aniqa1982 20.11.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nowe zdjęcia dodam jak tylko je zrobię, bo dziś było już ciemno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.11.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dzisiaj tak wstępnie obmyślałam sobie jak można zrobić naszą niewielką kuchnie. Ponieważ jest ona dosyć wąska i mała to musimy ją zaprojektować ,żeby optycznie wyglądała na większą. Oczywiście teraz jest szał na białe kuchnie i grafitowe lub czarne blaty np z marmurów itp Mnie osobiście spodobał się taki jeden projekcik kuchni : i jeszcze Na czarnym blacie podobno bardzo widać brud i smugi...więc przychylam się do grafitowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.11.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Pierwsze zdjęcie baaaaaardzo mi się podoba!!! W tym samym miejscu mam okno i tak samo będzie kuchenka i zlew. Z lewej tylko jest ściana a tu widać okno. Ale podobny układ pomieszczenia Na razie ta fotka to mój faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kati1719510842 18.12.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 [ATTACH=CONFIG]148021[/ATTACH] Super dom! juz ladniejszy niz w projekcie , a jeszcze nie ma elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.12.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Zdrowych , Spokojnych i Wesołych Świat Bożego Narodzenia ! życzę Wszystkim Forumowiczom szybkiego zamieszkania w nowobudowanych domkach , a także pomyslności w urządzaniu tych już zamieszkałych oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2013!! Merry Christmas Everyone!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.12.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Dziekuję Katia i witam u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dziś chyba poczuliśmy z mężem wiosnę W sobotę byliśmy na budowie i z radościa pochodziłam sobie po pokojach ,salonie i korytarzu hehe zaczęliśmy obmyslać plan robót w naszym kochanym domqu!! Wstępnie określilismy czas wprowadzki na koniec 2014 roku . Na razie mamy gdzie mieszkac i nam się szczególnie nie spieszy. Tak więc zaczniemy od chudziaka potem kolejno prąd , hydraulika i tynki. To zakres robót do maja. Następnie ogrzewanie C.O. Dodatkowo wiosną chcemy posadzić ok 80-100 sadzonek , 90 cm wysokości thui . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Może ktos mi poleci jakieś fajne odmiany thui lub innych krzewów ? tylko takich ,żeby nie rozrastały się za szeroko , ponieważ przejazd koło domu mamy 4,60 m. z góry dzięki za podpowiedzi Edytowane 1 Maja 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.01.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No niestety nasza ekipa od tynków ma czas dopiero końcem czerwca!!(( szkoda mamy nadzieję ,że bardziej się nie przeciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.01.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.01.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Obiecane zdjęcie z oknami. Domek będzie jeszcze podsypany ziemia wokół. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Można tu pisać? Ładny porządek na budowie - nie często się taki widuje:) ale co Was tak cisnęło na montaż zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.01.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witaj finlandia mozna pisać jak najbardziej Wszystko wszystkim, ale porządek na budowie musi być :)Mój tato od początku ganił wszystkich ,żeby było posprzątane i tak nam juz zostało , że za każdym razem jak kończymy coś robić to się sprząta a nie zostawia na inny raz , bo to przecież tylko budowa Jeśli chodzi o okna to muszę Ci powiedziec, że mieliśmy poważny problem czy wstawic na wiosnę , czy też jesienią. Jedeni odradzali , bo podobno lepiej żeby przewiało i przemroziło porzadnie dom zimą . Inni mówili ,że nic się nie stanie jak już wstawimy . Planowalismy jakieś drobne prace zimą i nie chcielismy kombinować czym zatkać dziury okienne, żeby było jasno w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.01.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Czekalismy na okna ok 3 tygodni. Kanalizację kończyliśmy już po wstawieniu okien. Teraz planujemy elektrykę robić, a tak to musielibycmy czekać do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexandra79 09.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Czytam, że można tu pisać Zatem i ja się odezwę Zazdroszczę ci już tych okienek a przede wszystkim podjęcia decyzji odnośnie zakupu okien... Ja już mam dość... Seriooo Jak nic nie wiedziałam, tak nadal nic więcej nie wiem... Domek prezentuje się z okienkami fajnie... kolor też ładny.... No i chciałabym zapłacić za okienka tyle co Wy zapłaciliście... Ojj taka cena to cena moich marzeń Ale u mnie tak słodko nie będzie... A kolor elewacji już wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.01.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witaj u mnie Och ja tez się cieszę ,że juz mam to za soba ,bo sami nie wiedzieliśmy w końcu jakie ;/ Każdy chwali swoje A ile Ty okien masz? Nie wiem czy czytałaś wczesniej co pisałam , ale jak zamawiałam okna to sie facet pytał czy jaiegos okna nie pominęłam , bo cos mało ich podałam hehe Jesli chodzi o elewację to jeszcze nie mamy pomysłu :)tak wstepnie to beż , ale sami nie wiemy. Na razie skupiamy się na pracach najwazniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexandra79 09.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No właśnie... każdy chwali swoje Czytałam, czytałam twój wpis.. dziękuję za odpowiedzi... Wcale się nie dziwie, że facet odpytywał czy oby na pewno wszystko Faktycznie macie malutko okienek... My mamy 14 okien z czego 5 okien z łukiem i jedno okrągłe, reszta już zwykłe .. Stąd takie ceny mamy na wycenach... Wasz domek chyba w ogóle duży nie jest - prawda? Fajny.. taki zgrabniutki... Myślę, że w beżu będzie mu ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.01.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nasz domek ma 100 m na parterze i w razie potrzeby ok 80 na poddaszu. Dach jest podniesiony ( nie widać tego za bardzo na zdjęciach ), aby w razie potrzeby zrobić górę Na razie jest nas troje i nie zapowiada się na więcej e tej chwili ,więc spokojnie wystarczą nam 3 pokoje +salon. Ogólnie okna z łukiem są droższe a jeszcze taka ilość to na pewno pociągnie po kieszeni. A wg jakiego projektu budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 10.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cześć Aniqa. Buduje ten sam dom. Chciałem się zapytac ile u ciebie wynosi scianka kolankowa? Dom bardzo ładny. Pozazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.01.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Oj Aniqa, porządek to fajna sprawa (odpowiednio pogrupowane odpady) ale u Was to jest wręcz pedantyczny porządek Aż zastanawiałbym się czy butów nie zdejmować Ok ,montaż rozumiem - było parę dni odwilży, a faktycznie coś zawsze można w zimie podłubać w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts