Mmelisa 14.09.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Lepiej wydac raz na zmiekczacz niz co jakis czas wymieniac/reklamowac baterie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.09.2015 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Cześć Kochana !!! Ty też takie cuś masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.09.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Nie mam, ale chce miec. Mamy zamontowane 2 filtry domowe UST-M.. http://www.termagroup.ru/images/40809.jpg tylko bez tego wkladu w srodku jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 17.09.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Lepiej wydac raz na zmiekczacz niz co jakis czas wymieniac/reklamowac baterie pozdrawiam Zgadzam się z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 17.09.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Dzięki Dziewczyny Bateria zostałą naprawiona , okazało się ,że jakaś głowica czy coś za ok 250 zł poszła. serwis przyjechał po kilku dniach i bez problemu wymienił to na gwarancji jeszcze. Pan stwierdził coś co sama już wiem, że mamy spory kamień A ostatnio zauważyłam nawet w kuchni na lacobelu jak mi się pochlapie i nie zetrę , bo nie zauważę to robią się kropelki . Okno też często pochlapane Zastanawiamy się poważnie nad tym zmiękczaczem , ale wydatek spory, tym bardziej , że ciągle coś dokańczamy jeszcze.... Ivy ten Wasz nieźle wygląda i cena ujdzie jeszcze , ale powiedz czy tam sie cos wymienia co jakis czas czy to juz jest na stałe? Zmiękczacz wody to inwestycja Naprawdę szybko się zwraca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Nie, niec sie nie wymienia. Dosypuje sie tylko sól w tabletkach ale to niewielki koszt eksploatacyjny Zgadza się. A worek soli to ok. 30 zł. Teść jest emerytowanym hydraulikiem i z pomocą męża robił nam całą hydraulikę w domu , więc myślę że poradzi sobie z tym tez Pewnie, że sobie poradzi. Przy naszym była dobra instrukcja - jak to stwierdził mój mąż - wersja dla idioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.09.2015 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Jako , że nadszedł wrzesień trzeba powoli robić porządki jesienne. Kupiłam sporo cebulek tulipanów,narcyzów itp [ choć i tak nie przebiję AsiZet , która w zeszłym bodajże roku posadziła kilkadziesiąt cebulek ] i muszę je posadzić. Warzywnik powoli pustoszeje. Zrobiłam sporo przetworów : sałatki z papryki, pomidorów, buraczków , porcje rosołowe z warzyw , mnóstwo soków i dżemów:) Muszę jeszcze dokupić kilkanaście tui , które posadzę wzdłuż ogrodzenia od frontu.Nie chcę zrobić szpaleru a jedynie lekko osłonić dom. To musi być coś raczej wolno rosnącego. Nie wiem co ładnie będzie wyglądało od frontu domu? U sąsiada są tuje szmaragd na zmianę z danicą. Wygląda to całkiem fajnie. Edytowane 21 Września 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.09.2015 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) No i jeszcze muszę się pochwalić nowym nabytkiem :)W zasadzie to dostałam takie cudne lampy od kuzynki. Na zdjęciu nie wyglądają tak ładnie , jak w rzeczywistości. To są lampy stołowe z IKEI - Klabb. http://i57.tinypic.com/nxt46o.jpg W mojej szaro-turkusowej sypialni wyglądają szałowo A ponieważ jesień tuż, tuż pomyślałam ,że fajnie będzie wyglądał taki jesienny plakat w ramce . Co o tym myślicie? http://i61.tinypic.com/w0jf2p.jpg http://i60.tinypic.com/dz79ex.png http://i57.tinypic.com/33u9z49.jpg Edytowane 21 Września 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Trochę jesieni w kuchni http://i58.tinypic.com/33ljv6c.jpg Miłego, jesiennego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Bardzo gustowna dekoracja, choć pewnie zupka z tej pięknej dyni byłaby przepyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Pusia , bo to na zupę kupiona ale tak się prezentuje,że mi szkoda ją zjeść hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Pusia , bo to na zupę kupiona ale tak się prezentuje,że mi szkoda ją zjeść hehehe Ha! A już myślałam, że ze mną źle bo wszystko na żarcie przerabiam (do montażu kuchni równiutkie 2 tygodnie) A makaronową dynię jadłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ooooo czekam na foteczki !! Makaronową?Że co? niee powiedz jak to to się robi , to może przerobię moją gustowną dynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Makaronową?Że co? niee powiedz jak to to się robi , to może przerobię moją gustowną dynię Nie, nie, nie da się przerobić, to specjalna odmiana. Dynia makaronowa, po upieczeniu jej miąższ wygląda jak spagetii, robi się zapiekaną z sosem, czosnkiem, boczusiem. Pycha, niebo w gębie itp. Przed budową sadziłam u siebie, nasiona kupowałam u Sadowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ooooooo a o takiej to nie słyszałam jeszcze:o A już chciałam swoją ciachac Brzmi smakowicie. Ja robiłam wczoraj paprykę nadziewaną kuskusem z pieczarkami, cebulką i fetą. Pycha , ale moje dziecko zostawiło całą paprykę i zjadło tylko nadzienie Kurde robi się coraz chłodniej i już człowiek ( znaczy Ja) zaczyna odczuwać pociąg do pichcenia, pieczenia itp. A potem trzeba to wszystko zjeść To znak ,że zima coraz bliżej hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Kurde robi się coraz chłodniej i już człowiek ( znaczy Ja) zaczyna odczuwać pociąg do pichcenia, pieczenia itp. A potem trzeba to wszystko zjeść Ja już mam pociąg bez względu na porę roku - 1.5 roku bez kuchni Jak się wreszcie dorwę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 buhahahahha to nadrobisz w te pędy jeszcze nim zima nastanie:) Ale już nidługo będzie kuchnia więc , czekam na sprawdzone przepisy Będziemy razem pichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.09.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 ooo pysznie brzmi to nadzienie , podasz przepis na te papryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Będziemy razem pichcić Jasne super bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 (edytowane) Ivy witaj , doszły do Ciebie zapachy ? Papryka faszerowana kuskusem, pieczarkami i feta Skladniki na 4 porcje: po 2 czerwone i zolte papryki (ca. 200 g kazda) 300 ml bulionu warzywnego 125 g kaszy kuskus 100 g malych pieczarek 5 lyzek oliwy sol pieprz 1 czerwona papryczka chili 125 g sera feta 1 peczek natki pietruszki 2 lyzki soku z cytryny W malym rondelku zagotowac 150 ml bulionu. Wsypac kuskus, zamieszac, przykryc rondelek pokrywka i ostawic na ok. 10 min. Papryki umyc, osuszyc. Odciac gore z kazdej papryki, usunac gniazda nasienne. Pieczarki oczyscic, pokroic w cieknie plasterki, smazyc na 2 lyzkach oliwy przez ok. 3-4 min. Doprawic do smaku sola i pieprzem. Papryczke chili przekroic wzdluz na pol, usunac pestki, drobno posiekac. Ser feta pokroic w nieduza kostke. Natke oplukac, osuszyc, drobno posiekac. Piekarnik rozgrzac do temp. 180°C. Napecznialy kuskus wymieszac z podsmazonymi pieczarkami, chili, serem feta, posiekana natka, sokiem z cytryny i 3 lyzkami oliwy. Doprawic do smaku sola i pieprzem. Przygotowany farsz nalozyc do papryk, przykryc kazda papryke odciata "czapeczka". Ustawic papryki w formie do zapiekania, podlac pozostalym bulionem. Wstawic do piekarnika i piec ok. 40-45 min. Przepis z neta : kalejdoskop kulinarny Ja nie dałam zielonego , bo moja córcia jak tylko widzi gdzieś zielone , to jakby mutację genetyczną zobaczyła! ;)Ale za to więcej pieczarek dałam. Edytowane 28 Września 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.