aniqa1982 24.10.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Pestus mogę Ci kupić i wysłać jeśli chcesz:) Jeszcze było kilka szt:) Na szarej ścianie wyglądałyby ładniej ale i tak efekt jest Tylko fotkii mi przewróciło (( Edytowane 24 Października 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.10.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 w moim pepco też nie ma tych lusterek... na tematych tych termomixów itp się nie wypowiadam, bo ja nie widzę u siebie dla nich zastosowania specjalnego... zakładam że nie wiem co można w nich przygotować i to dlatego ale mam jeden taki gadżet - frytownicę na łyżkę oleju: http://www.tefal.pl/medias/?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NDQwNTh8aW1hZ2UvcG5nfGhkOS9oMWIvODc5NzEzNTI0MTI0Ni5wbmd8MWZlNmUwNTBiMDNjYzNjZTRhZmJmOTMzYTBhNWJlN2JmN2UxZjAxODRjYWYxNjFjYzNhNzkwODk2NTk1YmY2Ng http://www.tefal.pl/Urz%C4%85dzenia-do-gotowania/Actifry/ActiFry-Plus/p/1500635558 robię oczywiście głownie frytki w tym ale i piersi z kurczaka - takie małe paski, mniam pycha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.10.2015 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Oooo a co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.10.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 ale mam jeden taki gadżet - frytownicę na łyżkę oleju: http://www.tefal.pl/medias/?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NDQwNTh8aW1hZ2UvcG5nfGhkOS9oMWIvODc5NzEzNTI0MTI0Ni5wbmd8MWZlNmUwNTBiMDNjYzNjZTRhZmJmOTMzYTBhNWJlN2JmN2UxZjAxODRjYWYxNjFjYzNhNzkwODk2NTk1YmY2Ng http://www.tefal.pl/Urz%C4%85dzenia-do-gotowania/Actifry/ActiFry-Plus/p/1500635558 robię oczywiście głownie frytki w tym ale i piersi z kurczaka - takie małe paski, mniam pycha!! Ciekawe ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.10.2015 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) http://i60.tinypic.com/xmvonr.jpghttp://i58.tinypic.com/2u599ap.jpg http://i60.tinypic.com/or2bgw.jpg Nooo wklejam poprawione fotki , bo mi nie chciało dobrze wstawić... Edytowane 26 Października 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.10.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Aniqo, jak patrzę na te lustereczka od fronku, to chciałabym je mieć ale ostatnie zdjęcie pokazuje, że nie pasowałyby u mnie. Są zbyt nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.10.2015 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 hihih no nie każdemu mogą się podobać :)A w tym miejscu miał być zegar naklejany taki duży . same cyfry i wskazówki. Może jeszcze będzie ... Na razie nie mogę patrzeć na salon , bo mamy wszystkie meble stare i już wszystko zmieniłabym , ale niestety na razie musi tak być, bo brak gotówki a nawet jak będzie to na drzwi do garażu trzeba podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.10.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Nieeee.... są ładne, tylko nie moje. Mnie się podoba wiele rzeczy nie koniecznie w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.10.2015 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Rozumiem:) też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.10.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Aniqa lustereczka super też myślę o naklejanym zegarze ale na ścianie między kuchnią a oknem w salonie, teraz zastanawiam się nad ścianką na przeciwko drzwi wejściowych, może kupię ramki i zawieszę trochę zdjęć .. coś w tym stylu mi mój salon też nie leży ... zbieranina z poprzedniego mieszkania; ale na razie tak musi być niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.10.2015 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Zdęjcia będą cudne !! Ja mam tą ścianę o której mówisz pomalowaną lakierem z brokatem i do światła się mieni fajnie :)A na środku też mam ramkę z fotkami. Wieczrokeim zrobię może fotkę .Taką galerię chciałam zrobić w drugim korytarzu a Ty zdaje się masz tam bombową szafę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 26.10.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oooo....A ja na ściankę ze zdjęciami zbieram się już rok...I tak jak ty Aniu chciałam na długim korytarzu a teraz mieliśmy małe przemeblowanie w salonie i myślałam na ścianie pomiędzy oknem tarasowym a oknem w jadalni. Na ściance gdzie ty masz te lustereczka my mamy zegar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.10.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Jakie przemeblowanie? pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 27.10.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 U mnie w dzienniku jest opis:)Bo meble mam stare więc na razie nie pokazuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.11.2015 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) Połowa listopada prawie i ja w trakcie zakupów choinkowych! Zachwycają mnie choinki Mani !Cudne ma co roku. I zamówiłam sobie kwiaty na choinkę ,powinny jutro lub dzić przyjść :)Jeszcze szerokie wstążki muszę kupić ale nigdzie nie widzę. Wczoraj moje dziecko się mnie zapytało, "Mamusia a kiedy pieczemy pierniczki na choinkę ?":lol2: Ma tak samo jak ja świra na punkcie BN :) Napisała list do Mikołaja i w nocy musiałam iść na paluszkach pożreć ciasteczka , wypić mleko i jeszcze jabłuszko wziąć( ponieważ nie było marchweki to jabłuszko dla renifera)!:lol2: Mąż miał niezły ubaw jak skradałam się do jej pokoju ! hahahahaah 2 dni zastanawiała się co chce i rozwaliła mnie mówiąc, żebym napisała list do Mikołaja i zazyczyła sobie laptopa bo nasz stary szwankuje i przeceiz Mikołaj mi przyniesie !!No z taką szczerością i niewinnością to powiedziała, że powstrzymywałam się żeby nie wybuchnąć śmiechem , bo dziecko jeszcze wierzy, i mama się nie domyśliła takiej oczywistej oczywistości ! :)hehehe A ja zawsze robię jej taki mały bałagan na oknie gdzie list zostawia, żeby wszystko nabrało autentyczności . Zostawiam okruszki na parapecie, przewracam ramki ze zdjęciami i firankę przesuwam lekko i córcia dziś mówi, że za rok napiszę Mikołajowi ,żeby za sobą sprzątał bo coraz większy bałagan jej w pokoju robi :lol2: O masakra jaka to pociecha z tych dzieci !hehehehe Edytowane 12 Listopada 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.11.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 .... A ja zawsze robię jej taki mały bałagan na oknie gdzie list zostawia, żeby wszystko nabrało autentyczności . Zostawiam okruszki na parapecie, przewracam ramki ze zdjęciami i firankę przesuwam lekko i córcia dziś mówi, że za rok napiszę Mikołajowi ,żeby za sobą sprzątał bo coraz większy bałagan jej w pokoju robi :lol2: O masakra jaka to pociecha z tych dzieci !hehehehe :rotfl: leze i kwicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszkaq 12.11.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych na forum Mam do Pani pytanie. Planujemy z mężem budowę, jesteśmy na etapie geodety, projekt "Róże w ogrodzie" pod względem funkcjonalnym wydał mi się wręcz idealny do naszych potrzeb. Lecz wygląd elewacji w gotowym projekcie odbiega moim oczekiewania , zbyt płaski dach i za niski jest ten dom. Ale jak zobaczyłam Pani domek to byłam mile zaskoczona. Mogła by mi Pani powiedzieć ile kosztowała adaptacja projektu ,nie wiem czy nie lepiej nie opłacało by się wybrać projekt inwidualny i jakie zmiany jakie Pani wprowadziła. ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.11.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Mel niezla jest nie ??aż się popłakałam hehehehe rozbraja mnie czasami. Dzieci są tak cudowne, że szok :) Witaj Agnieszka ,my placilismy 25oo za adaptację. Projekt 2000. Mamy zlikwidowane okna w sypialniach,poszerzona łazienkę na prysznic i wanne, dach podniesiony i kąt dachu zwiększony do 35 ',wyrównany wiatrolap że ścianą hallu.Garderoba w sypialni,a we wiatrolapie będzie węższa szafa w zabudowie. Zrobiliśmy drzwi do pralni\ kotłowni na zewnątrz.Ogrzewanie gazowe .AA i zlikwidowalismy drzwi w korytarzu obok lazienki,ale w zasadzie echo się roznosi do sypialni i te drzwi nie są od parady a faktycznie wyciszaja rozmowy z salonu. Domek jest ekonomiczny w utrzymaniu.POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 12.11.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Aniqa genialną masz tą córcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2015 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Aniqo, po szerokie wstęgi, a raczej materiały 40 cm szerokości, idź do Rossmana i Carefoura. Ja się dziś nakupowałam śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts