majski 19.02.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Zobaczcie inny projekt firmy Prudlik jaki znalazłem. Mieć takie schody, to dopiero coś http://www.schodyprudlik.pl/site/wp-content/uploads/Schody_Prudlik_32c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalt 19.08.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 W ostatnich latach coraz bardziej popularny staje się system quick step. Tutaj: podlogi24.net/quick-step-map-896-dab-naturalny,-panele-majestic-pro8-quick-step-o_l_471.html mniej więcej mozna sobie zobaczyć na czym to polega. Sama aktualnie mieszkam w domu budowanym w latach 70-tych z betonowymi schodami. Wcześniej obłożonymi wykładziną jednak nie wyglądało to zbyt dekoracyjnie.Aktualnie zainwestowaliśmy w ten system i jest to moim zdaniem bardzo dobra opcja dla wszystkich, którzy liczą się z kasą ponieważ jest to rozwiązanie niedrogie, łatwe do zamontowania i wszystko mozna sobie bez problemu dopasować do koloru paneli w mieszkaniu ( z tego co pamiętam jak wybieraliśmy było ponad 200 różnych kolorów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 27.08.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Fajne systemy schodowe (zewnętrzne) widziałem na stronie Bruk Betu. Są robione tak, że nie trzeba ich wykańczać, bo nie polegają one na wylewce, tylko na sklejaniu gotowych bloczków w taką całość jaka nam pasuje. Wyglądają całkiem ładnie. Ciekaw jestem tylko jak rozwiązują sprawę dopasowania tych bloczków do wysokości parteru w domu. Bo można pewnie przeciąć jakiś bloczek na rozmiar, ale pewnie można też np. trochę ziemi zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts