Ślężankaaa 02.03.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Aniqa my też mamy dywany ale szare Mam nadzieję że uda Ci się dokupić płytki które nie będą odbiegały kolorystycznie od tych które masz 3mam mocno kicuki &&& Ja kupiłam za dużo płytek białych i czarnych Nie mogłam już ich oddać bo specjalnie dla mnie były ściągane do salonu i też się obawiano że nie będą pasowały do później wyprodukowanych Kafle warte 800 albo 1000 zł (teraz już dokładnie nie pamiętam) Zostało ich mało więc nie mogę ich odsprzedać Czekam z niecierpliwością na fotki całej łazienki bo teraz to niewiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.03.2014 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Niewiele dla was, a dla mnie to już tak dużo Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja tez mam czerwona wykladzine kupowalam ja na schody jak na gorze anhydryt lalismy pozniej wam fotke dodam Aniqa czekam z niecierpliwoscia na wykonczenie :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Asia ile zapłaciłaś ?powiedz mi czy dobrze się sprawuje? 560 zł? 580? Jakoś tak. Defektów nie ma, ale pierwszy przyszedł pęknięty na pół Podejrzewam, że firma sprzedająca w ten sposób "dorabia" sobie na ubezpieczeniach przesyłek. Nie twierdzę, że tak jest tylko, że podejrzewam. Ale koniec końców finał był happy endem... Sam zlew ma jedną wadę - widać na nim białe zacieki z wody i odkładający się kamień. Nie wiem czy to dotyczy zlewu każdego producenta w okołoczarnym kolorze, czy jednak jest to kwestia jakości wykonania - nie mam pojęcia, choć podejrzewam, że to 2. (mój tata ma podobny, ale pewnie kilka x droższy i też ślady widać ) Listewki dekory - piękne! Dywanik - wymiata Tylko sufit jakiś taki - nie mój klimat No jeszcze sami niewiemy dokładnie. Na pewno przed wakacjami.jeszcze musimy ogród uporządkować dom ocieplić,nie ma tarasu i schodów przed wejściem ;)wjazd, ogrodzenie. Nie mówię o wykończeniu wewnątrz ;)masakra... O skąd ja to znam My weszliśmy w zimny dom (bo nikt nie pomyślał odpowiednio wcześniej, żeby podkręcić ogrzewanie ), spaliśmy w salonie na łóżku i materacu położonych na piasku i kartonach z wykończeń , do domu wchodziło się z podestu ustawionego z bloczków i roboczych drzwi wejściowych. W środku grudnia. Do wiosny miałam w wiatrołapie piaskownicę Pięknie było Najważniejsze to czynna łazienka i kuchnia - resztę jakoś się organizuje z czasem i w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Najważniejsze to czynna łazienka i kuchnia - resztę jakoś się organizuje z czasem i w międzyczasie Nooo to i chyba u mnie tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.03.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 no proszę proszę ale się dzieje!! piękny ten brokacik!!! :) o płytki się nie martw - na pewno nie będzie wielkiej różnicy... nie kupiłaś z zapasem?? czy się wytłukły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.03.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Karolina zamwóiłam z zapasem , tylko nie myślałam , że będzie tyle odpadów . Tzn ja myślałam ,że wszyskie będą po równo na pół, a przecież jak został mały kawałek płytki to facet nie da na ścianę, bo będzie beznadziejnie to wyglądało z takich kawałków Ot babska logika. Tak sobie jakoś policzyłam i teraz mam nadzieję, że dokupione nie będą sięza bardzo różniły . Asiazet , trochę mnie zmartwiłaś, bo myślałam ,że czarny będzie praktyczniejszy niż beż. Powiem szczerze ,że w razie czego kupię poprostu stalowy, ale ten chropowaty jak ma Karolina bodajże . Mam taki w domu i jestem zadowolona. Jednak chciałam iść z duchem czasu ;P hehe , ale skoro mam potem wyklinać na tę nowinkę, to pierdziele. Zlew muszę też już kupić , a stalowe wcale nie są aż tak tanie jak mi się wydawało .Chyba wolę bardziej praktyczny od bardziej ładnego . Zobaczymy... Edytowane 3 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Beż na pewno byłby praktyczniejszy. O stalowych to wiem tyle, że z kolei te zwykłe gładkie nieziemsko się rysują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 03.03.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Aniu śliczności... Nie martw sie płytkami...na pewno uda wam się dokupić takie same...a choćby inne to wielkiej różnicy nie powinno być widać Czekam na kolejne postępy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.03.2014 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Red carpet to ONI ODE MNIE POŻYCZALI na Oscary !! dobrze ,że miałam w zapasie więcej sztuk hahah Asia , o takiej fakturze myślę http://i57.tinypic.com/htwp4o.jpg Już się nie mogę doczekać , żeby pojechac na budowę zobaczyć postępy Mój mąż upiera się jak osioł przy lustrze z lampkami do WC , no już nie mam sił . A ja chciałam kinkiecik piękny Muszę popatrzeć za jakimś fajnym lustrem ewentualnie EDIT : postępy powoli widać :)Pan P. zrobił kolejne 1,5 ściany WC. Zaszpachlował sufit podwieszany w łazience, ale pownieważ zrobiło się chłodno i tak "wilgotno" to musieliśmy zamontwac kozę do dogrzewania domku, a w łazience jest ogrzewacz na prąd . Powoli wszystko schnie. Na jednej ścianie wyłania się w końcu dekor Edytowane 3 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.03.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dziewczynki odnośnie domawiania płytek to nie wiem czy wiecie ( być może tak na opakowaniu zawsze jest nadany symbol odcienia kafelków . Podczas dokupowania trzeba ten symbol pamiętać , bądź też mieć przy sobie kawałek opakowania z płytek .Wtedy odcień powinien być jaknajbardziej zbliżony do tego pierwotnego . Oby Wam się nie zdarzyło , ale warto wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.03.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dziewczyny!!!mam płytki w korytarzu , kuchni i wiatrołapie duże , beżowe o wymiarach 63cm / 63 cm!Mam dylemat jak je układać!Normalnie prosto czy w karo ?????????????Help!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.03.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) w karo będzie sporo odpadów... mi ogólnie płytki tak położone się nie podobają - nie mój styl... moja teściowa lubi tak hihi ja bym kładła normalnie prosto... edit a może z przesunięciem??? tak jak cegiełkę trzeba by ułożyć na kawałku i ocenić czy Ci się spodoba - ja właśnie tak kładłam teraz kwadraty ale 30x30 Edytowane 5 Marca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.03.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Niegłupie to w cegiełkę . W karo coś widzę mężowi się zaczyna podobać. Ja chyba wolałabym prosto lub tak jak ty pokazałaś. Muszę dziś sobie ułożyć tak płytki na korytarzu jak to będzie wyglądało . Owieczka jak Ty masz? muszę u Cb zobaczyć , bo chyba ciut podobne mamy płytki. Taa podobne tylko chyba w rozmiarze;) Edit: Ania, zapożyczyłam Twoje płytki. Mam nadzieję , że mnie nie stłuczesz na kwaśne jabłko . Tak ułożone chyba najbardziej mi się podobają . Jeszcze dziś rozłożę sobie tak jak Karolajna powiedziała. A mam już płytki te brakujące!!! W domu zobaczę czy te same !! Niby na opakowaniu te same napisy , sortownia, data produkcji i kod odcienia ! Edytowane 5 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 05.03.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Hej:)U nas też będą duże płytki i też mamy dylemat. Mój Wojtek upiera się przy ułożeniu płytek w karo ale ja sie waham ponieważ będzie bardzo dużo odpadów...a co za tym idzie...wzrośnie ilość płytek oraz cena (a przecież to są drogie płytki) I chyba zdecydujemy że będzie zwykłe ułożenie. Chyba że zmienimy wielkość płytek(33cm) to wtedy będzie karo:lol2:Chyba za bardzo ci nie pomogłam A płyteczki masz matowe czy śliśkie:P?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Karo mi tez sie nie podoba...albo na rowno albo z lekkim przesunieciem, ale nie takim jak Karolina pokazala ze na pol, a na przesuniecie 10cm kafli Moj tak uklada tutaj, ale kafle nie sa kwadratowe, tylko prostokatne i ludziom bardzo sie podoba Owieczka z kogo mam wycisnac soki? kto ci dokucza? powiedz a norrrrmalnie dokopie gowniarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.03.2014 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 yyyyyyy ..... eeeeee.... nikomu Melisko miały być prosto od początku , więc tonight będzie decyzja Pan P.czeka na brakujące płytki i dziś miał zacząć drugą łazienkę ... Ok 18 jadę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nie zapomnij aparatu ze soba i sprawdz czy baterie naladowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Bo jak nie to lanie na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.03.2014 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 O kurde.... nie zrobiłam fotek. będzie lanie? mam nadzieje, ze nie girls!! wc prawie skończone, jeszcze tylko brakujące płytki i tyle. Jutro zaczyna drugą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts