Ślężankaaa 28.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hej Dziewczynki No nie oszukujmy sie... tanie baterie za pare stowek beda albo przeciekac albo korozja bedzie je zzerac:lol2:...zawsze cos.. i wtedy wymiana, czyszczenie, wymiana itd.. nooo zamiast sie wpieniac-wole zaplacic i miec spokoj Moi rodzice robili remont łazienki i do jednej małej i rzadko używanej umywalki kupili zwykłą baterię za ok.100 zł a do głównej umywalki kupili Grohe za 700 zł i jest w takim opłakanym stanie że szok:eek: Jakieś przebarwienia, zacieki się na niej zrobiły:bash: Nie da się ich usunąć Będą reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja mam Grohe w lazience obecnie i nic sie z nia nie dzieje od 3lat... sciereczka i swieci jak ta lala alee ona jest kupiona tutaj w NO,..wiec nie gadamy o jakosci U mojego meza w domu (jego bo za kawalera:P) jest Oras.. tez nic sie nie dzieje z bateria od 10lat... aleee tez kupiona w NO... moze powinnam tez sie tutaj zaopatrzyc w baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.02.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 matko i córko... ale ceny... a na co wrzątek w kranie?? bo ja zastosowania nie widzę... albo woda gazowana z kranu? o jakoś tak fuj dla mnie pić kranówę choćby nie wiem jak wyfiltrowana była, to samo to że leci z kranu od razu ją dyskryminuje do picia wg mnie też oglądam różne baterie i rozstrzał cenowy jest kosmiczny... w domu używamy jakiś taniaków z casto i żyją już świetnie ponad 10 lat... co jakiś czas uszczelka wymieniona jak przecieka i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Yyyyy co do wody kranowy.. pije taka codziennie i bedzie mi ciezko sie z ta woda rozstac... bo w PL to racja.. ta woda jest paskudna..nawet kawa czy herbata mi dziwnie smakuje tutaj wode pijemy jak wspomnilam..ale to wszedzie..w szpitalu w hotelu w przedszkolu i szkolach taka podaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Meliska możesz kupić sobie w NO , nic nie stoi na przeszkodzie Wiecie co?wczoraj byłam w sklepie z RTV/ AGD , bo tez już takie cuś wybieram. Facet powiedział mi ,że sprzedaje i poleca swoim znajomym plazmę tv Panasonica . Wie ,że się nie psują i wgl, super najlepszy i cud malina z tym ,ż e drogaśny jak cholera . I on też kupił i szlag go trafił po 2 mcach! Jaki morał? Czy drogie czy tanie , zawsze możesz trafić na jakiś bubel . Dla mnie te baterie co kupiłam są wystarczające . Wyglądają solidnie , są ciężkie i mam nadzieję,że posłużą mi kilka dobrych lat . Meliska w Pl to sobie filtry od razu zapodasz ! :) Wiadomo , że u nas inna woda , ale i to da sie poprawić http://i60.tinypic.com/w7j0oz.jpg Wklejam ku pamięci zlew - Alveus rock 70- ok 450- 500 zł Edytowane 28 Lutego 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Z tymi filtrami/czy tez flirtami :lol2: to oczywista oczywistosc co do agd rtv... nie wierze sprzedawcom... bo oni maja na dany mc z gory narzucone co maja klientowi wciskac tak samo ma sie np z drogeria dauglas... uwaga na te panie z ich propozycjami... wiem cos o tym od kuzynki, ktora kiedys pracowala tam zmykam... pora robic obiadek... bede pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 uuuu.... wiem jedno zawsze to co mówią i doradzają sprzedawcy trzeba sobie przez dwoje podzielić. hehe co gotujesz?może wpadniemy z dziewczynkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.02.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 O, trafiłam na odpowiedni czas - jadę oglądać baterie - mam stan przedzawałowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Chloe nie przejmuj się , ja tez jak czytam te wszystkie nowinki ! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 O, trafiłam na odpowiedni czas - jadę oglądać baterie - mam stan przedzawałowy:lol2: widzisz... przestrzeglam przed najgorszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 haha a Ty Kochana na obiadek nie zaprosiłaś !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 haha a Ty Kochana na obiadek nie zaprosiłaś !!!!!! eee obiadek... u mnie rybka... ale ze smazona w ciescie to mojemu nie smakowala wiecej dla mnie i dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 http://i60.tinypic.com/w7j0oz.jpg Wklejam ku pamięci zlew - Alveus rock 70- ok 450- 500 zł No taki właśnie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.02.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) matko i córko... ale ceny... a na co wrzątek w kranie?? bo ja zastosowania nie widzę... A ja widzę zastosowanie Nie idę gotować wody w czajniku tylko cyk do kranu i herbatka gotowa Poza tym wstawiasz taką wodę i od razu możesz ugotować ryż, makaron itd. = oszczędność czasu Edytowane 28 Lutego 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.02.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Aniqa Oglądałam jakiś czas temu dokument o postarzaniu przez producentów wszelkiego rodzaju sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 01.03.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Dzień dobry Tak sobie pomyślałam że było o bateriach to dzisiaj może o umywalkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.03.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Taaaaa...u Karoliny temat zaczęła Chloe o misce wc i bateriach łazienkowych:lol2: Jaaaa tam mogę sobie tylko plany robić bo i tak nic nie kupie.... potrzebuje kasy na kwiecień na wykonanie sondy do pompy ciepła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.03.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) No taki właśnie mam Asia ile zapłaciłaś ?powiedz mi czy dobrze się sprawuje? Moja sąsiadka ma podobny ale trafiła na jakis felerny , bo woda nie spływa do zlewu tulko zostaje na ociekaczu lub wręcz spływa na jego koniec . Muszę kupić sprawdzony bo w sklepie wygląda fajnie, a potem może byc problem A ja mam niespodziankę !: WC http://i59.tinypic.com/jhr053.jpg tadam! pierwsze skromne ujęcia http://i59.tinypic.com/10xggpc.jpg i jeszcze jedno z łazienki .Chcielismy taki niewielki sufit z k-g . http://i60.tinypic.com/2ho9vee.jpg i nie mogłam się powstrzymac od dodania tego zdjęcia! Dziewczyny ...moje dywany a co! http://i57.tinypic.com/9gdog8.jpg Jednak jak to na budowie , myślisz , że masz wszystko dopięte na ostatni guzik, a tu ktoś lub coś boleśnie cię uświadomi , że nie pomyslałeś o wszystkim. Niestety okazało się ,że braknie nam 4 -6 płytek bazowych z tej kolekcji w WC czyli tych białych :cry: Jutro zamawiam te brakujące, ale nie wiadomo czy będą identyczne , bo te kupilismy w grudniu Szlag by to traf... A w dodaktu są tylko na zamówienie i muszę czekać do tygodnia. ehhhh No nic w każdym razie mam nadzieję ,że te drugie są ok . Ja rozpaczałam a Pan płytkarz czyli Pan P. mówi ,żebym się nie przejmowała ,bo to częste. to mnie chłop pocieszyl Jeszcze oprócz tego , wczoraj mój tato z sąsiadem wykopali dłuuugi i głęboki rowek na wodę do garażu z domu i ogromniasty , głęboki prawie na 2 m dół ,żeby dostać się do kanalizacji tzn ,żeby podpiąć już dom do sieci kanalizacyjnej .Dzięki Wam ogromne Niestety przez 1,5 roku studzienka kan. przekręciła się w stronę domu i trzeba było poprawiać .W poniedziałek ma przyjechać ktoś zobaczyć podpięcie tych 2 metrów i będziemy już niestety płacić . Edytowane 2 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 O, jak domowo się zrobiło:).Aniqa, a kiedy zamierzacie się przeprowadzić? Czekam na foty finalne wc:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.03.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No jeszcze sami niewiemy dokładnie. Na pewno przed wakacjami.jeszcze musimy ogród uporządkować dom ocieplić,nie ma tarasu i schodów przed wejściem ;)wjazd, ogrodzenie. Nie mówię o wykończeniu wewnątrz ;)masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts