Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Róże w ogrodzie M95 L by Aniqa1982

aniqa1982

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Byłam w zeszłym roku w Pieninach- dokładnie w Sromowcach Niżnych było cuownie:)

W tym roku były Tatry 2 razy i już tęskno...więc znam ten ból - jestem typem podróżnika a nie jest mi dane tak zaszaleć żebym nie czuła niedosytu;)

Lampki nocne cudowne...jeżeli turkus jest taki jak na zdjęciach to jest mega....:jawdrop:

Aniu wiesz co....ale masz porządek w sypialni...chyba że to tak specjalnie do zdjęcia:D

U mnie bałagan niesamowity :rolleyes: a jak już mąż jest to po prostu wszystko stoi na głowie;)

Mari ja jechałam do Sromowców Niżnych do schroniska Trzy Korony, ale było wszystko zajete i pojechaliśmy do Szczawnicy. Ale do tego schroniska na pewno pojadę. :)Może się kiedyś tam spotkamy? :):)

Turkus jest jeszcze piekniejszy niż zdjęcia. tu taki pod błękit wpada a to taki turkusowy śliczny jest.

Akurat sypailnia to tak zawsze wygląda :)a przynajmniej staram się.

No chyba ,że mój mąż pościeli to wygląda i tak jakbyśmy dopiero wstali :rolleyes:

hehe

Lampeczki dostałam w prezencie i pasują idealnie:)

Kuzynka nocowała u mnie kilka dni i spała w sypialni, a ponieważ ma małutkie dziecko to musiała świecić taką malutką lampeczką całą noc. Więc od razu wiedziała co mi trzeba ;)Lampy z Ikei .

Uwielbiam Szczawnicę :rolleyes:

Byłam tylko raz w życiu w tych rejonach i zakochałam się bez pamięci. Moja dusza romantyka wrzeszczała " kuźwa jak tu pięknie" :wiggle:

I tak się kończy miłość do monochromatycznych wnętrz :wiggle:

Moja raczej się nie skończy, jestem strasznie i do obrzydliwości wierna :p

A sypialnia piękna .

Ivy czy Ty byłas w tym roku? Bo widzę jesienne kolory :)

My sie chcemy wybrać po pieska , bo mamy u Bacy zamówionego :wiggle::wiggle:

heheheh

I od razu zostaniemy na weekend :)

Ja do tej pory tylko do Tatr jeżdziłam , ale jak zobaczyłam Pieniny to okazało się ,że to moja nowa miłość :)

Jest tu mniej turystów niz w Tatrach i tak spokojniej :)

MAri dzięki za namiary , może teraz skorzystamy :)

cieszę się ,że sypialnia się podoba . Meble mam "stare" i kiedyś wymienię (jak w całym domu zresztą oprócz kuchni i łazienki ;)hehe )

Bo tu nie widać ale na przeciw łóżka jest nieduża garderoba, tylko tez luster jeszcze nie mam przyklejonych na drzwiach.

Przed łóżkiem będzie stała jeszcze taka pikowana ławeczka , żebym mogła spokojnie rajstopy założyć ,a nie zapadać się na łóżku :)

http://i58.tinypic.com/x1ayo0.jpg

a są i takie z niewielkim pojemnikiem

http://i62.tinypic.com/10ndbti.jpg

I tak się kończy miłość do monochromatycznych wnętrz :wiggle:

Moja raczej się nie skończy, jestem strasznie i do obrzydliwości wierna :p

.

Ja tez jestem wierna i powiedzenie " brakuje mi koloru" jest chyba na wyrost, brakuje mi innych faktur, struktur...duzo jeszcze do dopieszczenia :rolleyes:

Byłam tylko raz w życiu w tych rejonach i zakochałam się bez pamięci. Moja dusza romantyka wrzeszczała " kuźwa jak tu pięknie" :wiggle:

Ivy czy Ty byłas w tym roku? Bo widzę jesienne kolory :)

My sie chcemy wybrać po pieska , bo mamy u Bacy zamówionego :wiggle::wiggle:

heheheh

I od razu zostaniemy na weekend :)

Ja do tej pory tylko do Tatr jeżdziłam , ale jak zobaczyłam Pieniny to okazało się ,że to moja nowa miłość :)

Jest tu mniej turystów niz w Tatrach i tak spokojniej :)

To kolory niestety z 2013 roku :bash: Szczawnicę i okolice uwielbiam, przez pare lat mieszkalam bliżej i mialam jakieś 150 km tam wiec częściej można było być w tych okolicach ;-) Tam tez X lat temu zabrał mnie na nasz romantyczny weekend moj P ;:rolleyes:

Bardzo lubię te okolice, a jesień jest cudowna ;-)