lukasz69karolina 06.03.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Karo mi tez sie nie podoba...albo na rowno albo z lekkim przesunieciem, ale nie takim jak Karolina pokazala ze na pol, a na przesuniecie 10cm kafli ... : rysunek poglądowy na szybko był o ile przesunąć najlepiej ustalić właśnie układając na podłodze najpierw... u mnie były kładzione w przesunięciem co rząd to inaczej bo ostatnia ścinka była pierwszą płytką nowego rzędu Ania lania nie będzie - JESZCZE! ale jak tylko będzie skończona to fotki MUSOWO! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.03.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 oki oki będą , będą Jeszcze fugi musimy wybrać wszędzie też . Wszystkie kleje mamy a Mapei , fugi też z tego będą . A póki co to szukam mebelków do łazienek i żyrandoli , kinkietów itp. Słuchajcie czy jak zrobię jedną łazienkę w stylu glamour , a drugą bardziej tradycyjną to będzie to głupio wyglądało? czy lepiej w podobnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.03.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 myślę podobnie jak owieczka... u Ciebie będzie to takie łagodne glamur więc druga może być inna... poza tym ja jestem zdania że kibelek to może być nawet totalnie inna bajka od całego domu - taka niespodzianka/szok/zaskoczenie dla osób odwiedzających u mnie dzieciakom nie zrobię przecież glamur, tylko radosną i kolorową więc będzie inna - nie ma co się łamać teraz myślę nad zabudową stelaży... pomożecie? jak robisz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.03.2014 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) Karolina w Wc ma normalny stojący kibelek , a w łazience mam stelaż. Ja dałabym do białej jakiś fajny kryształowy kinkiet podobny , delikatny żyrandolek . Czarne będą dodatki tj. dywanik, ręcznik lub mydelniczka . Mój mąż chce bardzo lustro z kinkietem i półeczką , ponieważ nie mam żadnej pólki w WC , a le przecież i tak nic tam nie będę stawiać na niej:confused: no sama nie wiem. Jak znajdę z fajnym kinkietem to się zgodzę Podłoga miała być czarna a w dzień zamówienia płytek zmieniłam na białą i dlatego tez ten ewentualny dywanik w kolorze czarnym. Karolina muszę do Cb zajrzeć , o co chodzi z tym stelażem? Glamour to takie łagodne jak już Takie coś , teraz w promocji ( do WC) wymiary 25/25 , wysokość 30 cm - 159 zł Plafon Lancaster (Leoni) Może znajdziecie mi jakieś fajne i niedrogie lustro z kinkietem od razu i półką ,żeby pasowało? Przeglądam i nic mi się nie rzuca w oczy. Edytowane 6 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.03.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) ...lustro z kinkietem i półeczką... na szybko: http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/74/12/23/3974122367 tylko ten kinkiet niebardzo glamur ja mam takie lustro z półką szklaną i to jest masakra czyścić - trzeba codziennie po kilka razy, bo wiecznie ślady na tym są - ale tam są myte zęby więc może dlatego tak się brudzi? dzieci chlapią też swoje, ja myję głowę w umywalce tej... o stelaż chodzi mi w jaki sposób będzie k-g ustawiany? jak będzie wyglądała cała zabudowa? już chyba (na 99%) wiem jak to zrobić, teraz myślę jak u dzieci - ale to wrzucę potem, bo muszę spadać teraz ogarniać dom, bo zaraz goście Edytowane 6 Marca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 wspolczuje mycia tej poleczki przy lustrze:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.03.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Teraz tez mam półeczkę lustrzaną i wiem jak to jest, ale ogarniam bez problemu Kurde musze tem plafon mieć, tylko nie ma do niego odpowiedniego lustra z takim pasującym choć troszeczkę kinkietem... Lustro chciałam proste z fajnym kinkietem . Wczoraj powstała spora część jednej ściany w łazience. Ustaliliśmy wielkośc mniej więcej lustra . Będzie spore , ale przynajmniej powiększy jeszcze optycznie łazienkę. Zrobiłam fotki, ale sa kompletnie nieadekwatne do stanu faktycznego i nie dodaję . W sobotę zrobię przy dziennym świetle . Dziś kolega ma też dowieść nam fugi z Mapei . Wybraliśmy na razie do łazienek , na korytarz jeszcze mamy czas do przyszłego tygodnia. . Edytowane 7 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Aniqa, ten plafon lancaster to już kupiłaś? I dlaczego kinkiet musi być połączony z lustrem? Osobno się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.03.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ... I dlaczego kinkiet musi być połączony z lustrem? Osobno się nie da? a bo: ... Mój mąż upiera się jak osioł przy lustrze z lampkami do WC , no już nie mam sił . A ja chciałam kinkiecik piękny Muszę popatrzeć za jakimś fajnym lustrem ewentualnie ... ... Mój mąż chce bardzo lustro z kinkietem i półeczką , ponieważ nie mam żadnej pólki w WC , a le przecież i tak nic tam nie będę stawiać na niej:confused: no sama nie wiem. Jak znajdę z fajnym kinkietem to się zgodzę ... to wszystko JEGO wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 O boszzzz...! Co jest z nimi nie tak? Że tam gdzie nie potrzeba stają... okoniem. Leszczem. W ogóle stają Powiedz mu, że jak jest taki decydent to niech też poszuka i znajdzie: glamour lustro z glamour kinkietem i glamour półeczką. Ale tak nie za bardzo. I żeby wymiar sie zgadzał. I cena, żeby przystępna była... I niech nam wrzuci do akceptacji Dobrze by było, żeby przy tym nie wypadł na niedojrzałego dizajnersko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.03.2014 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 hahahah dziewczyny jesteście boskie No więc , kinkiet nie kupiony choć cena świetna. Ale jak nie dokupię tego lustra to do niczego to nie będzie pasowało... Jeszcze pomyślałam o plafonie z kostek http://i57.tinypic.com/1qqq8i.jpg http://i57.tinypic.com/zpanb.jpg Płytki ułożone i nic nie zmienię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.03.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 http://www.castorama.pl/katalog-produktow/lazienka/lustra/lustro-rejdex-klasyczne-800-x-600-mm-poziome-z-oswietleniem-i-polka.html - nie wiem jaka cena. Ale co innego wiem. Mi się to nie podoba Jedyna szansa dla tego typu konstruktu jak dla mnie to wymienić te kinkieciki. Da się w ogóle? A ja w tej sytuacji wybrałabym jak najprostsze, najbardziej neutralne lusto, a glamour ulokowałabym w innych gadżetach, bo to powyższe - no nic nie poradzę nie-podoba-mi-się Czyli może takie?: http://www.castorama.pl/katalog-produktow/lazienka/lustra/lustro-rejdex-klasyczne-800-x-600-mm-poziome-z-oswietleniem-i-polka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.03.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 http://czterykaty.pl/czterykaty/5,108501,12135374,Szafki_lazienkowe_z_oswietleniem.html?i=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.03.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Dzięki , poszukam jeszcze . Znaleźliśmy jeszcze z mężem takie mebelki do łazienki: http://i61.tinypic.com/1249g75.jpgMIRANO tabacoWenge przy takich kolorach płytek chyba nie będzie pasował.Za duży kontrast chyba będzie nie? drzwi tez są orzechowe , płytki bezowy marmur + drewnopodobne w kolorzez ciemny orzech to meble wenge chyba już za dużo co?My chcemy tylko umywalkę z szafką 80 cm + słupek obok i tyle. Edytowane 13 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 11.03.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 jakie macie wymiary wyłazu na strych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.03.2014 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 my mamy z FAKRO termo - wymiary chyba standardowe 120/70 lub 80 . Nie pamiętam teraz dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.03.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Dzisiaj przetestowałam nasze schody strychowe! Strome dość, ale będzie http://i57.tinypic.com/8wib2g.jpg( foto dla Izoldy hihi Wyniosłam już kilka worów z ciuchami naszej córci. Póżniej poprzekładam do pudełek. No i kawałek dekoru do drugiej łazienki. http://i58.tinypic.com/b4u91c.jpg Pan P. zrobił 3 ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 11.03.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 wyłaz jak się patrzy, super zamontowany w przedpokoju jak widzę, u nas będzie w garderobie ;) płytki śliczne:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.03.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ej ej - czy to jakiś inny dekor niż miał być?? czy ja się zgubiłam:rolleyes: bo go nie kojarzę a śliczny! /tzn kolory nie moje ale sam wzorek bardzo mi się podoba/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 12.03.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Schody jak dla mnie za strome:D My będziemy zimą następną planować swoje schody:D Płyteczki prze...prze..prześliczne...w wc czy łazience masz je?? Możesz zdradzic cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts