poziomeczka 19.10.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 drodzy eksperci, mam nadzieje, ze choc wy pomozecie, bo w watku o oknach nikt narazie nie dopowiedzial.... czy ktos mial do czynienia z oknami firmy EKO-OKNA z Koronic (Pietrowice Wielkie)?Bylabym wdzieczna za wasze opinie!jestem zainteresowana profilem Aluplast Ideal 8000, pakiet trzyszybowy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 19.10.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 drodzy eksperci, mam nadzieje, ze choc wy pomozecie, bo w watku o oknach nikt narazie nie dopowiedzial.... czy ktos mial do czynienia z oknami firmy EKO-OKNA z Koronic (Pietrowice Wielkie)? Bylabym wdzieczna za wasze opinie! jestem zainteresowana profilem Aluplast Ideal 8000, pakiet trzyszybowy. pozdrawiam Eko-Okna to jeden z największych polskich producentów, a profile Aluplast Ideal 8000 to bardzo solidny system. Więcej o systemach Aluplastu i wogóle o oknach możesz przeczytać w Vademecum okien pcv, wydanym przez tego systemodawcę. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomeczka 22.10.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 dziekuje bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts