Renata555 18.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Lojalnie ostrzegam przed tą firmą. Zamówiłam w firmie Szach-Mat 11 okien, po zamontowaniu okazało się że w 8 oknach są niewłaściwe uszczelki (woda z mycia okna wlewała się do ramy okiennej). Procedura reklamacyjna była koszmarem, żadnej reakcji ze strony firmy, wogóle nie poczuwali sie do winy, że zamontowali uszkodzone okna. Przerzucili problem na wytwórcę, ale to nie fabryka montowała mi te okna tylko "fachowcy" z Szach-Matu. Ciężko mi uwierzyć że pracownicy wstawiający tysiące okien, mający wieloletnie doświaczenie "nie zauważyli" tak ewidentnego defektu jak odstające uszczelki od szyby. Po kilku dodatkowych tygodniach oczekiwania i wielu telefonach z mojej strony, wymieniono mi ramy na prawidłowe. W ramach przeprosin zaproponowano mi .... kubek firmowy!!!! Poniosłam wymierne koszty chociażby ze względu na fakt, że musieliśmy z mężem wziąść po kilka dni dodatkowego urlopu, żeby pracownicy mogli przyjechaci dokonać reklamacji, nie mówiąc już o fakcie że wymiana okien przeciągnęła sie w czasie do trzech miesięcy. Porażka. Nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts