bisia 20.10.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Myślę sobie, coby posadzić 4 różne krzaki jagody kamczackiej przy tarasie. Zastanawiam się jednak, czy to dobry pomysł, ze względu na pszczoły i inne latające gryzonie. Na tym tarasie czasem jadamy obiady, bawią się tam moje dzieci i nie chciałabym, żeby się okazało to niemożliwe z w/w powodu.Co prawda, jagoda kamczacka owocuje już pod koniec maja, ale mimo wszystko, jak to będzie? Czy faktycznie mam się czego obawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lord_black 20.10.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Jagoda kamczacka kwitnie w kwietniu, a wtedy jest raczej za zimno na obiady, wiec sie nie ma czym martwic.Mam 9 odmian i nie zauważyłem, żeby osy i szerszenie próbowały dobierać się do owoców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts