aniqa1982 25.11.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Dzięki Karolina Ja chciałabym biały połysk. Widziałam taką i normalnie śliczna była. Ciekawe po ile mają umywalki do tego jeszcze , zaraz sobie u nich popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 25.11.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam się w Twoim dzienniku Podglądam i zazdroszczę tego etapu, domek śliczny.... Jak dziewczynki ucieszyły się z pierwszego śniegu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.11.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) Witam cieplutko Krawczyków Śniegu prawie nie było raczej deszcz że śniegiem Ale i tak była radocha Edytowane 26 Listopada 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.11.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Puk puk... Moża? Po nitce do kłębka dotarłam tutaj. Mijamy się gdzieiegdzie. Teraz widzę dlaczego - stały skład hehe... p.s. Mam tą szafkę i umywalkę z Casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.11.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Asiazet , bardzo mi miło Cię u siebie gościć Zapraszam częściej Asia zadowolona jesteś z niej???? Bardzo mi się podoba:rolleyes: Aaa i ile kosztowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.11.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Aniqa, podobno google sketchUp jest dość prosty. Dzięki Aniu, poszukam , bo nie słyszałam o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.11.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Szafka razem z umywalką kosztuje 1 500 zł w Casto. Ja jeestem zadowolona ale co powinnaś wiedzieć to Ci powiem... w pierwszym miesiącu użytkowania złamał się uchwyt. Zgłosiliśmy sprawę w Castoramie, za parę dni przyjechał pan serwisant, na miejscu naprawił co potrzeba i pojechał dalej takie door2door Ponadto musisz wiedzieć, że umywalka nie jest zrobiona z ceramiki tylko z akrylu tak jak wanna, co oznacza, że się delikatnie rysuje. Natomiast ten przedłużony blat jest baaardzo wygodny. Łatwo utrzymać to w czystości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.11.2013 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 No właśnie , ciekawe jak po kilku latach wygląda? Ja jeszcze dziś ją oglądałam w salonie płytek W końcu ktoś pomysli ,że chcę ją ukraść haha Muszę u Ciebie popatrzeć jak wygląda w łazience A jeszcze Asiu powiedz mi czym go myjesz normalnie jak wannę mleczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.11.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) A ja własnie przegladam twój wątek Patrzę na wizki dziewczyn , na aranżację wiatrołapu. Mamy podobne wymiary ..... Ps biorę się zaraz za Wc , płytki chcemy zamówić i szkoda mi na projekt 400 zeta Jesli się zdecyduję to najwyżej projekt większej łazienki. A czasu coraz mniej... Edytowane 27 Listopada 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.11.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Jesli chodzi o konsultacje to w salonach zazwyczaj doradzają w wyborze płytek i aranżacji. Ale co innego widzieć ,a co innego jak ktos powie Ania podpatrzyłam u Ciebie to siedzisko . Mojemu mężulkowi bardzo się taka opcja podoba:yes: Miała byc szafa na całą ścianę , ale będzie węższa + siedzisko z półkami na obuwie . :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.11.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 hihi dokładnie Wygodnie będzie sobie usiąść i założyć buty, czy nawet na moment odłożyć zakupy . Tak praktycznie jak się ma małe pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.11.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 A jeszcze Asiu powiedz mi czym go myjesz normalnie jak wannę mleczkiem? Myję raczej wszelkiego rodzaju sprejami. Typu "uniwersalne" Mleczko pewnie rysuje bardziej. A jak już to lepiej też to rzadsze w psikatku niż takie gęste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 28.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 (edytowane) Ja też myślę o takiej ławie, dziecku łatwiej ubrać buty a i samemu lepiej klapnąć....Ja marzę o takiej, bardzo mi się podoba na niej jakieś poduchy i super:wiggle:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/tjusig-awa-z-miejscem-na-buty__0092905_PE229647_S4.JPGhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70152702/ Edytowane 28 Listopada 2013 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.11.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Asia , coś w stylu Ajax itp. ? przeglądałam u Ciebie właśnie domek :)Pięknie u Was. Widziałam "moją " szafeczkę hihi tylko moja będzie biała. No chyba , że jeszcze coś mi wpadnie w oko Ale nawet prawdę mówiąc nie chcę już ogladać innych Mamy tyle zakupów i wyborów kolorystycznych w tym roku , że mi wystarczy Krawczykowie możemy sobie mówić po imieniu?Ja jestem Ania ( jakoś nie wiem jak odmieniać w postach nazwisko ) Ja chciałabym mieć taką zamkniętą szafkę na buty , ale właśnie taką ma pełnić funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 28.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Jasne ze możemy - mam na imię Danusia a maż Kuba (ale i tak jeśli się odzywamy na forum to ja).Na allegro też widziałam fajne półki na buty z miejscem do siedzenia....http://www.art-decoration.pl/allegro/katalog/140ck.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Asia , coś w stylu Ajax itp. ? Chyba najbardziej polecam to: http://www.karex.sklep.pl/m-0_0_productGfx_c39408139637fe3ce47e060032a170a2.jpg Za komplementy thank U http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.11.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Tak więc witam Danusię :) Bardzo mi miło Półka ciekawa , jeszcze nie widziałam takiej Ja w poście 361 wkleiłam moją inspirację ,chociaż rozważam też coś bardziej nowoczesnego :)Chodzi mi tu o sedno wiatrołapu Asiulka , zapisuję ku pamięci! Jeszcze mi się przyda A dziękować nie masz za co , bo to prawda i zasłużone są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.11.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Aaa jeszcze przypomniało mi się , że dzwonił dziś Pan z E . ,że mam odebrać mapkę i inwentaryzację po wykonaniu przyłączenia prądu Jednak są uczciwi ludzie na tym świecie Myslałam , że już nici z tego , ponieważ firma która nam to robiła została wyrzucona z przetargów w trakcie robót... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.12.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) W sobotę wybraliśmy już i zamówiliśmy płytki do łazienki. Są to płytki marmurkowe z kolekcji Paradyż - Amiche . (Brąz , beż , drewnopodobne) Wrzucam przykładowe zranżacje , które znalazłam w googlach : http://i43.tinypic.com/2ebtqti.jpg Natomiast do Wc - Tubądzin Domino kolekcja Margot . http://i40.tinypic.com/v3hibo.jpg W tej serii są jeszcze płytki z wzorem , który będzie na ścianie za sedesem. Tak sobie wymysliłam, żeby był tam pas od podłogi do sufitu z tym wzorem , zakonczonym po bokach czarną 2cm listwą szklaną z brokatem. A reszta biała + podłoga czarna. Jeszcze delikatny wzorek wokół lustra . I chyba tyle... Zastanawiam się czy podłogę zostawić czarną czy może zmienić na białą? Ale wtedy więcej czarnego musiałabym dać... Dziewczynki może doradzicie? Wc jest malutkie. Tylko sedes + Umywalka 50 cm . Wymiar 131cm :110 cm. Panele wstępnie wybrane. Do salonu chcemy ciepłe , nie za ciemne np takie - Up Line - Dąb Jadeit 3D - http://i44.tinypic.com/oqzjt5.jpg Lub Kronopol- Dąb magnacki http://i39.tinypic.com/t69yeb.jpg Edytowane 2 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.12.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Biała w łazience jest łatwiejsza w utrzymaniu. Zależy na czym bardziej Ci zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts