Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Róże w ogrodzie M95 L by Aniqa1982

aniqa1982

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karolina żadna nie ma półki na sztućce.

Obie są w cenie ok 1500 zł . Na droższą mnie nie stać obecnie .

Sprzęt zamówiony, ma być w pon.-wtorek.

http://i60.tinypic.com/fly8p4.jpg

http://i61.tinypic.com/2ic44ky.jpg

http://i59.tinypic.com/2ilkfn4.jpg.

Wczoraj pomalowaliśmy jeden pokoik.

Dziś bierzemy się za kolejny oraz za kuchnię , bo meble będą szybciej niż myśleliśmy:).:)

Z tymi zmywarkami to sama juz nie wiem. Gość w jednym sklepie przekonuje mnie ,że byle jaki bosch lepszy od Whirlpoola.

I na razie nie wiem jaka zamówić.

Facet porównuje:

" co Pani wolałaby kupić? Wypasiony Peugeot czy w tej samej cenie Mercedes bez bajerów? "

:rotfl: masakra już 3 razy mi to mówił !

haha :sleep: nie wiem sama , poczatkowo napaliłam się na Whirlpoola ale teraz zgłupiałam.

Napisałam na innym forum o zmywarkach , ale nikt nie odpisuje .

HELP!

...

Facet porównuje:

" co Pani wolałaby kupić? Wypasiony Peugeot czy w tej samej cenie Mercedes bez bajerów? "

...

o matko jakie proste pytanie - ja bym od razu odpowiedziała że peżota :) bo bajery muszą być!!

co mi po znaczku na masce? radyjko wbudowane, klima itp muszą być obowiązkowo

poza tym - merole sa brzydkie że hoho :sick:

skoro nie mają półek to ja bym brała tak jak pisze Ania:

Wez tansza i juz...

zresztą sama stwierdziłaś:

...Na droższą mnie nie stać obecnie ....

no i sprawa się sama rozwiązała :D

Edytowane przez lukasz69karolina

Sprawa nie rozwiazala sie bo obie sa po tej samej cenie :lol2:

Szczerze nie wiem co doradzic...obsluguje od ponad 3lat zmyware z ikea,..a tam sa whirpoole..co mi sie podoba to funkcja szybkiego mycia...30minut czy jakos tak :p

aleee kupujac do siebie wybieralam siemensa..siemens to prawie to samo co bosh :)

zerknij w opis czym sie roznia..chodzi wlasnie o zuzycie wody i poziom halasu...tym bym sie kierowalam z moim ..pozniej funkcjami...przeciez te tansze tez jakies maja :)

nooo dobra ide szukac ich opisow sama :lol2:

Whirlpool ma "niby " mniejsze zużycie wody, ale na tym programie co bierze najmniej wody to myje ponoc 3 godz!!

...

nie ponoć tylko tak :(

ja mam łirpula i zawsze tyle myje - 3,5h to norma... na programie "parowym" 2,5

jak są naczynia dość czyste to wrzucam tylko na taki krótki - 45minut - ale mama mówi że to płukanie anie mycie

no i w tych koszyczkach sztućce są na okrągło niedomyte, ale to już Ci pisałam

- mimo wszystko, 6l wody różnicy w poborze to dużo jest - u mnie zmywarka chodzi minimum 2 razy dziennie, to sporo by szło jakby miała brać 12l... już niech myje tak długo byle oszczędnie

... I jedno (Karolina :mad:). Uwielbiam Merole - włącznie z wyglądem, tylnym napędem, wielkością, spalaniem, i rdzewiejącymi blachami! ;)

to co - już mnie nie lubisz? :cry:

:hug:

no nic nie poradzę że dla mnie są po prostu brzydkie - no ale ja to mam wypaczone gusta - to fakt powszechnie znany :lol2:

haha :lol2:

Karolina zadowolona jesteś z niej? Szczerzez kupiłabyś dalej Whirlpoola czy już nie??

ogólnie tak poza tymi minusami co podałam...

nie wiem jaką kupię do domu - bo jeszcze nie zastanawiam się nad tym - zależy jaki będę miała budżet na to:o