rosomakx4 04.02.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam, zarejestrwalem sie dzis ale forum czytam od dluzszego czasu. jestem zainteresowany pompa ciepla PW i szukam instalatora ktory na terenie slaska wykona mi taka instalacja, najlepiej razem z podlogowka. w tym watku powinny sie znalezc namiary na inwestorow polecanych. jednak dyskusja glownie opiera sie o wybor PW czy gruntowka. moze moglby sie ktos jednak pokusic o wskazanie rzetelnego wykonawcy bo przeciez chyba tacy istnieja? Przy różnicy kosztów postawienia PC glikolowego i PC PW nie dziw się że ludzie nie bardzo są za rozwiązaniem pw Uderz do GHS z Rudy Śląskiej, tam mają całkiem normalne ceny na PC JEdna z bardziej polecanych firm na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 04.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 hmm dla mnie dalej jednak jest widoczna roznica, bo jak sie orierntowalem to na gruntowke trzeba wydac razem z odwiertami min. ok.35 tys a PW niezlej klasy dostane chyba za ok.22 tys. mi tu wychodzi jednak dalej ok.10 tys roznicy miedzy oba rozwiazaniami. ta firma GHS tez sie zajmuje powietrznymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 19.02.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 FCB, ja znam gościa z małopolskiego, który robi super, ale nie wiem czy ta firma zrobi coś dalej, jak nie, to może poleci ci kogoś z twojej okolicy, bo siedzi w branży od lat. Telefon do gościa 604094402 firmowy, więc chyba mogę podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 19.02.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 [Qro;5776287]To co, r.tyrman podał złą kwotę? 200% nie starczy na resztę? Ponawiam pytanie z wątku PC-PW- dlaczego ty, wihajster, miki i inni (których teraz nie pamiętam) instalatorzy nie doczekaliście ani jednego dobrego słowa od forumowiczów. Klientów bądz ich znajomych, sąsiadów, znajomych znajomych i znajomych sąsiadów. INSTALATORZY odpowiedzcie:mad:... Bezsilnie tego nierozumiem:confused: Jak bys przeczytał ten wątek to byś znalazł opinie na temat wihajstra A po druge jak produkt jest dobry to sam sie obroni i nie potrzebuję reklamy na forum A jak bys poszukał na forum to znajdziesz tez inne opinie Dla chcacego nic... media służą do przekazywania ostrzeżeń. Nawet prognoza pogody ze słońcem nie jest ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 20.02.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jak bys przeczytał ten wątek to byś znalazł opinie na temat wihajstra A po druge jak produkt jest dobry to sam sie obroni i nie potrzebuję reklamy na forum A jak bys poszukał na forum to znajdziesz tez inne opinie Dla chcacego nic... media służą do przekazywania ostrzeżeń. Nawet prognoza pogody ze słońcem nie jest ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 21.02.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 No i cały czas wątek obraca się w zupełnie innych tematach a konkretów brak. Oczywiście z dyskusji można coś tam sobie wydedukować ale chyba tylko jedna osoba napisała wprost: jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polko1 13.03.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów jako nowy uzytkownik forum muratora.Buduję dom 250m2, jestem na etapie wyboru instalatora i pompy ciepła. Do finału zakwalifikowałem dwa systemy, różniace się ceną i rozwiązaniami.Zirius-wykonawca wiadomy i Alphainnotec - wykonawca Ekohelios. I właśnie moje pytanie dotyczy instalatora drugiej pompy. Słyszeliście o tej firmie? jaki opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.04.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No i stalo sie z 30 postow pozostalo 22:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.04.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Na 8 stronach było o nietykalnym - zresztą nie w temacie i zadziałała karząca ręka "sprawiedliwości" forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 04.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 04.04.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 :bash::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 04.04.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 z drugiej strony forum moze robić co chce-tu się liczy kasatylko że gazeta drukowana jest do kupienia w kiosku nie tworzymy jeja te forum stoi na naszych postach .owszem demokracja ale na dogodnych warunkach finansowych i tyle.niech forum tu nie pieprzy o dobru nas wszystkich.my to obrażać się nie możemy albo robimy za słupy albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Zawsze można przenieść się na inne fora internetowe. Niektóre nawet dają nagrody za aktywność na nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 04.04.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 najlepiej na rok -żeby ubezpieczyciel rozwiązał problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tank102 11.04.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 nie dalo sie bardziej perfidnie ? A mój rachuneczek od listopada do marca 2013 popmpa powietrzna Tri 11 grzejniki rachuneczek który otrzymałem razem z przedpłatą zamknął się kwotą koło 1500 zł i bez grzałek elektrycznych Dom LMB 38A. Tylko pompki A, na Daikina HT brakowało finansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flisiu 12.04.2013 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A mój rachuneczek od listopada do marca 2013 popmpa powietrzna Tri 11 grzejniki rachuneczek który otrzymałem razem z przedpłatą zamknął się kwotą koło 1500 zł i bez grzałek elektrycznych Dom LMB 38A. Tylko pompki A, na Daikina HT brakowało finansów. o co Ci chodzi ? moja odpowiedz byla do postu ktorego widze juz nie ma. ktos walnal reklama ale chyba post usuneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts