mari180790 13.11.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Córcia:rotfl::rotfl: O świętach też już myślę i o pieczeniu pierniczków- 1 raz ...ciekawe co mi z tego wyjdzie. Agnieszko my braliśmy projekt indywidualny i projekt z zadaptacją kosztował 2800zł ze wszystkimi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.11.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Napisała list do Mikołaja i w nocy musiałam iść na paluszkach pożreć ciasteczka , wypić mleko i jeszcze jabłuszko wziąć( ponieważ nie było marchweki to jabłuszko dla renifera)!:lol2: Mąż miał niezły ubaw jak skradałam się do jej pokoju ! hahahahaah 2 dni zastanawiała się co chce i rozwaliła mnie mówiąc, żebym napisała list do Mikołaja i zazyczyła sobie laptopa bo nasz stary szwankuje i przeceiz Mikołaj mi przyniesie !!No z taką szczerością i niewinnością to powiedziała, że powstrzymywałam się żeby nie wybuchnąć śmiechem , bo dziecko jeszcze wierzy, i mama się nie domyśliła takiej oczywistej oczywistości ! :)hehehe A ja zawsze robię jej taki mały bałagan na oknie gdzie list zostawia, żeby wszystko nabrało autentyczności . Zostawiam okruszki na parapecie, przewracam ramki ze zdjęciami i firankę przesuwam lekko i córcia dziś mówi, że za rok napiszę Mikołajowi ,żeby za sobą sprzątał bo coraz większy bałagan jej w pokoju robi :lol2: Boskie A jakiś fajny przepis na pierniczki to mogłybyście zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszkaq 13.11.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Bardzo dziękuje za odpowiedzi Super macie domki urządzone , przyznam się że od pewnego czasu podglądam wasze dzienniki he Mój mąż też pracuję za granicą już dwa lata niestety, ale jakoś trzeba na swój wymarzony domek zarobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.11.2015 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Dziewczyny , no córcia jedynaczka ale wymiata nieraz za troje !hahahaha Mam z niej radochę No ja mam przepis na pierniczki z zeszłego roku tylko muszę odgrzebać i wrzucę :)Przyszły mi wczoraj kwiaty z Eurofiran to zrobię fotki potem:) Pestuś właśnie myślałam w Rossmanie zerknąć :)Dziś po pracy podejdę Dzięki Agnieszkaq podglądaj ile chcesz, w razie czego też pomożemy :)Mari wyszedł projekt taniej niż mi,a i tak nie byłam zadowolona z projektanta. Wg mnie najważniejsze to mieć własne pomysły na adaptację i fajnego projektanta , bo nasz przekonał nas do nierobienia schodów w graderobie i Wc a Mari tak ma i jest ok. Żaluję ,że się dałam przekonać. Dach max 35stopni podnieść bo potem wygląda groteskowo i zaburza proporcje. A jak macie przepis fajny na te pierniczki to dawajcie faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Tomkowa pokazała rossmanowe zakupy świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.11.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 oo lecę do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.11.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 oo lecę do niej Też pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.11.2015 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Kurde mam problem z tymi kwiatkami na choinkę:/ Strasznie się z nich brokat osypuje Polakierować lakierem do włosów? Czy nie zapalą się na choince czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 19.11.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Aniu ile tygodni wcześniej robiłaś pierniczki żeby w święta były miekkie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.11.2015 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Marlenka ja piekłam ok 2-3 tyg przed świętami. Ale z tego co pamiętam to twarde są jak da się dużo miodu.. Wczoraj dokupiłam nowe foremki dla córci :)Mikołaja i gwiazdki a także Ja też za niedługo będę piekła. Dziewczyny chyba u Tomkowej dawały już przepisy na pierniczki. Zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.11.2015 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 MAri ja dziś będę piekła pierniczki :)Dziecko mi spokoju nie daje , a w sumie za miesiąc święta więc najwyższa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.11.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 O kurczątko:lol2: Już .... W sumie trzeba zacząć szykować się do świąt... Ja zamierzam piec w nastepnym tygodniu:) Koniecznie pochwal się jak upieczesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.11.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 ... W sumie trzeba zacząć szykować się do świąt... !! chyba nadchodzi ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.11.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 (edytowane) ok pokazę kurde Ivy szkoda , że nie mam w okolicy Carefoura:mad: Piękne te meshy są, mam nadzieję, że za kilka dni jeszcze będą? Czekam na choinkę Mani :lol2: Będzie się działo wiecei co?w tym roku chcemy zrobić Wigilię w naszym domu... dla 12 osób...i tak sie zastanawiam czy podołam hehe Edytowane 23 Listopada 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.11.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 wiecei co?w tym roku chcemy zrobić Wigilię w naszym domu... dla 12 osób...i tak sie zastanawiam czy podołam hehe Dasz radę w ja w zeszłym roku miałam na całe święta taka gromadkę i się da ogranąć fajnie taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.11.2015 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 troche mam cykora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.11.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 troche mam cykora Co możesz przygotuj wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.11.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Ivy ma rację...przygotuj wcześniej te potrawy co się da:) ja bigos zawsze robię 2 tygodnie przed świętami i mrożę tak samo moja mama robi z pierogami - bo wiadomo jeden dzień i non stop w kuchni to idzie zawrotu głowy dostać Nie masz czego się obawiać napewno dasz radę super sprawa na 12 osób:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.11.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Ivy ma rację...przygotuj wcześniej te potrawy co się da:) ja bigos zawsze robię 2 tygodnie przed świętami i mrożę tak samo moja mama robi z pierogami - bo wiadomo jeden dzień i non stop w kuchni to idzie zawrotu głowy dostać Nie masz czego się obawiać napewno dasz radę super sprawa na 12 osób:D Koniecznie co się da przygotuj wczesniej - bigos, pierogi, uszka ( jesli robisz) , inne paszteciki z kapusta czy co tam jeszcze Cista najlepiej takie zeby można było wcześniej przygotować Może ktoś z gości tez cos swojego popisowego przyniesie i będzie pysznie i mniej do zrobienia. Najważniejsze to organizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Pierogi i uszka po skejeniu rozłóż na tackach i do zamrażalnika. Jak zmarzną powsypuj do torebek. Jak potrzebujesz, masz gotowe w każdej chwili, zagotowujesz wodę i wrzucasz. Są wspaniałe, jakby przed chwilą ulepione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts