Nas Troje 20.02.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Witam Was różane dziewczyny Mam nietypową prośbę. Czy, któraś z Was mogłaby nagrać wideo z domku. Chodzi mi o filmik pomieszczeń, jak się wchodzi z sieni i do poszczególnych pomieszczeń. To inaczej oddaje wygląd pomieszczeń i układ. Na mojabudowa.pl ktoś umieszcza takie ze swojego domu (nie róże w ogrodzie), mega sprawa dla niezdecydowanych i mających kłopoty z wytężeniem wyobraźni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.03.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Aniqa a gdzie sią w ogóle podziewasz?? Wpadasz jak po ogień i znowu Cię nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.03.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Moje czosnki przygotowane do startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2016 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 A to wystartowały A moje jeszcze śpią. U mnie tak wyglądają hiacynty, a tulipanki ciut są niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.03.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Moje czosnki przygotowane do startu [ATTACH=CONFIG]348884[/ATTACH] ŁAŁ U mnie przebiśniegi zaczynają wyłazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.03.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 U mnie tak wyglądają krokusy, tulipany, czosnki, narcyzy i inne wiosenne cebule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 To ile ciepła u ciebie jest U nas jednego dnia było +9, ale słońca tyle co na lekarstwo. Dziś tylko +3. biedne roślinki nie wiedzą czy rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.03.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 U nas dzisiaj było +10 stopni, wczoraj też była przepiękna słoneczna pogoda. Słońce + wilgotna ziemia i wszystko rośnie. Hortensje już mają listki zielone, tawuły mają paczki a liliowce wybiły na ok. 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 U nas dzisiaj było +10 stopni, wczoraj też była przepiękna słoneczna pogoda. Słońce + wilgotna ziemia i wszystko rośnie. Hortensje już mają listki zielone, tawuły mają paczki a liliowce wybiły na ok. 10 cm Ale masz fajnie U nas codziennie mrozik trzyma i wszystko jeszcze mocno śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.03.2016 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Cześć dziewczyny! dzięki ,że zaglądacie jeszcze;) Jakoś mam ostatnio mało czasu na neta.Jedynie ( wstyd się przyznać )w pracy czasem zaglądne do Was. U mnie też super wyszły tulipany,narcyze i chyba czosnek tez. A mam go raptem kilka szt. Jesienia dosadzę już do traw, jak w końcu zrobię takie kompozycje traw + czosnki i inne. A może pamiętacie ,że mam kilkumiesięcznego szczeniaczka? Skurczybyk wygryza mi wszystko co wystaje z trawy !Masakra chyba go uduszę! Musiał mi małż powbijać deseczki i owinąć największe okazy folią A powieważ ma swoją budę na dworze ( w domu nikogo nie ma do wieczora) to szaleje po ogrodzie! Wyrwał mi z ziemi malutkie sadzonki jodełek , ale takie ok 30 cm. Kiedyś patrzę przez okno a ten szkodnik mały drze przez ogród takie małe drzewko wraz z doniczką Więc do ziemi wsadzilismy ,za garażem. To i tak znalazł i wydarł z korzeniami! tulipany obgryzione! No a szkoda mi go na łańcuch dać. Z reszta w nocy w domu śpi. Kota w końcu nie mam żadnego ,bo robiły sobie wychodek w moim garażu ! Doszło nawet do tego ,że w garażu obok auta była drabina i jakiś kot porysował nam maskę! A jak jest pies to żaden nie odważy się podejść , bo Maksiu tak szczeka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 A może pamiętacie ,że mam kilkumiesięcznego szczeniaczka? Skurczybyk wygryza mi wszystko co wystaje z trawy !Masakra chyba go uduszę! Musiał mi małż powbijać deseczki i owinąć największe okazy folią A powieważ ma swoją budę na dworze ( w domu nikogo nie ma do wieczora) to szaleje po ogrodzie! Wyrwał mi z ziemi malutkie sadzonki jodełek , ale takie ok 30 cm. Kiedyś patrzę przez okno a ten szkodnik mały drze przez ogród takie małe drzewko wraz z doniczką Więc do ziemi wsadzilismy ,za garażem. To i tak znalazł i wydarł z korzeniami! tulipany obgryzione! No a szkoda mi go na łańcuch dać. Z reszta w nocy w domu śpi. Kota w końcu nie mam żadnego ,bo robiły sobie wychodek w moim garażu ! Doszło nawet do tego ,że w garażu obok auta była drabina i jakiś kot porysował nam maskę! A jak jest pies to żaden nie odważy się podejść , bo Maksiu tak szczeka:D O matko jak się uśmiałam Oczywiście rozumiem Twój problem. Powiem Ci jak u nas załatwiłam problem dewastowania ogrodu. To jeszcze szczeniak - a one szybko się uczą. U nas poodgradzałam płotkami z wierzby miejsca gdzie psom nie wolno wchodzić - warzywniak, kwietniki) i stanowcze "NIE", "NIE WOLNO". Zabawy w innym miejscu, odwracanie uwagi od tych miejsc gdzie nie wolno wchodzić. Nie dawaj psa na łańcuch, to nieludzkie Lepiej kojec spróbujcie postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.03.2016 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Łańcuch odpada , nawet kojca nie chciałabym , bo ten piesek to taki pieszczoch ,że nie mam serca. Mam nadzieję,że mu to przejdzie no ale jeszcze mamy ok 90 tuj i ciekawe czy zaraz nie skojarzy do czego służy jego siusiak ! Zajarzy ,że nie dynda sobie bezwiednie tylko ma konkretny cel....krzewy! Maksiu jest przeuroczy , ale łobuziak jak nic! Chyba trochę podobny do Małej Cholery co Pusiu? Ślężanko ślicznie wychodzą czosnki:)duzo ich masz w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Chyba trochę podobny do Małej Cholery co Pusiu? Lepiej żeby nie, bo Mały Cholera przechodzi ludzkie pojęcie Ale parę fotek mogłabyś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.03.2016 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Wrzucę wieczorkiem Masakra z nim normalnie Aż się boję jak będę sadziła wszystko teraz . Nawet spod kamyczków wydziera agro-włókninę ! Na tarasie i pod drzwiami wszystko porozrzucane. Z donicy z pergolą z tarasu wydarł mi i pogryzł 2 clematisy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 A może zabawki mu daj do ogrodu??Piłkę, gryzaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.03.2016 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Maaaa już. kupiłam mu jak głupia. Kości, węzły , piłeczka.Mąż się śmiał ze mnie ,że traktuję go jak dziecko. Myślę ,że może musimy go wybawić . A tak to on się nudzi czy co...Ale jak wracamy wieczorem i jest sam to wiesz . Córka ok południa idzie go nakarmić, bo jest za mała żeby w domu zostawać i chwilkę się z nim zawsze bawi. W najgorszym razie kojec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Myślę ,że może musimy go wybawić . Wybawić i spacery Pies nawet jak ma duży ogród powinien na spacery wychodzić. A tak gdzie ma wyładować energię, sama bym Ci kwiatki zjadła z nudów na jego miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.03.2016 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 buhahahaha :rotfl: A spacery też ma codziennie na smyczyale widać ,że dla niego to za mało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Bo to szczeniak, musi się wyszaleć Nie masz wrażenia, że dzisiaj jesteśmy tu same?? Reszta chyba ryje w fundamentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.03.2016 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 heheheh ja zamiast ryć w papierach to widzisz. Co chwilę zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts