Mmelisa 08.05.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Aniqa w koncu jestes i to z jakimi niusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.05.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Aniqa Gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.05.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) Cześć dziewczyny :)miło mi ze ktoś się o mnie martwił :$ dzisiaj zamówiłam juz płytę, piekarnik i pralkę. Mam dylemat ze zmywarką. Wybrałam 2: Whirlpool. Adg 6420 fd/1 Bosch SMV51E20 Co doradzacie? Edytowane 9 Maja 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ma któraś półkę na sztućce?? - tę bym braławg mnie to lepsze niż koszyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.05.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Karolina żadna nie ma półki na sztućce. Obie są w cenie ok 1500 zł . Na droższą mnie nie stać obecnie . Sprzęt zamówiony, ma być w pon.-wtorek. http://i60.tinypic.com/fly8p4.jpg http://i61.tinypic.com/2ic44ky.jpg http://i59.tinypic.com/2ilkfn4.jpg. Wczoraj pomalowaliśmy jeden pokoik. Dziś bierzemy się za kolejny oraz za kuchnię , bo meble będą szybciej niż myśleliśmy:). Z tymi zmywarkami to sama juz nie wiem. Gość w jednym sklepie przekonuje mnie ,że byle jaki bosch lepszy od Whirlpoola. I na razie nie wiem jaka zamówić. Facet porównuje: " co Pani wolałaby kupić? Wypasiony Peugeot czy w tej samej cenie Mercedes bez bajerów? " masakra już 3 razy mi to mówił ! haha nie wiem sama , poczatkowo napaliłam się na Whirlpoola ale teraz zgłupiałam. Napisałam na innym forum o zmywarkach , ale nikt nie odpisuje . HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) ... Facet porównuje: " co Pani wolałaby kupić? Wypasiony Peugeot czy w tej samej cenie Mercedes bez bajerów? " ... o matko jakie proste pytanie - ja bym od razu odpowiedziała że peżota bo bajery muszą być!! co mi po znaczku na masce? radyjko wbudowane, klima itp muszą być obowiązkowo poza tym - merole sa brzydkie że hoho skoro nie mają półek to ja bym brała tak jak pisze Ania: Wez tansza i juz... zresztą sama stwierdziłaś: ...Na droższą mnie nie stać obecnie .... no i sprawa się sama rozwiązała Edytowane 9 Maja 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.05.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 hahaha Karolina thx! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Sprawa nie rozwiazala sie bo obie sa po tej samej cenie Szczerze nie wiem co doradzic...obsluguje od ponad 3lat zmyware z ikea,..a tam sa whirpoole..co mi sie podoba to funkcja szybkiego mycia...30minut czy jakos tak aleee kupujac do siebie wybieralam siemensa..siemens to prawie to samo co bosh zerknij w opis czym sie roznia..chodzi wlasnie o zuzycie wody i poziom halasu...tym bym sie kierowalam z moim ..pozniej funkcjami...przeciez te tansze tez jakies maja nooo dobra ide szukac ich opisow sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Aniqa ten bosh to pralka a nie zmywarka ps na ceneo zawsze sa opinie i recenzje...poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.05.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Whirlpool ma "niby " mniejsze zużycie wody, ale na tym programie co bierze najmniej wody to myje ponoc 3 godz!! Taaaak Mel poprawiłam już ! Bosch SMV51E20 Ja sobie na Ole Ole porównuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Podstawowe informacje:rolleyes: Bosh:........... Whirpool : klasa energ. A+........... A zuzycie wody 12l............ 6 litrow poziom halasu 46dB ........ 42dB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.05.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 No i od razu wybrałam Whirlpoola, a teraz gość mnie próbuje przekonać do Boscha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Whirlpool ma "niby " mniejsze zużycie wody, ale na tym programie co bierze najmniej wody to myje ponoc 3 godz!! ... nie ponoć tylko tak ja mam łirpula i zawsze tyle myje - 3,5h to norma... na programie "parowym" 2,5 jak są naczynia dość czyste to wrzucam tylko na taki krótki - 45minut - ale mama mówi że to płukanie anie mycie no i w tych koszyczkach sztućce są na okrągło niedomyte, ale to już Ci pisałam - mimo wszystko, 6l wody różnicy w poborze to dużo jest - u mnie zmywarka chodzi minimum 2 razy dziennie, to sporo by szło jakby miała brać 12l... już niech myje tak długo byle oszczędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 No i od razu wybrałam Whirlpoola, a teraz gość mnie próbuje przekonać do Boscha. no powiedz mu że jarają cię peżoty - a poza tym w warsztacie pracuje niezłe ciacho i lubisz jeździć na naprawy by sobie pocieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.05.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ja bym jednak szła w Boscha. I jedno (Karolina ). Uwielbiam Merole - włącznie z wyglądem, tylnym napędem, wielkością, spalaniem, i rdzewiejącymi blachami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.05.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 haha Karolina zadowolona jesteś z niej? Szczerzez kupiłabyś dalej Whirlpoola czy już nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ... I jedno (Karolina ). Uwielbiam Merole - włącznie z wyglądem, tylnym napędem, wielkością, spalaniem, i rdzewiejącymi blachami! to co - już mnie nie lubisz? no nic nie poradzę że dla mnie są po prostu brzydkie - no ale ja to mam wypaczone gusta - to fakt powszechnie znany haha Karolina zadowolona jesteś z niej? Szczerzez kupiłabyś dalej Whirlpoola czy już nie?? ogólnie tak poza tymi minusami co podałam... nie wiem jaką kupię do domu - bo jeszcze nie zastanawiam się nad tym - zależy jaki będę miała budżet na to:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.05.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 noi co?????dalej nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 poszukaj innej....tak dla ciekawosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.05.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 może siemens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts