wa_wo 17.10.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 da się połączyć via siatka/klej i klej do kafelków czy nie ma szans na nieodspojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.10.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 hmmm wez no szerzej zapytaj bo albo jest za pozno albo ja czegos nie rozumiem.Bardziej opisowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 18.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 hmmm wez no szerzej zapytaj bo albo jest za pozno albo ja czegos nie rozumiem. Bardziej opisowo? Gościu pyta czy da się przykleić kafelki do papy, bez wylewki. Moim zdaniem odpadną razem z klejem siatką i tym co da na papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.10.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 To ja zrozumialem, raczej spodziewalem sie ze zostanie sprecyzowane dlaczego okladzina ceramiczna ma sie znalezc bezposrednio na papie, zazwyczaj wlasnie tam wystepuje wylewka. Bo da sie.... tak nawet zeby nie odpadlo... tylko pytanie czy aby na pewno pytajacy jest gotowy na to aby za takie rozwiazanie zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts