Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Róże w ogrodzie M95 L by Aniqa1982

aniqa1982

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no wlasnie ja tu pitu pitu a o fotkach nic nie wspomnialam :bash:

Aniu przegoniliscie nas..ale zazdraszczam tego etapu:rolleyes:

juz geberity przymocowane, drzwi wstawione, sciany przetarte(mnie tez to czeka), podlogi przygotowane pod kafle..

ojjj dzieje sie dzieje :D:wiggle:

tylko u której? :D

edit

no ja też cholercia :bash: zapomniałam o fotkach...

powiem Ci że ten wiatrołap to faktycznie ociupeńki się wydaje - jakie on ma wymiary???

i drzwi są :) miały być tylko futryny chyba?

ja odwiodłam od pomysłu drzwi na chwilę mego...

pokazałam mu jedne że chcę te... 1500zł jedne... nie ma szans - limit to 700zł i basta :D więc narazie nie szukam, bo mi się nie chce :-P

Edytowane przez lukasz69karolina

helloł girls ! :) dzięki :)

no oczy mam na zapłkach , bo w pracy szaleństwo . Na budowie do 23 siedzimy codziennie, a pobudka o 6 . Nie mam czasu na nic.

Jestem zmęczona , ale to miłe zmęczenie jesli wiecie o co mi chodzi. Bo to u SIEBIE coś robię :) :) :lol2: hihi

Tak sobie myślę z tym kinkietem do Wc , to muszę co niedużego kupić , coś eleganckiego chciałabym . W ostatniej chwili podłogę zmieniłam z czarnej na białą , ale dywanik musi być czarny . W razie czego kiedyś mogę zmienić kolorystykę dodatkami.

Wc ma być eleganckie dla gości . ;) hehe Co by się lepiej sprawy załatwiało :lol2::rotfl:

:rotfl: haha

Dzioewczyny a jaka fuga do białych płytek pasuje ???biała czy jakaś ciemna? a może grafit ? popiel? hmm

Karolina wymiary wiatrołapu to ok 2 m /2m . Poszerzaliśmy i tak .Jest inaczej trochę jak w projekcie.

Drzwi zamonotwane wczoraj i dzis skrzydła zdejmiemy. Do montażu stolarz musiał złapać poziom czy coś.

Karolina a co z Elkamino?????

Wc jest nieduże więc biała optycznie doda przestrzeni chyba , co nie Owieczka?

na ściany do białych płytek dałabym białą fugę... a na podłogę czarną - białej nie warto bo i tak się upierdzieli strasznie, a czarna i tak będzie pasowała do reszty...

idę szukać kinkietu :) to nad lustro ma być??

edit

e 2x2 to nie jest taki zły :) całkiem całkiem wymiarek jest...

a ja na razie się wstrzymuję z cegłą - bo nie wiem czy całkiem z niej nie zrezygnować... jak będę miała już zrobioną zabudowę kominka to wtedy zdecyduję i jak coś zamówię próbki... Twoja super, że odpowiada - czekam na fotki w lepszym świetle :) i kiedy zamawiasz całość??

Edytowane przez lukasz69karolina

to ze sklepu tez nie podasz ? wujka google?????

Hokery były kupowane grubooo ponad rok temu i nie w PL. Wtedy miałam inną myśl przewodnią ;) Jak będę miała więcej czasu do poszukam w google.

Ania nic nie zdradza ze swych wnętrz :(

Niektóre zakupy pokazuję ;) Wnętrz na forum od początku nie miałam zamiaru pokazywać :no:

Dzioewczyny a jaka fuga do białych płytek pasuje ???biała czy jakaś ciemna? a może grafit ? popiel? hmm

Ja mam białe kafle na podłodze i do tego białą fugę :yes:

Jak podloga w wersji kolorystycznej bialych kafli to tylko i wylacznie szara fuga..taka cementowa i minimalne odstepy miedzy kaflami...

Ja mam czarna podloge i czarna fuge...tam gdzie prysznic niestety trzeba po podlodze pociagnac na nowo...wybielilo sie

Przy bialej fudze i tak zniknie kolor..zrobi sie zoltawy :p

Na scianach mam biale kafle i fuga tak samo szarafa jak cement... w prysznicu nic sie nie dzieje, nie zachodzi, latwo sie myje...

ott takie to moje gadanie :D