Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Róże w ogrodzie M95 L by Aniqa1982

aniqa1982

Recommended Posts

Hej Dziewczynki :D

No nie oszukujmy sie... tanie baterie za pare stowek beda albo przeciekac albo korozja bedzie je zzerac:lol2:...zawsze cos.. i wtedy wymiana, czyszczenie, wymiana itd.. nooo zamiast sie wpieniac-wole zaplacic i miec spokoj ;)

Moi rodzice robili remont łazienki i do jednej małej i rzadko używanej umywalki kupili zwykłą baterię za ok.100 zł a do głównej umywalki kupili Grohe za 700 zł i jest w takim opłakanym stanie że szok:eek: Jakieś przebarwienia, zacieki się na niej zrobiły:bash: Nie da się ich usunąć:eek: Będą reklamować :(

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam Grohe w lazience obecnie i nic sie z nia nie dzieje od 3lat... sciereczka i swieci jak ta lala :D alee ona jest kupiona tutaj w NO,..wiec nie gadamy o jakosci ;)

U mojego meza w domu (jego bo za kawalera:P) jest Oras.. tez nic sie nie dzieje z bateria od 10lat... aleee tez kupiona w NO...

moze powinnam tez sie tutaj zaopatrzyc w baterie :o

matko i córko... ale ceny...

a na co wrzątek w kranie?? bo ja zastosowania nie widzę...

albo woda gazowana z kranu? o :no: jakoś tak fuj dla mnie pić kranówę :-P choćby nie wiem jak wyfiltrowana była, to samo to że leci z kranu od razu ją dyskryminuje do picia wg mnie

też oglądam różne baterie i rozstrzał cenowy jest kosmiczny... w domu używamy jakiś taniaków z casto i żyją już świetnie ponad 10 lat... co jakiś czas uszczelka wymieniona jak przecieka i gitara :)

Yyyyy co do wody kranowy.. pije taka codziennie i bedzie mi ciezko sie z ta woda rozstac... :( bo w PL to racja.. ta woda jest paskudna..nawet kawa czy herbata mi dziwnie smakuje :(

tutaj wode pijemy jak wspomnilam..ale to wszedzie..w szpitalu w hotelu w przedszkolu i szkolach taka podaja... :yes:

Meliska możesz kupić sobie w NO , nic nie stoi na przeszkodzie :)

Wiecie co?wczoraj byłam w sklepie z RTV/ AGD , bo tez już takie cuś wybieram.

Facet powiedział mi ,że sprzedaje i poleca swoim znajomym plazmę tv Panasonica . Wie ,że się nie psują i wgl, super najlepszy i cud malina z tym ,ż e drogaśny jak cholera . I on też kupił i szlag go trafił po 2 mcach!

Jaki morał? Czy drogie czy tanie , zawsze możesz trafić na jakiś bubel . Dla mnie te baterie co kupiłam są wystarczające . Wyglądają solidnie , są ciężkie i mam nadzieję,że posłużą mi kilka dobrych lat .

Meliska w Pl to sobie filtry od razu zapodasz ! :):) Wiadomo , że u nas inna woda , ale i to da sie poprawić ;)

http://i60.tinypic.com/w7j0oz.jpg

Wklejam ku pamięci zlew - Alveus rock 70- ok 450- 500 zł

Edytowane przez aniqa1982

Z tymi filtrami/czy tez flirtami :D:lol2: to oczywista oczywistosc :lol2:

co do agd rtv... nie wierze sprzedawcom... bo oni maja na dany mc z gory narzucone co maja klientowi wciskac ;)

tak samo ma sie np z drogeria dauglas... uwaga na te panie z ich propozycjami... wiem cos o tym od kuzynki, ktora kiedys pracowala tam :D

zmykam... pora robic obiadek...

bede pozniej :bye:

matko i córko... ale ceny...

a na co wrzątek w kranie?? bo ja zastosowania nie widzę...

A ja widzę zastosowanie :D Nie idę gotować wody w czajniku tylko cyk do kranu :lol2: i herbatka gotowa :D

Poza tym wstawiasz taką wodę i od razu możesz ugotować ryż, makaron itd. = oszczędność czasu :p

Edytowane przez Ślężankaaa

No taki właśnie mam :rolleyes:

Asia ile zapłaciłaś ?powiedz mi czy dobrze się sprawuje? Moja sąsiadka ma podobny ale trafiła na jakis felerny , bo woda nie spływa do zlewu tulko zostaje na ociekaczu lub wręcz spływa na jego koniec . Muszę kupić sprawdzony bo w sklepie wygląda fajnie, a potem może byc problem :(

A ja mam niespodziankę !:

WC

http://i59.tinypic.com/jhr053.jpg

tadam! pierwsze skromne ujęcia :D

http://i59.tinypic.com/10xggpc.jpg

:)

i jeszcze jedno z łazienki .Chcielismy taki niewielki sufit z k-g .

http://i60.tinypic.com/2ho9vee.jpg

i nie mogłam się powstrzymac od dodania tego zdjęcia!

Dziewczyny ...moje dywany :D a co!

:rotfl::lol2::rotfl:

http://i57.tinypic.com/9gdog8.jpg

:lol2:

Jednak jak to na budowie , myślisz , że masz wszystko dopięte na ostatni guzik, a tu ktoś lub coś boleśnie cię uświadomi , że nie pomyslałeś o wszystkim. Niestety okazało się ,że braknie nam 4 -6 płytek bazowych z tej kolekcji w WC czyli tych białych :cry::cry:

Jutro zamawiam te brakujące, ale nie wiadomo czy będą identyczne , bo te kupilismy w grudniu :( Szlag by to traf...

A w dodaktu są tylko na zamówienie i muszę czekać do tygodnia. :(

ehhhh No nic w każdym razie mam nadzieję ,że te drugie są ok . Ja rozpaczałam a Pan płytkarz czyli Pan P. mówi ,żebym się nie przejmowała ,bo to częste. to mnie chłop pocieszyl ;)

Jeszcze oprócz tego , wczoraj mój tato z sąsiadem wykopali dłuuugi i głęboki rowek

na wodę do garażu z domu i ogromniasty , głęboki prawie na 2 m dół ,żeby dostać się do kanalizacji tzn ,żeby podpiąć już dom do sieci kanalizacyjnej .pokłon.gifDzięki Wam ogromne :)

Niestety przez 1,5 roku studzienka kan. przekręciła się w stronę domu i trzeba było poprawiać .W poniedziałek ma przyjechać ktoś zobaczyć podpięcie tych 2 metrów i będziemy już niestety płacić .

Edytowane przez aniqa1982