damka 19.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Witam:) Planuję zakup mieszkania w inwestycji BI Polska, konkretnie Villa Parc w Warszawie i szukam osób, któe podobnie jak ja są zainteresowane nieruchomością od tego dewelopera - niekoniecznie musi chodzić o Villa Parc. Już tłumaczę o co chodzi. Otóż zależy mi na tym, żeby zebrać większą grupę osób, które zamierzają kupić u BI Polska lokal w celu wspólnego powalczenia o atrakcyjniejszą ceną. Na pewno jakbyśmy się zebrali w 2-3 osoby to siła przebicia byłaby większa i łatwiej by było o negocjacje:) Jeżeli ktoś jest zainteresowany tematem to niech się do mnie odezwie na mój mail: [email protected] Sprawa jest pilna, bo chcę jeszcze w październiku podpisać umowę Edytowane 19 Października 2012 przez damka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damka 08.11.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Witam ponownie:) U mnie temat już nieaktualny, bo umowa już podpisana, więc jakby ktoś potrzebował pomocy przy negocjacjach to polecam "swojego" negocjatora Pawła Gołembiewskiego - pomógł skutecznie:) Deweloper ustąpił i zgodził się na niższą cenę Edytowane 11 Listopada 2012 przez damka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts