LAG 21.10.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Ocieplenia - Termoizolacje - Zabudowa poddaszy i gk Wykonujemy: - kompletne elewacje w systemie BSO - izolacje fundamentów - elementy drewna na elewacjach - elewacje z kamienia naturalnego - zabudowy podbitki (PCV, drewno, OSB+styro) - boniowania, gzymsy, obróbki blacharskie - ocieplenia poddaszy - zabudowy gipsowo-kartonowe - sufity podwieszane Nasze prace wykonujemy na terenie woj lubelskiego i mazowieckiego. Dla każdego klienta przygotowujemy darmową wycenę na podstawie projektu lub pomiaru budynku. Kontakt: tel. 602 371 351, mail - [email protected] Kilka naszych realizacji: Edytowane 14 Stycznia 2013 przez LAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAG 09.12.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Wolne terminy na rok 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowymarcin 13.12.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Wolne terminy na rok 2013. Nasza Firma specjalizuje się w sprzedaży materiałów termoizolacyjnych Teren działania to praktycznie cały kraj. Zapraszam do współpracy Pozdrawiam Marcin Wójcik 606-681-788 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAG 21.12.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Ostatnia realizacja - adaptacja stryszku na poddasze użytkowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAG 11.01.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ostatnia realizacja - zabudowa gk, sufity podwieszane, zabudowa spiżarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 28.03.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Oferty wykonania usługi wysyłane z tego profilu są przygotowane przez Pana Leszka G. Wydaje się, że nastąpiło wznowienie działalności z tego profilu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?113891-OCIEPLENIA-ELEWACJE-PODDASZA-%C5%81ADNY-DOM-CIEP%C5%81Y-DOM/page3& Ponawiam zatem prośbę o usunięcie usterek wykonanej pracy: Po wielomiesięcznych bezskutecznych próbach kontaktu z Panem Leszkiem jestem zmuszony na tym forum wezwać wykonawcę do usunięcia usterek. Panie Leszku, proszę o pilną interwencję i usunięcie następujących błędów (budynek Topaz, okolice Mińska Mazowieckiego):- [ważne] pękająca podbitka- [ważne] krzywa elewacja na kolumnach i kuchni (brzuch w miejscu gdzie stało rusztowanie)- brak bocznych uszczelnień parapetu,- uszkodzone drewniane okno od gruntu (obawiaj się, że kwalifikuje się ono do wymiany)- pękające zabudowy k/g w domu- brak tynku na balkonie,- opadająca folia na poddaszu/rozmontowane rury Przypadkowo zabrał Pan również moje drobne narzędzia (siekiera itp.) i co ważniejsze brakuje mi również myjki ciśnieniowej (zielona). Proszę sprawdzić swoje rzeczy. Zostawił Pan u mnie deski na rusztowanie, czekaj one na odbiór. Postaram się przygotować zdjęcia ww. uszkodzeń. Na chwilę obecną proszę wykonawcę o pilny kontakt. Pozdrawiam. źródło: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?113891-OCIEPLENIA-ELEWACJE-PODDASZA-%C5%81ADNY-DOM-CIEP%C5%81Y-DOM&p=5358285&viewfull=1#post5358285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 28.03.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Oferty wykonania usługi wysyłane z tego profilu są przygotowane przez Pana Leszka G. Wydaje się, że nastąpiło wznowienie działalności z tego profilu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?113891-OCIEPLENIA-ELEWACJE-PODDASZA-%C5%81ADNY-DOM-CIEP%C5%81Y-DOM/page3& Ponawiam zatem prośbę o usunięcie usterek wykonanej pracy: Po wielomiesięcznych bezskutecznych próbach kontaktu z Panem Leszkiem jestem zmuszony na tym forum wezwać wykonawcę do usunięcia usterek. Panie Leszku, proszę o pilną interwencję i usunięcie następujących błędów (budynek Topaz, okolice Mińska Mazowieckiego): - [ważne] pękająca podbitka - [ważne] krzywa elewacja na kolumnach i kuchni (brzuch w miejscu gdzie stało rusztowanie) - brak bocznych uszczelnień parapetu, - uszkodzone drewniane okno od gruntu (obawiaj się, że kwalifikuje się ono do wymiany) - pękające zabudowy k/g w domu - brak tynku na balkonie, - opadająca folia na poddaszu/rozmontowane rury Przypadkowo zabrał Pan również moje drobne narzędzia (siekiera itp.) i co ważniejsze brakuje mi również myjki ciśnieniowej (zielona). Proszę sprawdzić swoje rzeczy. Zostawił Pan u mnie deski na rusztowanie, czekaj one na odbiór. Postaram się przygotować zdjęcia ww. uszkodzeń. Na chwilę obecną proszę wykonawcę o pilny kontakt. Pozdrawiam. źródło: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?113891-OCIEPLENIA-ELEWACJE-PODDASZA-%C5%81ADNY-DOM-CIEP%C5%81Y-DOM&p=5358285&viewfull=1#post5358285 Przykro - tak skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts