evol1 19.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam Mam pytanie w przyszłym tygodniu (w połowie) chciałbym zrobić wylewki maszynowe tylko zastanawiam się czy nie będzie za późno tzn. czy ni jakiś mróz nie wejdzie co o tym myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 20.10.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 No jak nie masz zamiaru grzać to za późno. Co roku w październiku i listopadzie są noce że jest spory minus na dworze. Ja osobiscie czekam do marce- w listopadzie jeszcze okna tylko montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 20.10.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Wylewka będzie już miała problem ze schnięciem. Jak nie chcesz ciągnąć budowy w zimie to lepiej odpuść. Na początek listopada zapowiadają pierwsze mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 20.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Wylewka będzie już miała problem ze schnięciem. Jak nie chcesz ciągnąć budowy w zimie to lepiej odpuść. Na początek listopada zapowiadają pierwsze mrozy. jesli doradzacie ludziom glupoty to lepiej nie piszcie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 22.10.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 jesli doradzacie ludziom glupoty to lepiej nie piszcie wcale Nie jestem swiatowej klasy specjalista ale to juz przerabialem. W zasadzie pytanie do Ciebie powinno brzmiec: czy ta planowana wylewka to ostatni akcent budowlany tej zimy czy bedziesz chcial juz cos na niej ukladac? To jest, moim zdaniem, podstawowy blad, ze ludzie daja jej za malo czasu na odparowanie. Mroz, wbrew pozorom, ulatwia schniecie wylewek, tynkow itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koństruktor1719510000 26.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wylewka będzie już miała problem ze schnięciem. Jak nie chcesz ciągnąć budowy w zimie to lepiej odpuść. Na początek listopada zapowiadają pierwsze mrozy. bull shit , idiotyzm, to nie te temperatury,rób i się nie zastanawiaj,musiałoby być minus 15 żeby zniszczyło Ci wylewki w srodku o tej porze,zrób i po tygodniu wygrzewaj,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cerbin 28.10.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Rób. Pytałem o to samo jakiś rok temu, robiłem o tej porze roku i tynki wew i wylewki. Schło, aż wyschło. Wietrzenie, grzanie - będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 29.10.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 tydzień temu zrobili mi wylewki i jak do tej pory wszystko ok,w domu jest wręcz ciepło a w nocy -6* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts