mari180790 04.10.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Noooo sama nie wierzyłam:rolleyes: Za rok będą już wystawały pewnie z pół metra nad siatkę Za rok to Pani Ania będzie latać z sekatorem i formować żywopłot... Różnica kolosalna...ale sama widzę po nasadzeniach wiosennych jak to szybko rośnie. Ciągle jest coś do przycięcia, wyplewienia, nawożenia, podlania itp...ale to cieszy. Najpierw cieszyły fundamenty i mury domu potem goniliśmy aby się wprowadzić a teraz kształtujemy ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 04.10.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pięknie wyglada Twój ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.10.2016 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dziękuję Gaju Dla mnie żadna zmiana , bo kominka nie posiadałam i mi go nie brakuje. ;)W tej chwili jest zbędny, a kosztuje sporo. Najbardziej to mi szkoda miejsca jakie kominek zabiera:/ Bo nasz salon jest trochę mały. Często mamy gości ,a ponieważ nie mamy dużego stołu to zawsze na kanapach siedzimy,wiadomo. Mam wszystko przygotowane na kominek , więc jak nas najdzie to zrobimy :)Ale szybko to nie nastąpi na pewno. Drzwi tarasowe duuże są piękne , ale znów zabierają miejsce w salonie W sensie ustawień mebli. Ja mam teraz kanapy spore- 2,2m / 3 m i jakby drzwi były większe to jedna kanapa stałaby w drzwiach. A tak to wszystko się ładnie prezentuje. No zależy co się chce właśnie Kurde myślę ,że za 2 lata to już będę musiała nożyce kupić do tui Póki co niech rosną, bo mam 2 sąsiadów, którzy wiecznie się gapią. I specjalnie kupiliśmy większe, żeby było szybciej. Nie mam prywatności na swoim ogrodzie niestety na razie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zajrzałam bo dawno mnie nie było Jak ładnie wszystko rośnie, a tuje dobrze zatem ze rosna i zasłonią Was troszkę od wścibskich oczu Ja nie mam kominka ...i nie żałuję tej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.10.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Ja nie mam kominka ...i nie żałuję tej decyzji To tak jak ja Tym bardziej, że jak miałam to żałowałam, że mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werna88 05.10.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dla mnie niewyobrażalna zmiana...będziesz żałować braku kominka w świąteczne bądź zimowe dni. Natomiast co do okna to ja swoje tarasowe jeszcze bym powiększyła gdybym mogła...ale w tej kwestii to sprawa gustu. Witaj Może będę kiedyś z czasem żałować ale puki co zrobiliśmy to po to żeby nas taniej wyniosło . Gdy mam jakąś wolną chwilę to przeglądam wasze dzienniki od początku i muszę przyznać, że ładnie macie urządzone domki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 07.10.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Witaj Może będę kiedyś z czasem żałować ale puki co zrobiliśmy to po to żeby nas taniej wyniosło . Gdy mam jakąś wolną chwilę to przeglądam wasze dzienniki od początku i muszę przyznać, że ładnie macie urządzone domki . Dzieki...chociaż u mnie to mało zdjęć już jest:) To czekamy do wiosny na nowe "róże w ogrodzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 26.10.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Puk puk...Aniu co tak cicho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.11.2016 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Jestem, jestem Wszystko ok , tylko ciągle zabiegana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uki100 25.12.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Witam, czy ktoś z województwa podkarpackiego bądź małopolskiego wybudował domek z projektu Róże w ogrodzie ?? , Jesteśmy zainteresowani budową ale fajnie by było zobaczyć w rzeczywistości ten domek. Podaje adres email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 06.04.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Puk puk!!!!!!!!!!!!Aniu co tu tak cicho....??Wszyscy wybudowali swoje domki i wątki ucichły....jak tam twój ogród po zimie? Zapodaj jakieś fotki ogrodu plisssss:) Planujesz jakieś nasadzenia w tym roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.04.2017 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam , u mnie w ogrodzie zielono i kolorowo trochę też :Cebulowe kwitną na całego :)Klon na pniu wypuszcza pąki Nawet na działeczce posadziliśmy 4 rządki ziemniaczków wczesnych:rolleyes: Trawa już zielona i rośnie ostro Z prac budowlanych to w tym roku chcemy ostatecznie rozprawić się z elewacją Kolor śmietankowo-biały + drewno, do tego podprzybitka oraz oświetlenie .Nie zrobiliśmy tego od razu i teraz nie wiem czy się da zrobić. Na pewno musi mi ktoś projekt elewacji zrobić. Chcemy optycznie zmniejszyć zbyt ostry kąt dachu, lub inaczej chcemy podnieść dom względem dachu . Mąż zakończył właśnie zabudowę wiaty za garażem. Teraz mamy fajne spore pomieszczenie na sprzęty ogrodnicze oraz rowery Wyszło super Zostało teraz pomalować z zewnątrz . No i dalsza część zasadzania ogrodu:) W przyszłym roku ogrodzenie od frontu pewnie , bo na razie mamy siatkę wszędzie . Zrobię kilka nowych fotek i dodam Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.04.2017 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Witam , u mnie w ogrodzie zielono i kolorowo trochę też :Cebulowe kwitną na całego :)Klon na pniu wypuszcza pąki Nawet na działeczce posadziliśmy 4 rządki ziemniaczków wczesnych:rolleyes: Trawa już zielona i rośnie ostro Nie wymarzło?? Nie masz zimy?? Pokaz zdjęcia wiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 21.04.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Pani pokazuj zdjęcia....:popcorn: ...i proszę częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.05.2017 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Fotki zrobię i dodam obiecuję Dodam jedno na razie . Dom od ogrodu;) A raczej trawnik . Zdj trochę "przydymione" http://i67.tinypic.com/rbmq7p.jpg W planach mamy odświeżyć pokój córci ( prawie 10 l). Mieszkamy już 2.5 roku a ona ma w pokoju stare meble ze starego mieszkania . Ogólnie obecnie panuje u niej fiolet. Teraz chcemy przemalować ściany na kolory jasny szary + pudrowy róż. Meble białe , musimy kupić nowe łóżko, dywan , żyrandol , firany i inne dodatki Ogólnie ma być jaśniej Słońce jest u niej do południa , potem dość ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.05.2017 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) I jeszcze kilka dodaję I to wszystko do zmiany. Zastanawiamy się jedynie nad meblami ( bo są bardzo solidne) czy ich nie potraktować białą farbą i wymienić uchwyty.... ? Edytowane 28 Maja 2017 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.05.2017 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Zapożyczyłam porównania kolorów szarych i wg mnie najfajniejszy będzie Beckers Light Grey. A do tego pudrowy różTen jasny ofcours Szare będą 3 ściany a jedna będzie pudrowa. Do tego białe meble. Edytowane 5 Maja 2017 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 07.05.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Szarość modna we wnętrzach. My mamy wszystkie sufity szare a ściany białe. Wszystko pięknie się prezentuje. Do tego oświetlenie i jest bosko:Dwg twojego wzornika kolorów to mamy ciut ciemniejszy kolor niż górski kryształ. My mieliśmy wszystkie farby z dekorala. Planujesz jakies rabaty na trawniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.05.2017 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 (edytowane) Tak będą rabaty tylko jeszcze nie wiem gdzie dać Na pewno w tym roku coś zrobimy . Wracając do pokoju : Ogólnie chodzi mi o pastelową kolorystykę , gdyż pokój jest dość ciemny. Meble spróbujemy pomalować na biało,myślę że ładnie będą wyglądały na tle szarości lub pudrowego różu. Wstępnie wiem co chce córcia tylko brakuje mi komody , Miały być ikeowskie meble od początku, ale dostała te w prezencie i teraz szkoda ich wyrzucić ... Zastanawiam się nad żyrandolem jaki kupić... Firanki z Ikei koronkowe Alvine Spets ALÄNG Lampa z Ikei Edytowane 9 Maja 2017 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 zamiast firanek poszlabym w kierunku zaslon... tez ikeowe moga byc... vivan czy jak one sie nazywaja...mozna fajnie zaslonic jak i odsloniete zostawic. Taka moja mala sugestia Meble...szkoda to jak tesciowa do studni wpadnie, bo wody pitnej nie bedzie :rotfl: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts