Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Róże w ogrodzie M95 L by Aniqa1982

aniqa1982

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

znalazłam śliczną łazienkę, jest troszkę mdła,... coś bym w niej zmieniła , może ciemniejsze mebelki :confused:

[ATTACH=CONFIG]252006[/ATTACH]

:p

Albo więcej białego? ładna łazieneczka:)

do jakiej wysokości układacie płytki w łazience, do sufitu ?

My mamy prawie do sufitu... Chociaż teraz jest moda na malowanie ścian w łazienkach.Ja wolałam praktyczniej. Ale z malowanymi ścianami tez bardzo mi się podobają:)

Aniqa a jakie płytki na ścianach w kuchni robisz???? Bo ja mam straszny dylemat jakie pasują do białych mebli:mad:

W kuchni dajemy lacobel, ale kolor wybierzemy na końcu , bo jeszcze nie zdecydowaliśmy ostatecznie jaki blat :)

A ja mam odwrotny problem wchodze do sklepu z plytkami i nic mi sie nie podoba, wszystko na jedno kopyto:rolleyes: Plytki ceramiczne nie... Wszystko na nie, wrrrr... Predzej osiwieje:P niz cos wybiore.

OO jak ja sobie przypomnę latanie po salonach za płytkami!!:sick:

znam to :sick:

hello :bye: :D

Dzień dobry !!!!:)

Cappuccino%203-160x120.jpg

Edytowane przez aniqa1982

Asiazet tak mi namieszałaś ta tapetą w literki kolorowe ,że ciągle o niej myślę!!Strasznie mi się spodobała kolorystyka tego pokoju :)

Ale tapeta strasznie droga!!:cry::cry:

120zł za rolkę :(

http://i60.tinypic.com/2v1q4j4.jpg

http://i57.tinypic.com/2cpf1wk.jpg

http://i62.tinypic.com/29dz1hk.jpg

no jak ja kawę serwuję to nikt nie chce :( A jak ktoś sie upomina to mnie nie ma :(

Ja nie wiem.... ;)

Moja córcia woli motylki !! tak dzis mi powiedziała ..ale mnie jeszcze korci ;) hehe

Ale dziś oglądałam tapety ( min. właśnie i tą w motylki :)) ale,ale jakie piękne widziałam !!!!:rolleyes:

Kurde cuda normalnie ! Barbara Becker na rok 2016. w necie szukałam , ale zdjęcia nawet w 1/4 nie pokazują ich faktycznego wyglądu. Mają tak ciekawą fakturę ,że jestem zaskoczona .:)A zapytałam o te motylki i facet mówi ,że na zamówienie sa i do 14 dni trzeba czekać, bo z Niemiec ściągają !

yyyy........więc szukam jeszcze w Internecie :evil:

A chciałam jeszcze dodać , że w niedzielę zamówiłam okap i ma być w piatek :)

http://i60.tinypic.com/162mhc.jpg.

Edytowane przez aniqa1982

hejka,... przed chwilą skończyłam kawę , nie wiem jak będę spać w nocy :confused:

ale nic to :p

:lol2:

ach tapety, teraz jest taki wybór, że można dostać zawrotu głowy, podejrzewam, że jak będę wybierać to szybko się nie zdecyduję;

od wczoraj zastanawiam się nad sprzętem do zabudowy kuchni, i też nie wiem czy bosch czy electrolux czy może jeszcze coś innego ?:confused:

a ceny ? w internecie porównując ze sklepem, na niektórych sprzętach jest 500 zł różnicy (taniej oczywiście):mad:

No powiem Ci , że co sklep to co innego chwalą :mad: hehe

Ogólnie większośc mam z Boscha. tylko lodówka nie wiem jeszcze jaka. Tak w ogóle to zaskoczona byłam tym , że lodówka pod zabudowę jest węższa niż wolnostojąca :o i Bosch jest dość wąski w porównaniu np Elektroluxa. Polecają Whirlpoola i Boscha właśnie .

A tapety , kolory ścian to masakra ,Ale najwięcej nerwów miałam z płytkami !:sick:to było dopiero!

A z cenami to prawda . chociaż w jednym sklepie facet chce mi sprzedać pralke Boscha za 1250 zł a w necie widziałam po 1280, więc różnica niezbyt duża ale widzę co biore od razu:)

z kolorami pokoju i tapetami to jeszcze nie jest tak źle jak się zastanowić... jak Ci się opatrzy to za kilka lat zmienisz niewielkim kosztem... a płytki to raczej na całe życie się kładzie - no chyba że ktoś jest taki jak moja psiapsióła która co 2 lata robi generalny! remont łazienki... zrywane są wszystkie płytki i od nowa: raz wanna, raz prysznic - co chwila inaczej.... malowanie w pokojach robi co rok-dwa :) wariatka uwielbia remontować :D

Proszę się częstować!!!!!!

Mel Ty też ! :lol2:

http://i57.tinypic.com/1zm0c95.jpg

No kurde strasznie mnie wzięła ta tapeta w literki , ale córa woli motylki .

Karolina remont co 2 lata?!:sick::sick: OMG!!

A targowac się przez internet to nawet nie próbowałam .Trzeba spróbować !

:rotfl::lol2:

O rety! alez mi milo :lol2:

Aniu czy ty wiesz dlaczego corka nie chce literek? ja ci powiem... bo literki to ona musi sie uczyc.. juz sie opatrzyly jej... daj dziecku te motylki i nie zmuszaj do patrzenia na literki :lol2: niech ma troche dziecinstwa :D:D

dzien dobry :D

w takim razie ide po swoja druga ;)

ja dzisiaj znowu z dwojka w domu.. ehh z tymi chorobskami ;)

Od tak częstych remontów to chyba bym szybko osiwiała.Nie wyobrażam sobie co kilka lat sprzątać ten kurz, pył itp. Tym bardziej w parterówce , żeby nie wiem jak zatkać folią toi i tak wszędzie się wciśnie pył. brrrr podziwiam ...

:sick::sick:

Mel tak sobie pomyślałam ,że literki takie bardziej nastolatkowe są i jest w nich limonkowy kolor, a mi s ię strasznie spodobał dywan limonkowy w tej aranżacji :):)

Kafle na całe życie to też raczej nie :no: ;) Po 15 latach to już inna epoka, czyli Karolina jeszcze ze 2 - 3 x w życiu zdążysz kafle kłaść :p

no racja :-P źle się wyraziłam - chodziło o to że to na dłużej raczej... i to wymienić to już rozpierducha na maxa, a tapetka to pyk myk i juz nowa :)

za 20 lat wymieniać kafelki będą już pewnie dzieciaki jak im dom zostawimy, albo ktoś komu się dom sprzeda...

no no - zwłaszcza o tej emeryturze :D

a Ty sądzisz że za 20 lat (no około) będziesz w tym domu jeszcze mieszkać?

nie zastanawiam się zbytnio co będzie za tyle lat, ale zakładam że jak dzieciaki będą zakładać swoje rodziny to może któraś zostanie sobie w tym domu jak będzie chciała... a my albo pójdziemy do bloku albo postawimy mały domek na starość... albo się sprzeda, bo sami we dwoje w takiej chacie to ja nie widzę sensu...