Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Róże w ogrodzie M95 L by Aniqa1982

aniqa1982

Recommended Posts

Nie , nie jestem na MB , tylko oglądam elewacje , bo chcemy jesienią skończyć :)

Bramy być może będą w tym tygodniu choć znając życie to pewnie z poślizgiem będzie...

Ja w sobotę posiałam wszystko oprócz ogórków i pomidorów,papryki, bo jeszcze za wcześnie. Ziemniaczki młode już wyszły z ziemii na 10 cm.

Ale może jeszcze Ci wyjdzie ta pietruszka? Zrobiło się zmino to może dlatego. U mnie pietruszka zawsze później wychodzi.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Weekend majowy za nami :) Pogoda nawet fajna :)

Z newsów garażowych , to muszę pochwalić męża i tatę, za niezłe wykonanie ocieplenia garażu:):) Tynkarze też skończyli tynki wewnętrzne . W tym tyg powinny być bramy garażowe.

Zostało jeszcze wykonanie podprzybitki + oświetlenia w niej i pomalowanie gruntem z barwnikiem całego garażu.

• 2 weeks później...

Tak ,tak dojechały po 3 tygodniach. Fajnie się je używa,są w miarę lekkie. Przesuwają się nieźle. Postaram się dodać dziś fotki:)

EDIT :

Bramy garażowe w kolorze takim jak okna czyli Orzech.W rzeczywistosci kolor jest jasniejszy. Taka sama jest już zakupiona drewnopodobna podprzybitka. Montaż w sobotę. Jesienią tynk śmietankowy prawdopodobnie + drewniane wstawki na elewacji garazu i domku :)

http://i63.tinypic.com/2hgh3ya.jpg

Jescze podloga do pomalowania w garazu.

IMG_20160517_120735.jpg

Edytowane przez aniqa1982

• 2 weeks później...

Tak na żywo wyglądają super, w kolorze drzwi jest też zrobiona podprzybitka ,wyszłą fajnie.

Dużo czasu spędzamy na naszym niewielkim tarasie :)Rano można się opalać a po południu odpoczywać w cieniu :) mmmmmmm :)

http://images78.fotosik.pl/668/41b98f16463665admed.jpg

http://images78.fotosik.pl/668/72ba64892089e907med.jpg

Edytowane przez aniqa1982

Dziękuję :)

Tak garaż mamy za domem, a za garażem niewielką działeczkę :) W sumie jest 13 arów, więc nie ma zbyt dużo miejsca.

Jesienią chcemy skończyć elewację na domu i garażu. Myślałam o zmianie koloru z kawy z mlekiem na śmietankowy+ drewnopodobne panele.

Tylko najpierw chciałabym wizualnie to zobaczyć.

Dziewczyny znacie może jakieś programy do projektowania elewacji sprawdzone???

Wyjazd?????

Cudowny, wspaniały,gorący i rześki zarazem ;)

Było gorąco, zmęczyłam się trochę ale wróciłam szczęśliwa:) Tatry są przepiękne:) Dziecko latało jak oszalałe. Było mega.

Wieczorkiem postaram się dodać zdjęcia:)

Nie forsowaliśmy się specjalnie. Było raczej lajtowo. :) Ehh tylko ZA KRÓTKO!!!:rolleyes::rolleyes: