aniqa1982 18.12.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mój bierze od 15-20zł....to jest ten sam Pan co budował domek i pozostałe rzeczy w środku też on będzie robić. Bo tylko on jak do tej pory mnie nie zawiódł. A o pozostałych fachowcach szkoda gadac. Bateria jest cudna. Bardzo mi sie podoba. Co do drzwi też są ładne. Ale dla mnie za drogo chyba;/ Ja będę miała drzwi też z przeszkleniem takim jak u Ciebie w kolorze będą troszkę jaśniejsze a cenowo 400zł z dodatkami. Gdyby było mnie stać na porządne drzwi to bez wahania zamówiłabym u stolarza. Ileee????? :jawdrop: o matko a dobrze robi? moze go do mnie wyślesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 no to macie i zazdrośćcie mój płytkarz bierze 0zł :) no dobra będę szczera: za fajki pracuje dzięki tato A dużo pali? bo teraz fajki drogaśne , że hej hihi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Słuchajcie , znalazłam takiego co fajnie robi. Cennik od 35-70 zł. ( 70 zł za ułożenie 1 metra mozaiki , !!??!?! ) to w zależności od ..... wielkości płytek! Matko , drogooooooo..... :cry::cry: Dziewczynki a poradzcie mi jeszcze jedną rzecz . Jutro muszę domówić jeszcze jeden grzejnik , bo do łazienki zapomnielismy. Mam do wyboru takie cuś: http://i44.tinypic.com/8yex68.jpg. Płytki będą takie : http://i43.tinypic.com/n4h63a.jpg. Jaki kolor grzejnika dobrać? Grafit, biały czy róż? nie no ten ostatni to taki joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 oooooooooooo mój grzejniczek boski przepiękny jaki rozmiar bierzecie? oni je robią w całej masie kolorów http://www.instalprojekt.com.pl/inspiracje/kolory-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Taaaaak??? To są made in Poland ! tak pisze :yes: Mój Łukasz wyliczył , że trzeba nam 140/50 czy 54. I co ? jaki kolor proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 taki wielki????? a w łazience podłogówkę macie? wg mnie c37 mógłby dobrze wyglądać - by tak ginął na ścianie... chyba że wolisz by był widoczny? na którym kolorze kafelek by wisiał? jasnych czy ciemnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 wait , zostałam oświecona , że jednak 120! Będzie wisiał na jasnych płytkach i chyba wolałabym , żeby nie rzucał sie w oczy .Podłogówkę mamy. A c 29? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ten też pasuje (jasny beż musi być) - dopytaj tylko czy to błyszczący kolor czy mat? - myślę że błysk my mamy podłogówkę też i wzięłam ten 70cm - bo to tylko na ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No to nie wiem czemu mój mężulek wyliczył taki dużastyyy! Masakra normalnie, one chce biały ...... Jutro ma mi gość wycenić wybrany model i kolor...Dużo Cię wyniosły grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 większy to na pewno nie zaszkodzi wycenili mi u nas prawie 550zł za biały ten 70cm... kupiłam w necie za 310zł :) przyszły dziś, ale dopiero jutro zobaczę bo są w robocie Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ooo a gdzie kupowałaś? poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.12.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 A ja grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.12.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 łaaaaa dzięki teraz to wiem , że nie wiem !! Ja już mam dość tej całej budowy dziewczyny , naprawdę ! Jak mój M. chce biały to może zostanie biały? Nie mam już sił. W ogóle nie mam już chęci na to wszystko . Jeszcze robiłam badania kontrolne i iwiem czemu mam ostatnio ciągle mroczki przed oczami. Bo mam anemię i podywszone OB. Ta budowa mnie wykończy .... Dobrze ,że jeszcze z Wami popiszę to mi sięhumor poprawia :lol2: hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 19.12.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Słońce Dasz radę wierzę w Ciebie... Może Cię pocieszę...ale ja też mam dość budowy...wszystko mnie przerosło...może te wybory materiałów na wykończeniówkę mnie jakoś zadowolą;( Życzę zdrówka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.12.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dzięki Kochana Ale niestety dopiero wykonczeniówka Cie wykończy !!!:lol2: haha, no ale co nas nie zabije , to nas wzmocni! a my jesteśmy dzielne dziewczynki , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 19.12.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 bu ha ha ha....dzięki:lol2:No pewnie że jesteśmy dzielne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.12.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 To cie pocieszyłam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.12.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 hihi jeszcze nie zdecydowałam bo mąż miał urlop wczoraj, a ja do późna na zakupach i juz nie chciało mi się szukać , bo padłam . Jeszcze Karolina rzuciła temat bezowego ! też fajny tylko ciekawe czy nie będzie wyglądał jak pożółkły biały? Jeszcze choinkę zdązyliśmy ubrać chciałam kupić żywą w donicy i nigdzie nie było:( więc jest w tym roku jeszcze sztuczna , a za rok w swoim domku już prawdziwa :):) kończę kawkę i zmykam sprzątać :) Miłego dnia dzeiewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.12.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 ...tylko ciekawe czy nie będzie wyglądał jak pożółkły biały?... o tym nie pomyślałam... ale nie wydaje mi się - jeśli by kolor był dość jasny pastel to nie powinno... no ale daj znać jak już podejmiecie decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.12.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Heloo:) Wiecie co? chyba zostanie biały , bo nie chcę ,żeby się zlało a jak dam chromowany to będzie sie rzucał w oczy bardzo. Mamy małą łazienkę, grzejnik będzie wisiał pomiędzy prysznicem a wanną i nie wiem . Ta ściana ma długość 2,80 a na to mam 1.05 metra. Boję sie ,żeby nie było nakićkane za dużo. I tak boje sięjak wyjdą te płytki . Juz cos innego bym wybrała ... hehe jak kupiłam te to za 2 dni znalazłam idealne , których wczesniej nie widziałam nigdzie! no ale nic raczej nie wymyślę juz . Oby wyszło fajnie Przypominam układ mojej łazienki: http://i40.tinypic.com/2czwy39.jpg oraz http://i39.tinypic.com/23tni0z.jpg. A wiecie co? tak sobie jezszze z mężem rozmawiałam i doszliśmy do wniosku ,że szkoda że nie zrobiliśmy bidetu. Kurde jakbym dała go w miejsce pomiędzy wanną a prysznicem to już całkiem byłoby nasrane wszystkiego nie ? dodam , że już nic nie zmienię bo wszystko mam zaplanowane i kupione pod taki układ. Z dojściem wody nie ma problemu , bo robimy tam zapasowe mojesce na pralkę w razie W. Ale pralka docelowo stac będzie w pralni/kotłowni. Co Wy na to? Nie chcę przekombinować ..... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts