redpradnik 30.10.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 U mnie w łazience też siadło na długości ok. 1,5 m. tak z 2mm szerokości. Tam jest (była:( ) fuga silikonowa. No nic kupię nową, odtłuszczę i zakleję...jak radzi Rom-Kon. Tylko, że u mnie jeszcze dotatkowo pojawiło się pęknięcie na ściance działowej (łazienka, garderoba) tuż przy drzwiach.Kierbud oglądał (wciąż mam z nim kontakt) powiedział żeby się nie przejmować i obserwować . Ale już obserwuję rok czasu ... nie powiększa się. U mnie tez rysnelo i to na kilku scianach nosnych i dzialowych W sytuacji gdy dom buduje sie pol roku i się wprowadza pewne rzeczy wychodzą i trzeba sobie zdac sprawę z tego. Ja mieszkam 3 rok w domu , sadze iż gdyby podłoga osiadała to było by to już znacząco widać i równo w każdym pomieszczeniu bo płyta zerowa była lana w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts