johana 11.04.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no i tak jak Atrix radził co do mostka na ścianach fundamentowych wybrałam niedrogie roziązanie, a miejmy nadzieję że spełni swą rolę. Na izolację z papy pierwsza warstwa porothermu zasypana dokładnie perlitem potem na to folia i reszta ściany do góry. Ciekawe czy to coś da. Nie kosztowało wiele więc grzechem byłoby nie zrobić. Jakby ktoś był zainteresowany, bo ja miałam problem żeby wyliczyć ile wejdzie w te dziurki perlitu to podaję że przy grubości porotermu 24 jeden worek starcza na około 4 mb zasypanej jednej warstwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 11.04.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Na fotki muszę się zebrać, bo siedzą jeszcze w aparacie...może w weekend, postaram się w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts