mari180790 17.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Poproszę zdjęcia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.12.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) hihi dziewczynku wszystko zapakowane i na zdjęciu kiepsko wyjdzie . Nie chcę całkiem ściągać osłon , bo jeszcze transport je czeka. Mogę dodać do podglądu na razie z neta. http://i39.tinypic.com/350p1n5.jpg http://i39.tinypic.com/210m7ia.jpg http://i42.tinypic.com/wr1frn.jpg Wyglądają super :)Cena tez ok wyszło nam 700 zł za sztukę + taki jakbym tunel do sypialni. to jeszcze nie wiem ile za to. Doszła tez jedna bateria do kuchni :)Modena z Deante. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 17.12.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Piękne te drzwi super..Ale idziesz jak burza!Wiosna-Lato już pewnie będziesz mieszkać u siebie:)Płyteczki kiedy będziesz kładła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.12.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Nie mamy ogrzewania jeszcze i czekamy na wiosnę , ale musze większość do maja zrobić . Taki wymóg mam niestety bankowy, bo musieliśmy jednak skorzystać z niewielkiej pomocy finansowej Edytowane 17 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 17.12.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 O kurcze ....na ile lat jeśli można wiedzieć....Nam tez budowa opróżniła kieszenie. Na pewno dacie rade. Ale mimo wszystko tępo macie piorunujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 17.12.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 hihi dziewczynku wszystko zapakowane i na zdjęciu kiepsko wyjdzie . Nie chcę całkiem ściągać osłon , bo jeszcze transport je czeka. Mogę dodać do podglądu na razie z neta. http://i39.tinypic.com/350p1n5.jpg http://i39.tinypic.com/210m7ia.jpg http://i42.tinypic.com/wr1frn.jpg Wyglądają super :)Cena tez ok wyszło nam 700 zł za sztukę + taki jakbym tunel do sypialni. to jeszcze nie wiem ile za to. Doszła tez jedna bateria do kuchni :)Modena z Deante. Super a jakiej firmy??? Czy cena z ościeżnicą czy bez???? Jaki to kolor bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.12.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Marlena , mamy na 6 years Danusiu, drzwi mamy z ERKADO wzór Magnolia kolor orzech greko . Okleina wygląda całkiem fajnie. Ma ciut nierówną powłokę przez co nie wygląda jak papier. U nas 2 drzwi mają ościeżnice regulowane, a 5 opaski maskujące . Wyglądać będą tak samo. jedna ościeżnica regulowana wyniesie nas 376 zł . Niedużo mniej niż skrzydło . Ja jestem zadowolona , bo podoba mi się wzór i kolor. Jeszcze jedne miałam do wyboru , ale jednak więcej światła woleliśmy i zostały te z szybkami. Sypialnie mamy od północy i korytarz nie będzie zbyt jasny. Jeszcze te DRE ena http://i39.tinypic.com/303e5wz.jpg Edytowane 17 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.12.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 no ja szczerze napiszę, że mi się nie podobają... nie mój klimat zupełnie aż 700zł? kurczę ja liczyłam 300zł ale chyba to cena samego skrzydła była - muszę doczytać... a tą baterię poka bo jak wpisuję w gogla to mi wyskakuje dużo różniastych i nie wiem która to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.12.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 haha niedobrzyco , mnie skrzydło kosztowało 430 zł+ ościeżnica i tu w zależności czy regulowana ( te są prawie jak skrzydło drogie) czy zwykła . A nie możesz znaleść moja droga Bo szanowna Pani Ania( znaczy Ja) pomyliła firmy i to nie Deante a Ferro !! Matko , nawet nie wiem co kupuję ! haha http://i41.tinypic.com/2pzxt6v.jpg W rzeczywisotści wygląda jeszcze ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.12.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 już doczytałam - to ja chcę skrzydło za max 300, a najlepiej ze 200 znajdę? hihihi ale znając życie to kupimy jedne jakieś do łazienki, a inne to dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo poczekają na wstawienie, będziemy żyć na zasłonkach hehehe a bateria cacunio bardzo mi się podoba specjalnie podałaś źle byśmy szukały całe popołudnie ja siedzę też i szukam baterii - pewnie kupię przez neta, na żywioł a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.12.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 haha dobrze ,że chociaż to ci się u mnie podoba hihi Własnie dlatego tak podałam ! haha Ja chyba na początku zasłonki to do garderowby zrobię , bo nie wiem czy coś wykombinuję . . Karolina pamietaj , skrzydło drzwi to dopiero początek , pytaj jeszcze zawsze o całe drzwi z wszystkim! A ile klmaki kosztują ! do jednych drzwi 70 zł jeszcze...ehhh grosik do grosika i zbierzez się okrągła sumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Karolina, da się Ja mam skrzydło za 200 zł, reszta nie pamiętam, ale na pewno też tania była (tylko doopy z nas, bo chcialiśmy też oszczędzić na futrynach i wzięliśmy takie nie opaskowe - błąd, błąd, błąd ) A klamki mam po 29 zł/szt. To tak podczas kupowania się wszystko wydaje: a wzorek to bardziej taki za 48 zł, czy bardziej taki za 73, bo ma jedno wyżłobienie inaczej ustawione...? A potem to już nie ma żadnego znaczenia (oczywiście jak się pozostanie w konwencji i nie kupi się rzeźbionych klamek do nowoczesnych drzwi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Tak , w zasadzie masz rację Asiu , ale mój teść kupił drzwi w super promocji w Auchan i po 2 mcach raklamował 2 sztuki. Każdego roku musi w łazience podpiłować drzwi od spodu bo wiadomo od wilgoci pęcznieją. Przy szybkach z czasem zaczął wychodzić silikon czy jak to sie nazywa i okleina po prostu zaczęła się "falować" . Wiem , że nie można tak generalizować wszystko do jednego worka , ale ja wolę dołożyć troszkę i mieć ciut mocniejsze. Każdy kupuje jak chce ja po prostu wybrałam takie No chyba ,że na początek tańsze a po kilku latach wymiana na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Nie, nie Aniqa, ja nie o Twoich mówiłam tylko, że można też taniej drzwi/klamki kupić, ale nie w kontekście, że Twoje drogie Peace? Choć to faktycznie nieładnie może zabrzmiało Edytowane 18 Grudnia 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Asiulaaa!!!!!! no coś Ty ! ja wcale tak nie pomyślałam ! oj Ty! Po prostu mój teśc miał takie przeboje i tyle Stolarz mi wyliczył 1200 za sztuke drzwi dla mnie to stanowczo za dużo !! Aniula dzięki ja jestem super zadowolona póki co z baterii , bo ładna . A jaka będzie w użytkowaniu to sie okaże PS Dziewczynki a orientujecie się ile biorą płytkarze????? Kurde bo sszukam pilniee i dooopa . Edytowane 18 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.12.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mój bierze od 15-20zł....to jest ten sam Pan co budował domek i pozostałe rzeczy w środku też on będzie robić. Bo tylko on jak do tej pory mnie nie zawiódł.A o pozostałych fachowcach szkoda gadac.Bateria jest cudna. Bardzo mi sie podoba. Co do drzwi też są ładne. Ale dla mnie za drogo chyba;/ Ja będę miała drzwi też z przeszkleniem takim jak u Ciebie w kolorze będą troszkę jaśniejsze a cenowo 400zł z dodatkami. Gdyby było mnie stać na porządne drzwi to bez wahania zamówiłabym u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A mój 65 zł/m2 i to była bardzo przeciętna cena. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 no to macie i zazdrośćcie mój płytkarz bierze 0zł :) no dobra będę szczera: za fajki pracuje dzięki tato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.12.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A mój 65 zł/m2 i to była bardzo przeciętna cena. Ech... Jestem w szoku...że płytkarz może aż tyle sobie zażyczyć za ułożenie płytek. Ale to też zależy od regionów;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No bywa. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts