Mmelisa 30.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 A ja mam odwrotny problem wchodze do sklepu z plytkami i nic mi sie nie podoba, wszystko na jedno kopyto:rolleyes: Plytki ceramiczne nie... Wszystko na nie, wrrrr... Predzej osiwieje:P niz cos wybiore. znam to hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 31.03.2014 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) znalazłam śliczną łazienkę, jest troszkę mdła,... coś bym w niej zmieniła , może ciemniejsze mebelki [ATTACH=CONFIG]252006[/ATTACH] Albo więcej białego? ładna łazieneczka:) do jakiej wysokości układacie płytki w łazience, do sufitu ? My mamy prawie do sufitu... Chociaż teraz jest moda na malowanie ścian w łazienkach.Ja wolałam praktyczniej. Ale z malowanymi ścianami tez bardzo mi się podobają Aniqa a jakie płytki na ścianach w kuchni robisz???? Bo ja mam straszny dylemat jakie pasują do białych mebli:mad: W kuchni dajemy lacobel, ale kolor wybierzemy na końcu , bo jeszcze nie zdecydowaliśmy ostatecznie jaki blat A ja mam odwrotny problem wchodze do sklepu z plytkami i nic mi sie nie podoba, wszystko na jedno kopyto:rolleyes: Plytki ceramiczne nie... Wszystko na nie, wrrrr... Predzej osiwieje:P niz cos wybiore. OO jak ja sobie przypomnę latanie po salonach za płytkami!! znam to hello Dzień dobry !!!! Edytowane 31 Marca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.04.2014 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Asiazet tak mi namieszałaś ta tapetą w literki kolorowe ,że ciągle o niej myślę!!Strasznie mi się spodobała kolorystyka tego pokoju Ale tapeta strasznie droga!!:cry: 120zł za rolkę http://i60.tinypic.com/2v1q4j4.jpg http://i57.tinypic.com/2cpf1wk.jpg http://i62.tinypic.com/29dz1hk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Aniu to kupisz pozniej i zrobisz ta sciane jak juz kasa bedzie... albo kupic na zywiol... nie patrzac na cene.. pozniej i tak sie o tym zapomni ile to kosztowalo Jakas popoludniowa kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.04.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) no jak ja kawę serwuję to nikt nie chce A jak ktoś sie upomina to mnie nie ma Ja nie wiem.... Moja córcia woli motylki !! tak dzis mi powiedziała ..ale mnie jeszcze korci hehe Ale dziś oglądałam tapety ( min. właśnie i tą w motylki ) ale,ale jakie piękne widziałam !!!! Kurde cuda normalnie ! Barbara Becker na rok 2016. w necie szukałam , ale zdjęcia nawet w 1/4 nie pokazują ich faktycznego wyglądu. Mają tak ciekawą fakturę ,że jestem zaskoczona .:)A zapytałam o te motylki i facet mówi ,że na zamówienie sa i do 14 dni trzeba czekać, bo z Niemiec ściągają ! yyyy........więc szukam jeszcze w Internecie A chciałam jeszcze dodać , że w niedzielę zamówiłam okap i ma być w piatek http://i60.tinypic.com/162mhc.jpg. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 01.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 hejka,... przed chwilą skończyłam kawę , nie wiem jak będę spać w nocy ale nic to ach tapety, teraz jest taki wybór, że można dostać zawrotu głowy, podejrzewam, że jak będę wybierać to szybko się nie zdecyduję; od wczoraj zastanawiam się nad sprzętem do zabudowy kuchni, i też nie wiem czy bosch czy electrolux czy może jeszcze coś innego ? a ceny ? w internecie porównując ze sklepem, na niektórych sprzętach jest 500 zł różnicy (taniej oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.04.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No powiem Ci , że co sklep to co innego chwalą hehe Ogólnie większośc mam z Boscha. tylko lodówka nie wiem jeszcze jaka. Tak w ogóle to zaskoczona byłam tym , że lodówka pod zabudowę jest węższa niż wolnostojąca i Bosch jest dość wąski w porównaniu np Elektroluxa. Polecają Whirlpoola i Boscha właśnie . A tapety , kolory ścian to masakra ,Ale najwięcej nerwów miałam z płytkami !:sick:to było dopiero! A z cenami to prawda . chociaż w jednym sklepie facet chce mi sprzedać pralke Boscha za 1250 zł a w necie widziałam po 1280, więc różnica niezbyt duża ale widzę co biore od razu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 01.04.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 myślę, że kupując w mniejszych sklepach można się potargować, oni mają spore narzuty, więc mogą trochę zejść z ceny jak kupowaliśmy blachę na dach, to dwóch sprzedawców licytowało się z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.04.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Oo właśnie z mniejszego sklepu facet powiedział , że zrobi mi dobre ceny hihi Ale chyba faktycznie u niego kupię agd. Ok 15 kwietnia mam się zgłosić z wykazem , bo wczesniej nie potrzebuję Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dziewczyny, przez internet tez mozna sie targowac to nie jest powiedziane, ze taka cena i za tyle sie kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 z kolorami pokoju i tapetami to jeszcze nie jest tak źle jak się zastanowić... jak Ci się opatrzy to za kilka lat zmienisz niewielkim kosztem... a płytki to raczej na całe życie się kładzie - no chyba że ktoś jest taki jak moja psiapsióła która co 2 lata robi generalny! remont łazienki... zrywane są wszystkie płytki i od nowa: raz wanna, raz prysznic - co chwila inaczej.... malowanie w pokojach robi co rok-dwa wariatka uwielbia remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.04.2014 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Proszę się częstować!!!!!! Mel Ty też ! http://i57.tinypic.com/1zm0c95.jpg No kurde strasznie mnie wzięła ta tapeta w literki , ale córa woli motylki . Karolina remont co 2 lata?!:sick: OMG!! A targowac się przez internet to nawet nie próbowałam .Trzeba spróbować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no to siup kawusię w dziób hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.04.2014 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 siup, siup:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.04.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Kafle na całe życie to też raczej nie Po 15 latach to już inna epoka, czyli Karolina jeszcze ze 2 - 3 x w życiu zdążysz kafle kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Proszę się częstować!!!!!! Mel Ty też ! http://i57.tinypic.com/1zm0c95.jpg No kurde strasznie mnie wzięła ta tapeta w literki , ale córa woli motylki . Karolina remont co 2 lata?!:sick: OMG!! A targowac się przez internet to nawet nie próbowałam .Trzeba spróbować ! O rety! alez mi milo Aniu czy ty wiesz dlaczego corka nie chce literek? ja ci powiem... bo literki to ona musi sie uczyc.. juz sie opatrzyly jej... daj dziecku te motylki i nie zmuszaj do patrzenia na literki niech ma troche dziecinstwa :D dzien dobry w takim razie ide po swoja druga ja dzisiaj znowu z dwojka w domu.. ehh z tymi chorobskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.04.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Od tak częstych remontów to chyba bym szybko osiwiała.Nie wyobrażam sobie co kilka lat sprzątać ten kurz, pył itp. Tym bardziej w parterówce , żeby nie wiem jak zatkać folią toi i tak wszędzie się wciśnie pył. brrrr podziwiam ... :sick: Mel tak sobie pomyślałam ,że literki takie bardziej nastolatkowe są i jest w nich limonkowy kolor, a mi s ię strasznie spodobał dywan limonkowy w tej aranżacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Kafle na całe życie to też raczej nie Po 15 latach to już inna epoka, czyli Karolina jeszcze ze 2 - 3 x w życiu zdążysz kafle kłaść no racja źle się wyraziłam - chodziło o to że to na dłużej raczej... i to wymienić to już rozpierducha na maxa, a tapetka to pyk myk i juz nowa za 20 lat wymieniać kafelki będą już pewnie dzieciaki jak im dom zostawimy, albo ktoś komu się dom sprzeda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.04.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dziewczyno - brzmisz jakbyś za 20 lat się powoli już składała. Wtedy to Ty będziesz w sile wieku. 17 lat przed emeryturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no no - zwłaszcza o tej emeryturze a Ty sądzisz że za 20 lat (no około) będziesz w tym domu jeszcze mieszkać? nie zastanawiam się zbytnio co będzie za tyle lat, ale zakładam że jak dzieciaki będą zakładać swoje rodziny to może któraś zostanie sobie w tym domu jak będzie chciała... a my albo pójdziemy do bloku albo postawimy mały domek na starość... albo się sprzeda, bo sami we dwoje w takiej chacie to ja nie widzę sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts