PusiaKssawery 08.10.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Pusia pięknie tam ,ja też uwielbiam jesień w górach:):) Wkleiłam u siebie kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.10.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Już do Ciebie pędze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 13.10.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) http://i57.tinypic.com/rmk3o2.jpg http://i62.tinypic.com/23hrj9t.jpg Nowe lampki nocne:) Aniqa ... sypialnia piękna, lampki przeurocze ach Pieniny; cały czas za nimi tęsknię Edytowane 13 Października 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.10.2015 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 O proszę! Widzę, że Ty też Pieniny odwiedziła:)Mari,Ivy też i Pusia chyba też .:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 13.10.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Może kiedyś się spotkamy na szlaku... Wkońcu ja potwierdzam powiedzenie - "Świat jest mały" My za rok planujemy Karkonosze...zobaczymy czy plany się spełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.10.2015 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 O proszę! Widzę, że Ty też Pieniny odwiedziła:)Mari,Ivy też i Pusia chyba też .:) Pusia też, ale strasznie dawno - 1998 r My za rok planujemy Karkonosze...zobaczymy czy plany się spełnia OOOOO moje okolice, a gdzie konkretnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 14.10.2015 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 OOOOO moje okolice, a gdzie konkretnie??? Być może do Karpacza albo Wilczej Poręby:) Tak żebyśmy mieli dobry punkt wypadowy w góry. Na razie nie planuje bo różnie to może być...planowanie zawsze zaczynam jakieś 5 miesięcy przed wyjazdem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.10.2015 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Być może do Karpacza albo Wilczej Poręby:) Tak żebyśmy mieli dobry punkt wypadowy w góry. Na razie nie planuje bo różnie to może być...planowanie zawsze zaczynam jakieś 5 miesięcy przed wyjazdem:lol2: Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.10.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja w Karkonoszach nigdy nie byłam , ale chciałabym kiedyś się wybrać. Chciałabym też Góry stołowe zobaczyć,jechać na Mazury . Oj tyle jest pięknych miejsc w Polsce, że życia braknie na oglądanie http://i61.tinypic.com/mif5p4.jpg Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.10.2015 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja w Karkonoszach nigdy nie byłam , ale chciałabym kiedyś się wybrać. Chciałabym też Góry stołowe zobaczyć,jechać na Mazury . Oj tyle jest pięknych miejsc w Polsce, że życia braknie na oglądanie I Karkonosze są piękne (Karpacz o którym wspominałaś - jako baza wypadowa na Śnieżkę i okolice, my zawsze jeździmy do Szklarskiej Poręby, tam zostawiamy auto na parkingu, wyciągiem wjeżdżamy na Szrenicę, tam bierzemy na weekend pokój w schronisku Na Hali Szrenickiej i wtedy łazimy sobie po pięknych lokalnych górkach i schroniskach). Góry Stołowe zwiedziłam jako dziecko - warte zobaczenia. Często jeździmy blisko nas (20 km) na Stog Izerski, tam kolejką gondolową na górę do schroniska na pyszne pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.10.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 I Karkonosze są piękne (Karpacz o którym wspominałaś - jako baza wypadowa na Śnieżkę i okolice, my zawsze jeździmy do Szklarskiej Poręby, tam zostawiamy auto na parkingu, wyciągiem wjeżdżamy na Szrenicę, tam bierzemy na weekend pokój w schronisku Na Hali Szrenickiej i wtedy łazimy sobie po pięknych lokalnych górkach i schroniskach). Góry Stołowe zwiedziłam jako dziecko - warte zobaczenia. Często jeździmy blisko nas (20 km) na Stog Izerski, tam kolejką gondolową na górę do schroniska na pyszne pierogi Ja nie znam tych rejonów, jakoś nigdy tam nie dotarłam chyba trzeba sie ruszyć w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 14.10.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Rzeczywiście w Polsce jest dużo pięknych miejsc:) Ja w swojej okolicy mam Góry Świętokrzyskie- Gołoborze i Dolinki Podkrakowskie oraz multum zamków:lol2: Wstyd się przyznać ale nigdy nie byłam nad morzem - Mój zresztą też...ale od nas jechać nad morze to całą Polskę (prawie całą) trzeba pojechać więc nie wiem czy będzie nam to dane Pusiu zazdroszczę Ci tak bliskiego miejsca zamieszkania- góry w zasięgu ręki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.10.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja nad morzem też nie byłam ! Zbieramy do świnki na Chorwację hihi A zamki UWIELBIAM !!!!!!!!!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.10.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja nad morzem też nie byłam ! Zbieramy do świnki na Chorwację hihi A zamki UWIELBIAM !!!!!!!!!!!:yes: Polskie morze jest śliczne, chociaż na wczasy wolę Chorwację - ciepło i ciepła woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 14.10.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja nad morzem też nie byłam ! Zbieramy do świnki na Chorwację hihi A zamki UWIELBIAM !!!!!!!!!!!:yes: :lol2: Dziewczyny bo oszaleje zaraz i spakuje walizkę i pojadę przed siebi:lol2: Chorwacja moje marzenia.... Dwa w jednym z jednej strony góry a poniżej morze.... Szkoda że tylko na zdjęciach mogę podziwiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.10.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Rzeczywiście w Polsce jest dużo pięknych miejsc:) Ja w swojej okolicy mam Góry Świętokrzyskie- Gołoborze i Dolinki Podkrakowskie oraz multum zamków:lol2: Nigdy w tych okolicach nie byłam. Góry Świętokrzyskie kojarzą mi się z książka "Czarne Stopy" - i mam je na liście miejsc, które chciałbym zobaczyć Pusiu zazdroszczę Ci tak bliskiego miejsca zamieszkania- góry w zasięgu ręki:) Te nasze góry to raczej górki, przy Tatrach np. Ja nad morzem też nie byłam ! A ja nigdy na Mazurach, za mało w Tatrach i w ogóle mało mam zwiedzoną Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Daaa.....wno temu z ojcem na motocyklu objeździliśmy Polskę. Każdego roku zaliczaliśmy inną cząstkę. Tylko w Bieszczadach nie byliśmy i jakoś ominęliśmy okolice Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.10.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pestus, tyle świata zjechać i Bieszczad nie widzieć ?! Hihihi Na szczęście nic straconego Jak to się mówi" Cudze chwalicie ,swego nie znacie ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ale to tylko 2 małe kawałeczki z całej PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 15.10.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witaj aniqa zaglądnęłam do ciebie ijestem zauroczona twoim domkiem jest śliczny w domku piękne lampy mebelki i kolory ścian a na zewnątrz elewacja super a ogród zachwyca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts