewej też jest, ale ceny są o 100 zł wyższe) koniec historii : szambo zakopane pozdro Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 21.06.2002 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Gratuluje Ci bułeczka.Dodatkowy namiar dla zainteresowanych /są również szamba/: Biologiczne Oczyszczalnie scieków Kotula Ryszard ul. Asfaltowa 47 83-042 Ełganowo tel. 0602-115-470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.06.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2002 Drodzy SZAMBELANI gratuluje i dziekuje ,wiele sie dowiedzialam,na temat awansu na szambelana.Skorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts