Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tymek C - najpiękniejszy, bo NASZ

Ola i Adas

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 5 months później...

Witam! Ciekawe jak tam WASZE postępy budowlane...zakończone w dzienniku na dachówce?!! wygląda fajnie! a teraz jaki etap przed Wami?

My mieszkamy od sierpnia 2013 r. Jest superowo!! w ogóle nie ma porównania!! jesteśmy bardzo zadowoleni, choć już mieszkamy- nadal wykańczamy górę i łazienki. Ale jesteśmy u siebie! pozdrawiamy serdecznie! ( zima była krótka w tym roku, więc do pracy!)

• 4 months później...

Witam, chciał bym się przywitać gdyż jest to mój pierwszy wpis na forum, wybrałem ten dział gdyż też buduję Tymka.

swój projekt trochę zmodyfikowałem cały budynek wydłużyłem o 0,5m ze względu na garaż (3,06 trochę za mało) co za tym idzie kotłownia i pomieszczenie mad garażem też si powiększyło. Następnie drzwi do kotłowni przeniosłem na tylną ścianę a okienko na boczną (ze względu na szerokość działki) na chwilę obecną mam wymurowane ściany za dwa tygodnie biorę się za strop monolityczny.

Pozdrawiam wszystkich Tymkowiczów.

• 8 months później...
Witam, chciał bym się przywitać gdyż jest to mój pierwszy wpis na forum, wybrałem ten dział gdyż też buduję Tymka.

swój projekt trochę zmodyfikowałem cały budynek wydłużyłem o 0,5m ze względu na garaż (3,06 trochę za mało) co za tym idzie kotłownia i pomieszczenie mad garażem też si powiększyło. Następnie drzwi do kotłowni przeniosłem na tylną ścianę a okienko na boczną (ze względu na szerokość działki) na chwilę obecną mam wymurowane ściany za dwa tygodnie biorę się za strop monolityczny.

Pozdrawiam wszystkich Tymkowiczów.

Zapraszamy sprzecik23 na stornę "forum dla Tymowiczów", tam znajdziesz nas więcej!

http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2748&pp=20&page=381&do=discuss