Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Róże w ogrodzie M95 L by Aniqa1982

aniqa1982

Recommended Posts

Mój bierze od 15-20zł....to jest ten sam Pan co budował domek i pozostałe rzeczy w środku też on będzie robić. Bo tylko on jak do tej pory mnie nie zawiódł.

A o pozostałych fachowcach szkoda gadac.

Bateria jest cudna. Bardzo mi sie podoba.

Co do drzwi też są ładne. Ale dla mnie za drogo chyba;/ Ja będę miała drzwi też z przeszkleniem takim jak u Ciebie w kolorze będą troszkę jaśniejsze a cenowo 400zł z dodatkami. Gdyby było mnie stać na porządne drzwi to bez wahania zamówiłabym u stolarza.

Ileee????? :jawdrop::jawdrop::jawdrop: o matko a dobrze robi? moze go do mnie wyślesz? ;)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie , znalazłam takiego co fajnie robi.

Cennik od 35-70 zł. ( 70 zł za ułożenie 1 metra mozaiki , !!??!?! ) to w zależności od ..... wielkości płytek!

Matko , drogooooooo.....

:cry::cry::cry::cry:

Dziewczynki a poradzcie mi jeszcze jedną rzecz . Jutro muszę domówić jeszcze jeden grzejnik , bo do łazienki zapomnielismy.

Mam do wyboru takie cuś:

http://i44.tinypic.com/8yex68.jpg.

Płytki będą takie :

http://i43.tinypic.com/n4h63a.jpg.

Jaki kolor grzejnika dobrać?

Grafit, biały czy róż? ;) nie no ten ostatni to taki joke ;)

łaaaaa dzięki teraz to wiem , że nie wiem !!

Ja już mam dość tej całej budowy dziewczyny , naprawdę !

Jak mój M. chce biały to może zostanie biały? Nie mam już sił. W ogóle nie mam już chęci na to wszystko . Jeszcze robiłam badania kontrolne i iwiem czemu mam ostatnio ciągle mroczki przed oczami. Bo mam anemię i podywszone OB.

Ta budowa mnie wykończy ....

Dobrze ,że jeszcze z Wami popiszę to mi sięhumor poprawia :lol2::lol2::yes: hihihi

hihi jeszcze nie zdecydowałam bo mąż miał urlop wczoraj, a ja do późna na zakupach i juz nie chciało mi się szukać , bo padłam . Jeszcze Karolina rzuciła temat bezowego ! też fajny tylko ciekawe czy nie będzie wyglądał jak pożółkły biały?

Jeszcze choinkę zdązyliśmy ubrać :D chciałam kupić żywą w donicy i nigdzie nie było:( więc jest w tym roku jeszcze sztuczna , a za rok w swoim domku już prawdziwa :):):):):)

kończę kawkę i zmykam sprzątać :):)

Miłego dnia dzeiewczynki :)

Heloo:) Wiecie co? chyba zostanie biały , bo nie chcę ,żeby się zlało a jak dam chromowany to będzie sie rzucał w oczy bardzo. Mamy małą łazienkę, grzejnik będzie wisiał pomiędzy prysznicem a wanną i nie wiem . Ta ściana ma długość 2,80 a na to mam 1.05 metra. Boję sie ,żeby nie było nakićkane za dużo. I tak boje sięjak wyjdą te płytki . Juz cos innego bym wybrała ... :lol2: hehe jak kupiłam te to za 2 dni znalazłam idealne , których wczesniej nie widziałam nigdzie!:mad: no ale nic raczej nie wymyślę juz . Oby wyszło fajnie ;)

Przypominam układ mojej łazienki:

http://i40.tinypic.com/2czwy39.jpg

oraz

http://i39.tinypic.com/23tni0z.jpg.

A wiecie co? tak sobie jezszze z mężem rozmawiałam i doszliśmy do wniosku ,że szkoda że nie zrobiliśmy bidetu. Kurde jakbym dała go w miejsce pomiędzy wanną a prysznicem to już całkiem byłoby nasrane wszystkiego nie ?

dodam , że już nic nie zmienię bo wszystko mam zaplanowane i kupione pod taki układ.

Z dojściem wody nie ma problemu , bo robimy tam zapasowe mojesce na pralkę w razie W. Ale pralka docelowo stac będzie w pralni/kotłowni.

Co Wy na to? Nie chcę przekombinować .....

Edytowane przez aniqa1982