Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - biała lista

cho_mik

Recommended Posts

Witam, zarejestrwalem sie dzis ale forum czytam od dluzszego czasu. jestem zainteresowany pompa ciepla PW i szukam instalatora ktory na terenie slaska wykona mi taka instalacja, najlepiej razem z podlogowka. w tym watku powinny sie znalezc namiary na inwestorow polecanych. jednak dyskusja glownie opiera sie o wybor PW czy gruntowka. moze moglby sie ktos jednak pokusic o wskazanie rzetelnego wykonawcy bo przeciez chyba tacy istnieja? :)

Przy różnicy kosztów postawienia PC glikolowego i PC PW nie dziw się że ludzie nie bardzo są za rozwiązaniem pw

Uderz do GHS z Rudy Śląskiej, tam mają całkiem normalne ceny na PC

JEdna z bardziej polecanych firm na forum

• Odpowiedzi 415
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm dla mnie dalej jednak jest widoczna roznica, bo jak sie orierntowalem to na gruntowke trzeba wydac razem z odwiertami min. ok.35 tys a PW niezlej klasy dostane chyba za ok.22 tys. mi tu wychodzi jednak dalej ok.10 tys roznicy miedzy oba rozwiazaniami. ta firma GHS tez sie zajmuje powietrznymi ?

• 2 weeks później...
[Qro;5776287]To co,;-) r.tyrman podał złą kwotę? 200% nie starczy na resztę?:wtf:

Ponawiam pytanie z wątku PC-PW- dlaczego ty, wihajster, miki i inni (których teraz nie pamiętam) instalatorzy nie doczekaliście ani jednego dobrego słowa od forumowiczów. Klientów bądz ich znajomych, sąsiadów, znajomych znajomych i znajomych sąsiadów. INSTALATORZY odpowiedzcie:mad:... :bash:

Bezsilnie tego nierozumiem:confused:

Jak bys przeczytał ten wątek to byś znalazł opinie na temat wihajstra

A po druge jak produkt jest dobry to sam sie obroni i nie potrzebuję reklamy na forum

A jak bys poszukał na forum to znajdziesz tez inne opinie

Dla chcacego nic...

media służą do przekazywania ostrzeżeń.

Nawet prognoza pogody ze słońcem nie jest ciekawa.

Jak bys przeczytał ten wątek to byś znalazł opinie na temat wihajstra

A po druge jak produkt jest dobry to sam sie obroni i nie potrzebuję reklamy na forum

A jak bys poszukał na forum to znajdziesz tez inne opinie

Dla chcacego nic...

media służą do przekazywania ostrzeżeń.

Nawet prognoza pogody ze słońcem nie jest ciekawa.

:confused:

• 3 weeks później...

Witam wszystkich forumowiczów jako nowy uzytkownik forum muratora.

Buduję dom 250m2, jestem na etapie wyboru instalatora i pompy ciepła. Do finału zakwalifikowałem dwa systemy, różniace się ceną i rozwiązaniami.

Zirius-wykonawca wiadomy i Alphainnotec - wykonawca Ekohelios. I właśnie moje pytanie dotyczy instalatora drugiej pompy. Słyszeliście o tej firmie? jaki opinie?

• 3 weeks później...

z drugiej strony forum moze robić co chce-tu się liczy kasa

tylko że gazeta drukowana jest do kupienia w kiosku nie tworzymy jej

a te forum stoi na naszych postach .

owszem demokracja ale na dogodnych warunkach finansowych i tyle.

niech forum tu nie pieprzy o dobru nas wszystkich.

my to obrażać się nie możemy albo robimy za słupy albo nie

A mój rachuneczek od listopada do marca 2013 popmpa powietrzna Tri 11 grzejniki rachuneczek który otrzymałem razem z przedpłatą zamknął się kwotą koło 1500 zł i bez grzałek elektrycznych

Dom LMB 38A.

Tylko pompki A, na Daikina HT brakowało finansów.

o co Ci chodzi ? moja odpowiedz byla do postu ktorego widze juz nie ma. ktos walnal reklama ale chyba post usuneli.