Griszon 20.10.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Witam, wszystkich i proszę o pomoc w trochy nietypowej sprawie. Planujemy remont w łazience (bardzo malej łazience) i wpadłem na szalony pomysł a mianowicie, umieszczenie pralki na ścianie, chcę zainstalować gaberit i nad nim umieścić pralkę typu slim (tą wąską). Czy jest to możliwe, bo nic na ten temat nie mogę znaleźć. Proszę o podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambi1213 20.10.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 To rzeczywiscie szalony pomysl:P Przeciez pralka wirując sie telepie strasznie stojac na ziemi, to pytanie co ona będzie robić wirując w powietrzu? A druga sprawa jak ją będziesz obsługiwał? Slimy chyba są ladowane od gory, to po drabinie będziesz wchodził ją obsługiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 20.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Electrolux ma taki model do podwieszenia,ale gdzie to kupić i ile to kosztuje,to nie mam głowy http://newsroom.electrolux.com/pl/2010/05/18/pralka-ktora-zablysnie-w-twojej-lazience/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba332 22.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 To chyba niemożliwe Prędzej czy później uchwyty wyjdą ze ściany pod wpływem wibracji... Ale jak zrobisz i będzie działać to chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 23.10.2012 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 A myślałeś o wersji nie wieszania na ścianie, a postawienia na wysokiej konstrukcji. U mnie tak było przewidziane (długie, wąskie WC): z tyłu podest, trochę wyższy od muszli, przed nim muszla, a na podeście pralka (całkowicie pełnowymiarowa), a nad nią szafka i wbudowany górnopłuk. Ostatecznie pralka trafiła do łazienki, a na podeście jest druga szafka, więc nie wiem, jak to by się sprawdziło. Ale konstrukcja jako taka stoi na podłodze (półka na której miała stać pralka podparta na trzech krawędziach i mniej więcej przez środek), a nie jest zawieszona, w mojej wersji tak było łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts