macpra 17.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Witam. Mam baterię wymienioną w temacie (Bateria zlewozmywakowa INVENA INIS) z wyciąganą wylewką. Pod spodem są trzy otwory do wkręcenia wężyków. W komplecie dostałem trzy wężyki (dwa dłuższe i jeden krótszy). Gdzie i który wkręcić i gdzie podłączyć trzeci? W sumie ze ściany wychodzą dwa przyłącza. Po co jest ten trzeci wężyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 18.10.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Może do wyciąganej wylewki. U mnie zamiast wężyka są rurki ale też trzy. Ciepła woda, zimna woda i wylewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radiowiec 18.10.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Wężyki do ciepłej i do zimnej wkręcach po bokach, ten krótki w środkowy otwór i łączysz go śrubunkiem z wężem wylewki - proste jak budowa cepa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts