Mmelisa 27.02.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Poka Może skojarzę musze przeszukac katalog...bo z racji cenowej odlozylam go daleko... ojj daleko.... bo to z NO gazetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.02.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jeśli to takie o których myślę to dla mnie za kosmiczne ale jak coś znajdziesz to pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 poszukam pozniej... musze ogarnac moje panny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.02.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie śpieszy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie mam 100% pewnosci czy to byl ten bo szukalam bez katalogu.. Mora Stryxx http://static1.bygghemma.se/productimages/0x0/daf6137e-90f0-49f4-b4b6-22788118309c/kjokkenbatteri-mora-styxx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.02.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Mmelisko widziałam te baterie Nie do końca podoba mi się końcówka Podobny model do tego który pokazałaś ma Teka. Jest jeden zasadniczy minus tego modelu - nie ma funkcji wrzątku a właśnie o to tyle zachodu EDIT: System Grohe Blue to możliwość wybory między wodą niegazowaną, lekko gazowaną lub z dużą ilością bąbelków Wcześniej woda może zostać przefiltrowana lub schłodzona Takie bejery Edytowane 27 Lutego 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ciekawe jak ta bateria by sie spisala.. ma 30cm... wiec wystraczajaco wysoka...Oras Optima http://regiodom.pl/portal/sites/regiodom/files/resize/images/imce/5/oras_optima_bateria-500x571.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Mmelisko widziałam te baterie Nie do końca podoba mi się końcówka Podobny model do tego który pokazałaś ma Teka. Jest jeden zasadniczy minus tego modelu - nie ma funkcji wrzątku a właśnie o to tyle zachodu EDIT: System Grohe Blue to możliwość wybory między wodą niegazowaną, lekko gazowaną lub z dużą ilością bąbelków Wcześniej woda może zostać przefiltrowana lub schłodzona Takie bejery No mi tez ta koncowka nie pasi... ale bajerow ma ta twoja...uwazaj bo sie jeszcze na nia skusze piekarnika nie kupie a baterie bede miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.02.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) No mi tez ta koncowka nie pasi... ale bajerow ma ta twoja...uwazaj bo sie jeszcze na nia skusze piekarnika nie kupie a baterie bede miec Jakbyś się uparła na większy bojler do tej baterii to wydatek rzędu ok. 2 piekarników - 6 tysięcy Wersja z mniejszym bojlerem w stali szczotkowanej to 5 tysięcy EDIT: Ta Oras taka trochę nie bardzo Dla mnie za kosmiczna Edytowane 27 Lutego 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jakbyś się uparła na większy bojler do tej baterii to wydatek rzędu ok. 2 piekarników - 6 tysięcy jakich 2 piekarnikow... skoro jeden to ponad 4tysie... eee bogatemu wszystko wolno :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.02.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 jakich 2 piekarnikow... skoro jeden to ponad 4tysie... eee bogatemu wszystko wolno :lol2::lol2: Wybacz Jeszcze się nie orientowałam w cenach piekarników Wszystko przede mną No to półtora piekarnika albo jedna kawiarka O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kawiarke mam w planie na pooozniej da sie zalatwic jak to mowia: glowa siwieje dupa szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.02.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kawiarke mam w planie na pooozniej da sie zalatwic jak to mowia: glowa siwieje dupa szaleje No skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No skąd ja to znam z wlasnego zyciorysu?? :lol2: a tak na powaznie... to nie mam pomysla... moj zerkal na ta wyzej co wkleilam zdjecie.. noo fajna.. ale tez jakies 2500:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Witaj , Tomo Okna są ok . Lekko się otwierają . Nie mieszkam jeszcze i nie mogę się wypowiedzieć jak przy codziennym użytkowaniu to wygląda, ale ja jestem zadowolona. Fajne są też dzrwi tarasowe, to jest standard pewnie ale w starym domu mam niepraktyczne otwieranie , a w Abakusie wybrałam bez tej belki na środku . Otwieram lekko całe do środka, wystarczy pociągnąć taką mało widoczną wajhę i już. Okna założyliśmy chyba w listopadzie 2012 ( budowę rozpoczęliśmy w sierpniu 2012)i nic sie z nimi nie dzieje , pomimo pracy budynku , bo na pewno powoli osiada itp. Firma , która zakładała może w każdej chwili bezpłatnie przyjechać podregulować , ale na razie nie ma takiej potrzeby. DZIEWCZYNKI pojechałyście z tymi bateriami!!!!!!!!zawału dostałam , to ja taka szara malutka myszka przy Was ! Bateria za 2 500 zł?! yyyy .....:eek: Ja jednak nie potrzebuję, aż takich rarytasów hehe Nie dajmy się zwariować ! Ale jak to ktoś niedawno powiedział tu na forum: Kto bogatemu zabroni? hihihihi:rotfl: Edytowane 28 Lutego 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.02.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Cześć witam. Pierwszy raz tu jestem, ale postaram się częściej zaglądać. Baterie wypasione. Dla mnie chyba aż za bardzo. Ja chcę taką uruchamianą czujnikiem ruchu, bo jednak w kuchni często potrzeba opłukać ufajdane ręce. Mnie się podoba Kludi cena niższa bo około 1300 zł, ale to bez takich bajerów jak te wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam Oczywiscie, ze za bajery to sie placi...i jeszcze nie upadlam na glowe by taka droga kupowac...ale powyzej tysiaka na pewno bedzie... No nie oszukujmy sie... tanie baterie za pare stowek beda albo przeciekac albo korozja bedzie je zzerac:lol2:...zawsze cos.. i wtedy wymiana, czyszczenie, wymiana itd.. nooo zamiast sie wpieniac-wole zaplacic i miec spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Cześć, cześć :) z czujnikiem to wypas Powiem szczerze, że nawet nie wiedziaąłm że takie baterie są !! Uświadomiłyście mi ,jak niewiele wiem o bateriach ale człowiek całe życie się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 To nasze szczescie (bo nas nie pogonisz) i Twoje (bo uswiadomilysmy Tobie jakie to bajery sa na rynku) ze sobie taka tutaj dyskuje zrobilysmy w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Określenie "z wodotryskami" ma tutaj podwójną moc. Dla mnie - abstrakcja te baterie. Ja tylko weszłam do LM i kupiłam najkorzystniejsze cenowo, które w tamtym czasie wychodziły. Do tego nie podobały mi się okrutnie ale Daro był nieugięty. Wydałam 1 500 zł na wszystkie (cez jednej łazienkowej i bez kuchennej - z tymi i tak zamknęłam się 2 tys.). Będę Wam zazdraszczać tych wodotrysków. Ale tylko trochę, bo baterie chyba nie są bliskie mojemu sercu. Żyrandole bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts