kami1227 25.06.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 No i proszę Jak szybko idzie Nadbitka od razu. Kurde szkoda, ze u nas o tym nie pomyśleliśmy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adas 01.07.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 I w końcu mamy położone dachówki "prawie" na całym dachu:) Z powodu wydłużenia dachu i daszku nad wejściem brakło dachówek i teraz trzeba czekać aż dowiozą żeby móc w pełni cieszyć się z dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 02.07.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Pięknie! Elegancko! Jak dach jest to się szybko okienka marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 05.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Wspaniale sie prezentuje. Bardzo ladny ten Wasz Tymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabełki 01.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 witamnie mogę odnalesć na forum oli i bartka prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 03.09.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 I w końcu mamy położone dachówki "prawie" na całym dachu:) Z powodu wydłużenia dachu i daszku nad wejściem brakło dachówek i teraz trzeba czekać aż dowiozą żeby móc w pełni cieszyć się z dachu. Ładnie się prezentuje.... fajnie że macie dużo zieleni dookoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 18.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam! Ciekawe jak tam WASZE postępy budowlane...zakończone w dzienniku na dachówce?!! wygląda fajnie! a teraz jaki etap przed Wami? My mieszkamy od sierpnia 2013 r. Jest superowo!! w ogóle nie ma porównania!! jesteśmy bardzo zadowoleni, choć już mieszkamy- nadal wykańczamy górę i łazienki. Ale jesteśmy u siebie! pozdrawiamy serdecznie! ( zima była krótka w tym roku, więc do pracy!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sprzecik23 29.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam, chciał bym się przywitać gdyż jest to mój pierwszy wpis na forum, wybrałem ten dział gdyż też buduję Tymka.swój projekt trochę zmodyfikowałem cały budynek wydłużyłem o 0,5m ze względu na garaż (3,06 trochę za mało) co za tym idzie kotłownia i pomieszczenie mad garażem też si powiększyło. Następnie drzwi do kotłowni przeniosłem na tylną ścianę a okienko na boczną (ze względu na szerokość działki) na chwilę obecną mam wymurowane ściany za dwa tygodnie biorę się za strop monolityczny.Pozdrawiam wszystkich Tymkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 11.03.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Witam, chciał bym się przywitać gdyż jest to mój pierwszy wpis na forum, wybrałem ten dział gdyż też buduję Tymka. swój projekt trochę zmodyfikowałem cały budynek wydłużyłem o 0,5m ze względu na garaż (3,06 trochę za mało) co za tym idzie kotłownia i pomieszczenie mad garażem też si powiększyło. Następnie drzwi do kotłowni przeniosłem na tylną ścianę a okienko na boczną (ze względu na szerokość działki) na chwilę obecną mam wymurowane ściany za dwa tygodnie biorę się za strop monolityczny. Pozdrawiam wszystkich Tymkowiczów. Zapraszamy sprzecik23 na stornę "forum dla Tymowiczów", tam znajdziesz nas więcej! http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2748&pp=20&page=381&do=discuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts