aniqa1982 14.02.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 A co to Meliska się nie udziela dzisiaj ? Pewnie mężowi Walentynki szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.02.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 A co to Meliska się nie udziela dzisiaj ? Pewnie mężowi Walentynki szykuje ojjjjj blad bylam w pracy... a teraz siedze sama do wieczora.... Walentynki tak jakby hmmm.... odmowione w kupieniu prezentu for me wiem guupia jestem..ale i chyba rozsadnie myslaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.02.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 napisalam, ze odmowilam zakupu:lol2: mial byc charms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.02.2014 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 A ja miałam taki fajny wieczór haha Aniaaaa a jak u Cb było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.02.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 U nas w sobotę piękna pogoda była Pojechałam na budowę zobaczyć , ale błotko taaaaakie , że nie szło wejść za bardzo Niech słoneczko i wiatr przesuszają ziemię , bo kiepsko na razie. W sobotę zaczynamy rozprowadzać instalację gazową wewnątrz domu , bo za kilkanaście dni przychodzi płytkarz .Już się nie mogę doczekać.:)Wcześniej jeszcze zabudowa sufitów . Ogólnie sufity, delikatne bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A ja miałam taki fajny wieczór haha to ty mnie lepiej nie pytaj jaki u mnie byl, wieczor hot hot hot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 17.02.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 U nas w sobotę piękna pogoda była Pojechałam na budowę zobaczyć , ale błotko taaaaakie , że nie szło wejść za bardzo Niech słoneczko i wiatr przesuszają ziemię , bo kiepsko na razie. W sobotę zaczynamy rozprowadzać instalację gazową wewnątrz domu , bo za kilkanaście dni przychodzi płytkarz .Już się nie mogę doczekać.:)Wcześniej jeszcze zabudowa sufitów . Ogólnie sufity, delikatne bez przesady. Robicie sufity podwieszane? Na całej powierzchni domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Meliska no jakos mnie nie dziwi to co piszesz . no jak to nie dziwi? no wiesz..... czy slowo hot, musi wam sie tylko z jednym kojarzyc?? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.02.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 U nas w sobotę piękna pogoda była Pojechałam na budowę zobaczyć , ale błotko taaaaakie , że nie szło wejść za bardzo Niech słoneczko i wiatr przesuszają ziemię , bo kiepsko na razie. W sobotę zaczynamy rozprowadzać instalację gazową wewnątrz domu , bo za kilkanaście dni przychodzi płytkarz .Już się nie mogę doczekać.:)Wcześniej jeszcze zabudowa sufitów . Ogólnie sufity, delikatne bez przesady. Trzymam kciuki za szybkie osuszenie terenu My też obniżaliśmy sufity ale bez żadnych udziwnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.02.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Meliska no to w końcu był HOT OR NOT????hahaha :rotfl: Owieczka a Ty się nie pochwaliłaś jak PO wALENTYNKACH? Marlena delikatnie, bez udziwień robimy W salonie na pewno będą punktowe światełka skierowane na ścianę z cegły . chciałam jeszcze ledy ale mąż mówi NIET sie zobaczy jeszcze W kuchni na pewno led + punktowe ( Meble w takim razie zdecydowaliśmy do sufitu ) Wc zostaje normalnie , w łazience na pewno cos ale jeszcze nie wiemy co. Reszta bez udziwień. Ślężanko , ja Ciebie proszę poka jakieś foty z domu !!!! pliiiissss A co do kominka , to jeszcze mąż wpadł na pomysł ,żeby nie dawać go normalnie w salonie tylko , bardziej od korytarza , w linii ścianki.Wtedy nie zajmie zbyt dużo miejsca wewnatrz . Nie wiem czy sensownie to napisałam ?! hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Trzymam kciuki za szybkie osuszenie terenu :lol2: sorki ale nie moglam sie powstrzymac :lol2: Meliska no to w końcu był HOT OR NOT????hahaha :rotfl: Owieczka a Ty się nie pochwaliłaś jak PO wALENTYNKACH? i tjaaaa innych komentuje a o sobie nie napisze... To jak?? robimy jej klepanko po tylku? http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Hot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Wieczór był udany:rolleyes: Musisz fotki wrzucić wtedy będzie jeaśniej. Matko i corko!! a ja juz pomyslalam ze fotek z wieczorka sie domagasz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.02.2014 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 hahahaha Owieczka , cos ty taka skromna??nie bądz taka tajemnicza ! Będziesz miała klepanie zaraz jak nic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.02.2014 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Matko i corko!! a ja juz pomyslalam ze fotek z wieczorka sie domagasz :lol2: hahaha no ja też ! A O JAKEI SUSZENIE CI CHODZI !!?? Edytowane 17 Lutego 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.02.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A co do kominka , to jeszcze mąż wpadł na pomysł ,żeby nie dawać go normalnie w salonie tylko , bardziej od korytarza , w linii ścianki.Wtedy nie zajmie zbyt dużo miejsca wewnatrz . Nie wiem czy sensownie to napisałam ?! hihi Tak? http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/812/rcyt.jpg Bo ja o tym już wcześniej pomyślałam. Narożny by się nadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.02.2014 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Kochana Asiulka ! :* thx za wizke ja mam jeszcze ciut inaczej, bo obok komina jest taka belka i w zasadzie można to zrobić w jednej linii. A o narożnym też myślę !!!i to jak najbardziej :yes: zaraz dodam jak to widzę. http://i61.tinypic.com/2el5oax.jpg no ja nie mam takich zdolności artystycznych. Ja tą ściankę mam wyrównaną w korytarzu. i narożny super pasowałby tutaj:) Edytowane 17 Lutego 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.02.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Oh YES! Bierz go takiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Oh YES! Bierz go takiego! cholerka...ale to zabrzmialo :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.02.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Meliska oj Ty to tylko jedne skojarzenia !!!! hahahaha :rotfl: Owieczka tylko jedno jajko??????? yyyyyy...... Fajnie ,że projekt kominka zaakceptowany hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A ile ty tych jajek bys chciala :lol2: juz zaraz ze tylko o jednym.... przeciez wypowiadam sie w temacie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts