aniqa1982 09.06.2014 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Dziewczyny dodaję nowy temat ! Poradzcie co na okno w kuchni ?Docelowo na szybach będą drewniane żaluzje 2,5 cm.PS zastanawiamy się jeszcze z mężem czy nie dorobić szafek do sufitu, ale wtedy to już tylko podest zostaje , bo mam na 2,5 m sufit:confused:Juz teraz nie sięgam do wyższej szafki. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 1.http://i59.tinypic.com/2z7qzk9.jpg2.http://i60.tinypic.com/m921bs.jpg3.http://i58.tinypic.com/qzep1z.jpg4.http://i57.tinypic.com/13z007m.jpgDziewczyny poz.4 widziałąm na oknach to jakaś nowośc, fajnie też wygląda .Widziałam na żywo Głosujemy!! Pamiętajcie ,że żaluzje będą drewniane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 tylko i wyłącznie 3 - nie lubię żadnych firanek i tym podobnych, dla mnie tylko roletka - będzie się potem ładnie grała z żaluzją a szafki do sufitu to na bank bym zrobiła - ze względu na syf jaki się zbiera na górze nienawidzę tego czyścić!! tam byś sobie trzymała wielkie miski (potrzebne raz do roku na święta jak ciasto mieszasz), jakieś wielkie gary - to co się mega rzadko używa - ja u siebie w normalnych szafkach nie sięgam górnej półki nawet! zawsze włażę na krzesło a najgorsze jest to że na szafkach też mam masę rzeczy! bo za mało szafek a tak się kurzy i wszystko brudne wiecznie, przed użyciem muszę myć no i nie ma co się oszukiwać że to wątpliwa dekoracja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ja też bym głosowała na rzymską gdyby nie żaluzje. Przecież jak będą żaluzję to nie potrzebujesz nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 09.06.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 dla mnie też 3. Ja też będę miała szafki do sufitu, głównie ze względu na to że szafek wiszących nie będzie za dużo. A syf (tak jak pisze Karolina) to faktycznie gromadzi się strasznie.... Miałam i wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Firanki nie będą pasować, tylko roleta lub tylko te żaluzje drewniane:yes: O tych szafkach do sufitu też myślę,mam zamówione na taką wysokość jak u Ciebie:cool:Faktycznie na górze będzie tylko tłusty kurz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.06.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Numer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Zastanowimy się jeszcze nad meblami. A co do firan to chyba też jestem za tą roletą rzymską , jakąs białą może?czy inną? Coś na oknie chcę dać , bo salon +jadalnia+ kuchnia to jedno. I jak nie dam nic w kuchni to i tam nie dam, bo to będzie głupio wyglądało. A w salonie firany chcę . Proste, białe ,długie. i tyle. Więc w kuchni musi też coś być. Szafki muszą poczekać niestety, bo za dużo innych rzeczy musimy innych zrobić szybciej. Ale pomysł jest . Zobaczymy jak to wyjdzie. Musze już kasę na kostkę organizować. We wrześniu chcemy robić i to jest pilne , bo zatoniemy inaczej . Nie mówię już nawet o szafach No ale odeszłamn od tematu... Rzymska na 1 miejscu ! Teraz jaka ? Biała, brąż? krem?? Krem może nie , bo się i to zleje jeszcze... A może turkus?? yyyyy.................... Jakieś propozycje? Edytowane 9 Czerwca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A te żaluzje to w końcu jakie będą? Białe czy natural? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) I don't know!!! białe raczej ...jeszcze nie zamamwiałam. Ale te natural też będą pasowac... .. .. ... ... ... .. a może orzech? roleta taka chyba raczej http://i62.tinypic.com/iw7in8.jpg Edytowane 9 Czerwca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Białej roletki nie robiłabym do białej żaluzji Chyba, że żaluzja drewniana to wtedy roletka biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.06.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jak najbardziej tylko i wyłącznie opcja nr. 3 oczywiście w bieli i pod to drewniane żaluzję innej opcji w twojej kuchni po prostu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jak najbardziej tylko i wyłącznie opcja nr. 3 oczywiście w bieli i pod to drewniane żaluzję innej opcji w twojej kuchni po prostu nie widzę zgadzam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Ok więc już wiem wszystko !Dziękuję !! Boszzzzzz dziewczyny jak ja się cieszę , że WAS mam !!!!!!! :hug::hug: Edytowane 9 Czerwca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.06.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Bo to tak jest że łatwiej doradzać niż samemu się na coś zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 haha dokładnie A ja lecę dziś zamówić tapety ,bo w piątek nie zdążyłam i po farbę do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.06.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Tak zamówiona i dzisiaj ma być , tak samo farba Farbę zmieniłam z Duluxa na Nobiles , bo ma lepszy kolor . Najbardziej pasuje do tapety W łazienkach montują się szafki, umywalki , sedes i prysznic. W sobotę myję okna po dociepleniu i może dodam nowe zdjęcia. Dostaliśmy w spadku starą ławkę z krzesłami ( taką połączoną razem ), dopóki nie kupimy nowej to na początek będzie na kawę Dziś mąż leci z kolorem w salonie . Półki k-g pomalowane na biało i chyba takie zostaną . Ściany będą w beżu i nie wiem czy beżowe zostawić czy białe?? Ja wczoraj zaczęłam robić porządki na działce Oj było tego sporo. ..Troszkę ją zaniedbałam przez ostatnie 2 tyg. Oczyściłam z chwastów warzywka , maliny. Najadłam się SWOICH truskawek Dziewczyny co pierwsze? malowanie czy tapeta???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.06.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Tak zamówiona i dzisiaj ma być , tak samo farba Farbę zmieniłam z Duluxa na Nobiles , bo ma lepszy kolor . Najbardziej pasuje do tapety W łazienkach montują się szafki, umywalki , sedes i prysznic. W sobotę myję okna po dociepleniu i może dodam nowe zdjęcia. Dostaliśmy w spadku starą ławkę z krzesłami ( taką połączoną razem ), dopóki nie kupimy nowej to na początek będzie na kawę Dziś mąż leci z kolorem w salonie . Półki k-g pomalowane na biało i chyba takie zostaną . Ściany będą w beżu i nie wiem czy beżowe zostawić czy białe?? Ja wczoraj zaczęłam robić porządki na działce Oj było tego sporo. ..Troszkę ją zaniedbałam przez ostatnie 2 tyg. Oczyściłam z chwastów warzywka , maliny. Najadłam się SWOICH truskawek Dziewczyny co pierwsze? malowanie czy tapeta???????? Uważam,że malowanie:rolleyes:Ja też w trakcie wyboru tapety do sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.06.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 u mnie działka wygląda koszmarnie, rozkopana bo pan od kanalizy od lutego robi przyłącze... i chyba dzisiaj skończy ... tak przynajmniej się zapowiadał.. jak zobaczę to uwierzę ... jak skończył to zamawiam ciężki sprzęt i oram działkę..... i wkraczam z prowizorycznym ogrodzeniem i początkami ogrodu Tapety . ..malowanie ..... zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts