Redakcja 17.10.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 We wtorek o 21.00 na Stadionie Narodowym miał się rozpocząć w ramach eliminacji Mistrzostw Świata mecz piłkarski pomiędzy reprezentacjami Polski i Anglii. Mecz się nie odbył, bo padał ulewny deszcz, a dach stadionu był otwarty. Piłka piłką a jak widać to problem budowlany - dach. A może jednak problem ludzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BCS 17.10.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Fakty jakie są to wszyscy słyszą/widzą, ale mam inne pytanie do osób z okolic Warszawy, na ten felerny Wtorek jakie były prognozy pogody, ja obserwowałem pogodę od końca zeszłego tygodnia, bo mam nieprzykryty dach, opady miały być na Środę 2,2mm w Poniedziałek patrzyłem i nic niepokojącego nie widziałem, a w felerny Wtorek 8mm i zalało stadion i mój dom- Czy ja źle zerkałem, czy meteo się nie spisało?. Z jakich prognoz korzystacie i dobrze przewidują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 17.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Bardzo uważnie śledziłem prognozy pogody gdyż moja budowa pod Warszawą dopiero ruszyła. I doskonale WIEDZIAŁEM że po południu we wtorek ma padać z uwagi na przechodzący silny front. Miało się wypogodzić w środę rano i do końca tygodnia nie padać. http://www.meteo.pl/ Prognoza sie sprawdziła co do joty, jak zwykle... ten serwis jest niezawodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BCS 17.10.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Też patrzę na meteo. No to ja źle zerknąłem (pewnie jak i dyrekcja stadionu)- tak byłem pewien, że ten front na środę dojdzie, że chłopakom za skończenie do wtorku(włącznie) premię obiecałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 17.10.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Oj nie, Artur - od prawie tygodnia meteo pokazywało deszcz we wtorek, tego jestem pewien bo u mnie budowa miala ruszyć w poniedziałek. Więc codziennie sprawdzałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiubdg 18.10.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja w ogóle słyszałem że ten dach można zamykać tylko w lato, bo wiosna,jesień i zima są niebezpieczne dla tych siłowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 29.10.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 ...w każdym razie zaistnieliśmy na arenie międzynarodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts