Energetic 18.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 W Smolcu koło Wrocławia powstał kilka lat temu dom pasywny. Jest to pierwszy tego typu budynek w Polsce posiadający certyfikaty Instytutu Domów Pasywnych w Darmstadt. 10 listopada w ramach dni otwartych będzie można tam wejść i zobaczyć wszystko z bliska. Ponadto Będzie można spotkać i porozmawiać z twórcami tego budynku. Więcej informacji na lipinscy.pl Myślę, że będzie można się sporo dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peg 20.10.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 w jakich godzinach to będzie ? coś nie mogę się dopatrzeć na stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rowerola 22.10.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 w jakich godzinach to będzie ? coś nie mogę się dopatrzeć na stronie... Jest info na stronie, sobota 10 listopada, godziny 11-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peg 23.10.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzięki ! Już znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Energetic 07.11.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Będzie też można dowiedzieć się więcej o rekuperatorach. Na imprezie mają być obecni przedstawiciele firmy rekuperatory.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts