Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Róże w ogrodzie M95 L by Aniqa1982

aniqa1982

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w moim pepco też nie ma tych lusterek...

na tematych tych termomixów itp się nie wypowiadam, bo ja nie widzę u siebie dla nich zastosowania specjalnego... zakładam że nie wiem co można w nich przygotować i to dlatego :D

ale mam jeden taki gadżet - frytownicę na łyżkę oleju:

http://www.tefal.pl/medias/?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NDQwNTh8aW1hZ2UvcG5nfGhkOS9oMWIvODc5NzEzNTI0MTI0Ni5wbmd8MWZlNmUwNTBiMDNjYzNjZTRhZmJmOTMzYTBhNWJlN2JmN2UxZjAxODRjYWYxNjFjYzNhNzkwODk2NTk1YmY2Ng

http://www.tefal.pl/Urz%C4%85dzenia-do-gotowania/Actifry/ActiFry-Plus/p/1500635558

robię oczywiście głownie frytki w tym :D ale i piersi z kurczaka - takie małe paski, mniam pycha!!

ale mam jeden taki gadżet - frytownicę na łyżkę oleju:

http://www.tefal.pl/medias/?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NDQwNTh8aW1hZ2UvcG5nfGhkOS9oMWIvODc5NzEzNTI0MTI0Ni5wbmd8MWZlNmUwNTBiMDNjYzNjZTRhZmJmOTMzYTBhNWJlN2JmN2UxZjAxODRjYWYxNjFjYzNhNzkwODk2NTk1YmY2Ng

http://www.tefal.pl/Urz%C4%85dzenia-do-gotowania/Actifry/ActiFry-Plus/p/1500635558

robię oczywiście głownie frytki w tym :D ale i piersi z kurczaka - takie małe paski, mniam pycha!!

Ciekawe ustrojstwo :)

hihih no nie każdemu mogą się podobać :)A w tym miejscu miał być zegar naklejany taki duży . same cyfry i wskazówki.

Może jeszcze będzie ... Na razie nie mogę patrzeć na salon , bo mamy wszystkie meble stare i już wszystko zmieniłabym , ale niestety na razie musi tak być, bo brak gotówki a nawet jak będzie to na drzwi do garażu trzeba podwójne :bash:

Aniqa lustereczka super :yes:

też myślę o naklejanym zegarze ale na ścianie między kuchnią a oknem w salonie, teraz zastanawiam się nad ścianką na przeciwko drzwi wejściowych, może kupię ramki i zawieszę trochę zdjęć .. coś w tym stylu 400_F_52510875_zmFIkN1veIG7IbemDOal2FT8NXeo293s.jpg

mi mój salon też nie leży ... zbieranina z poprzedniego mieszkania; ale na razie tak musi być niestety :bash:

Zdęjcia będą cudne !!

Ja mam tą ścianę o której mówisz pomalowaną lakierem z brokatem i do światła się mieni fajnie :)A na środku też mam ramkę z fotkami. Wieczrokeim zrobię może fotkę .Taką galerię chciałam zrobić w drugim korytarzu a Ty zdaje się masz tam bombową szafę :).

• 3 weeks później...

Połowa listopada prawie i ja w trakcie zakupów choinkowych!:yes:

Zachwycają mnie choinki Mani !Cudne ma co roku. I zamówiłam sobie kwiaty na choinkę ,powinny jutro lub dzić przyjść :)Jeszcze szerokie wstążki muszę kupić ale nigdzie nie widzę.

Wczoraj moje dziecko się mnie zapytało, "Mamusia a kiedy pieczemy pierniczki na choinkę ?":lol2:

Ma tak samo jak ja świra na punkcie BN :):)

Napisała list do Mikołaja i w nocy musiałam iść na paluszkach pożreć ciasteczka , wypić mleko i jeszcze jabłuszko wziąć( ponieważ nie było marchweki to jabłuszko dla renifera)!:lol2::lol2::lol2: Mąż miał niezły ubaw jak skradałam się do jej pokoju ! hahahahaah

2 dni zastanawiała się co chce i rozwaliła mnie mówiąc, żebym napisała list do Mikołaja i zazyczyła sobie laptopa bo nasz stary szwankuje i przeceiz Mikołaj mi przyniesie !!No z taką szczerością i niewinnością to powiedziała, że powstrzymywałam się żeby nie wybuchnąć śmiechem , bo dziecko jeszcze wierzy, i mama się nie domyśliła takiej oczywistej oczywistości ! :)hehehe

A ja zawsze robię jej taki mały bałagan na oknie gdzie list zostawia, żeby wszystko nabrało autentyczności .

Zostawiam okruszki na parapecie, przewracam ramki ze zdjęciami i firankę przesuwam lekko i córcia dziś mówi, że za rok napiszę Mikołajowi ,żeby za sobą sprzątał bo coraz większy bałagan jej w pokoju robi :lol2::lol2::rotfl:

O masakra jaka to pociecha z tych dzieci !hehehehe

Edytowane przez aniqa1982

....

A ja zawsze robię jej taki mały bałagan na oknie gdzie list zostawia, żeby wszystko nabrało autentyczności .

Zostawiam okruszki na parapecie, przewracam ramki ze zdjęciami i firankę przesuwam lekko i córcia dziś mówi, że za rok napiszę Mikołajowi ,żeby za sobą sprzątał bo coraz większy bałagan jej w pokoju robi :lol2::lol2::rotfl:

O masakra jaka to pociecha z tych dzieci !hehehehe

:rotfl::rotfl::rotfl:

leze i kwicze :lol2:

Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych na forum :) Mam do Pani pytanie. Planujemy z mężem budowę, jesteśmy na etapie geodety, projekt "Róże w ogrodzie" pod względem funkcjonalnym wydał mi się wręcz idealny do naszych potrzeb. Lecz wygląd elewacji w gotowym projekcie odbiega moim oczekiewania , zbyt płaski dach i za niski jest ten dom. Ale jak zobaczyłam Pani domek to byłam mile zaskoczona. Mogła by mi Pani powiedzieć ile kosztowała adaptacja projektu ,nie wiem czy nie lepiej nie opłacało by się wybrać projekt inwidualny i jakie zmiany jakie Pani wprowadziła. ? :bye: Pozdrawiam :)

Mel niezla jest nie ??aż się popłakałam hehehehe rozbraja mnie czasami. Dzieci są tak cudowne, że szok :):)

Witaj Agnieszka ,my placilismy 25oo za adaptację. Projekt 2000. Mamy zlikwidowane okna w sypialniach,poszerzona łazienkę na prysznic i wanne, dach podniesiony i kąt dachu zwiększony do 35 ',wyrównany wiatrolap że ścianą hallu.Garderoba w sypialni,a we wiatrolapie będzie węższa szafa w zabudowie. Zrobiliśmy drzwi do pralni\ kotłowni na zewnątrz.Ogrzewanie gazowe .AA i zlikwidowalismy drzwi w korytarzu obok lazienki,ale w zasadzie echo się roznosi do sypialni i te drzwi nie są od parady a faktycznie wyciszaja rozmowy z salonu. Domek jest ekonomiczny w utrzymaniu.POLECAM :)