aniqa1982 02.12.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Witaj Asiu No własnie Wc jest malutkie i jak zostanie czarna podłoga to myslę,że dam radę ze sprzątaniem hihi Mogę zrobić podłogę białą , a wtedy np ściankę za kibelkiem dokończyć nie białą płytką a czarną.... hmmm .... Nie chcę za bardzo wymyślać na tak małej powierzchi.Ale ta czarna podłoga taka sliczna haha wiem ,że bardzo widać na niej kurz, ponieważ kuzynka ma piękną podłogę drewnianą i pomalowali na czarno! Efekt oszałamiający , piękny .. ale codziennie musi z mopem latac. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.12.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Nie chcę za bardzo wymyślać na tak małej powierzchi. Tego bym się trzymała Z tą czernią to chodzi o to, że zachlapania z wody na czarnych kaflach są bardziej widoczne, a to miejsce mocno na takowe narażone Czyli trochę inny problem niż u kuzynki. Wiesz, przy urządzaniu ma się wrażenie, że dla oczekiwanego efektu wszystko się później zniesie A potem człowiek sobie dopiero weryfikuje co by zrobił ponownie, a co by zmienił. Może postaraj się o jakieś wizualki... Zawsze wtedy łatwiej podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.12.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dzięki Asia , coś pokombinuję z wizką i postaram się wrzucić wieczorkiem :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.12.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Kolejny podglądacz ujawnia się Mijamy się na zaprzyjaźnionych wątkach, także wypadało się w końcu przyznać Pozdarwiam Edytowane 2 Grudnia 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.12.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Chloe - Zamotko! Nie ten wątek Haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.12.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 no ale toaleta to przecież tron na którym się dostojnie rozsiadamy z gazetką w ręku buahahahhaha tak samo jak piszą że tv to nie ołtarz.... bla bla bla... płytki do wc bardzo ładne kolorystyka moja!! też chcę taki kibelek mieć właśnie :) jeśli ściany ogólnie białe, to dałabym czarną podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.12.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Chloe - Zamotko! Nie ten wątek Haha... Jesuu, zmieniłam - ale ze mnie zakręt;) Drugi raz już dzisiaj - tu się witam, tam coś gadam po czasie. Buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 03.12.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Widzę że wybrałaś wkońcu płytki do łazienki:) i powiem że są super! Ja się nadal zastanawiam nad łazienką w kolorze ciepłego beżu bądź zielono -białą...ta ostatnia to mój faworyt:) Co do salonu to wybraliśmy z Mężem deskę podłogową w jasnym kolorze a meble kuchnia, salon i drzwi w kolorze brązowym- tak żeby wszystko razem współgrało:) Salonem i kuchnia inspiruje się dziennikami Toli i Kropkq'i.Chyba nie zamieściłaś zdjęć drzwi zewnętrznych...jak będziesz mieć to pokaż bo jestem ciekawa:DPozdrawiam:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.12.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 mari: http://baniastil.com/product_images/plochki_za_banq-43-1325002252-colour_full-3.jpg moja psiapsióła właśnie zrobiła taką kolorystycznie łazienkę - dokładnie jak na foto: białe i zielone ściany, szara podłoga... na żywo MEGA!! bardzo duża i jasna łazienka się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 03.12.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Karolinko...Łaałł...jestem w szoku. Właśnie o takiej marzyłam:) Strzał w dziesiątke:) Właśnie z Ania mamy mała ta nasza łazienke i chce ją jakoś optycznie powiększyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.12.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 cieszę się to seria cersanit synthia - bardzo ładne na żywo... psiapsiółka ma łazienkę 2x2 więc mikro i jest extra z tych płyteczek duuuuuuuuuuuuużo bieli i będzie się wydawała ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Hello i ja jestem...wczoraj przeczytalam i wyszlam.... normalnie nie chcialo mi sie jak nigdy klikac na fm.. moja uwage poswiecam w pelni tej drugiej kolekcji plytek, do wc... moze dlatego ze lubuje sie w bieli wiec czekam z utesknieniem i jak na zbawienie zeby zobaczyc je juz ulozone w sprawie ciemnych podlog nie wypowiadam sie... mieszkam od 3lat z czarnymi kaflami w korytarzu i lazience ogarniam, daje rade... juz mi nawet kolorowe rysunki nie przeszkadzaja, gdy dziewczyny sobie czasami zaszaleja :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.12.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witajcie dzieczynki kochane Cześć Chloe Chwile mnie nie było ,bo angina mnie dosłownie rozłozyła na łopatki i jestem tylko w przelocie. Mari zielono - biała miała byc pierwotnie do WC, a jeśli chodzi o łazienkę to mojemu Łukaszowi podobały się beżowe i tak zostało. Mam nadzieję , że nie wyjdzie zbyt mdła. Ania płytki czarne są lekko błyszczące , mają kilka wzorów dekorów w tej kolekcji. Karolina ja właśnie chcę dużo bieli , bo Wc takie mini I wiecie co? Wiem , wiem, że wc a'la tron to takie faux pas ... kurde, ale mi się podoba Meliska Kochana pocieszyłaś mnie Powiem Wam ,że ja już mam kompletnie dość tych wyborów . Za dużo rzeczy na raz.... Chcemy jeszcze się zmieścić w tej uldze budowlanej i musimy kupić mnóstwo rzeczy. Praktycznie większość materiałów mamy zamówioną . Jeszcze kocioł kondensacyjny ze zbiornikiem + sterowniki w ten piątek, klamki , też w trakcie wyboru.... ehh głowa mi puchnie .... Uwierzcie mi Zastanawiamy się jeszcze nad kupnem styro na elewację , meble w przyszłym roku. Powiem szczerze ,że mam dośc myślenia o budowie, jakiś dołek mam chyba. W pracy 8 h przed kompem ,a w domu kolejne 2-3 w poszukiwaniach ... hehe Bank, papiery, salony, telefony i tak w kółko ... Może coś na pociechę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.12.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 na pociechę: mam to samo urwanie jajec!!! też chcemy z vatu skorzystać i przez to wszystko na raz oczywiście na mojej głowie szukanie bo Ł nie ma kiedy, choć jemu często wsio rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.12.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 haha mój Łukasz też składa to na moje ręce ... Miałam tyle stresu ostatnio , że nie wiem sama jak dałam radę... To może po lampeczce, dla relaxu ? http://i41.tinypic.com/2ezhes1.jpg Tak sobie myślę ,że kobitki jednak lepsze w tych sprawach.... Załatwiania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.12.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Dziś lepszy nastrój , w końcu Mikołaj ! ! Może i o mnie pamięta Zdecydowałam , że podłoga w WC jednak będzie czarna ! nie mogę znaleść programu z tymi płytkami spróbuję w innym podobnie zrobić i ocenicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.12.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Cześć Aniu! jeszcze nie mam , bo jezdziliśmy już ostatecznie wybrać i zamówić panele do salonu i sypialni . Będę już miałą chwilkę spokoju i to nadrobię panele ostatecznie zostały takie : http://i39.tinypic.com/rcn253.jpg Kronopol - Dąb Leonardo 3D to do salonu Natomiast do pokojów dzieciaków ( czytaj: córki + po wprowadzce działamy nad drugim hehe) Dąb Canyon - Krono http://i43.tinypic.com/30rtd03.jpg Do naszej sypialni : http://i41.tinypic.com/264jdaq.jpg Dąb Magnacki - Kronopol Wybraliśmy też dziś klamki do drzwi zewnętrznych: http://i42.tinypic.com/qzk5xc.jpg bardzo fajna jak się ją dotyka hihi taka wyprofilowana ! A do drzwi wewnetrznych takieee: http://i40.tinypic.com/2ntd1lt.jpg Edytowane 7 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.12.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Dziewczyny tak wklejam . . . hit you tube tekst Podczas emitowania teledysku w BBC bodajże czy gdzieś tam , kazali wyłączyć haha Edytowane 7 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.12.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Jestem juz i dalej nie miałam czasu zrobić tej wizki Byliśmy z naszą małą w kinie . Taki rodzinny wypad :)Potem kaweczka u znajomych i już wieczór. Kąpanie, kanapeczki na jutro do szkoły i pracy i koniec urlopu, a raczej chorobowego . Tyle miałam nadrobic, a czasu jak zwykle brak ! Aniu, z panelami najpierw tak miało być , ale jak to zazwyczaj bywa z nami, w ostatniej chwili coś się zmienia. Jesteśmy z mężem często bardzo niezdecydowani, ale zazwyczaj to ja mam ostatnie słowo i większość na mojej głowie. Klamki w pokojach będą srebrne , natomiast tylko do drzwi zewnętrznych patyna. Tak sobie myślę , że może jakiś delikatny wzór na płytkach w korytarzu i wiatrołapie zrobić? Bazowe , że tak powiem mamy takie : Paradyż - Santera- połysk http://i42.tinypic.com/28bs7x2.jpg. Może jakieś pomysły ? Edit: wrzucam zdjęcie od Ani i Bartka http://i43.tinypic.com/2644zlv.jpg . To nam się kiedyś bardzo spodobało. tylko bardzo pracochłonne i dość drogie , zastanawiam się czy coś może gotowego kupić czy zostać jednak przy tym. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Tez tak sobie o tych podlogach pomyslalam jak owcaania..ze do pokoi takie same...ale skoro wybor juz padl co do ostatniego zdjecia , to chyba nie myslisz o tych kamyczkach:eek: sorki dla wlascicieli ale dla mnie wcale nie mam odczucia ze jestem w jakims domowym korytarzyku..tylko gdzies tam indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts