Mmelisa 18.06.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Aniu ja klikam z doskoku.. ogarniam mieszkanie, pranie, gotuje... i klikam w powietrzu nawet sie nie wczytalam.. moze po poludniu jak wroce z dziewczynkami to przysiadne mam blisko ikea wiec jak cos to zawsze moge podjechac i foto cyknac ale tylko w tym tyg, bo od nastepnego mamy wakacje i dziewczynki sa w domu ze mna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.06.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) super!!!! byłoby super :hug: Już nawet myślałam że na necie zmówię , bo nie mamy kiedy się wybrać A chcielibyśmy do Krk jechać na 2 dni przynajmniej a nie tam i z powrotem .\ edit: panele w małym pokoju http://i61.tinypic.com/x3ttvm.jpg i sypialni http://i57.tinypic.com/54xcg5.jpg Jak widać tapeta jeszcze nie przyklejona . Edytowane 19 Czerwca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.06.2014 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dziewczyny czy zamawiłyście kiedyskolwiek coś z Ikei na necie? Nie mam jak jechać na razie i zastanawiam się nad zakupami w necie? Z nowości budowlanych dziś kupujemy listwy do paneli i wykańczamy podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.06.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dziewczyny czy zamawiłyście kiedyskolwiek coś z Ikei na necie? ... z tego co wiem to Ikea nie ma sklepu netowego... niestety można np na allegro zamówić ale koszty dostawy mają z kosmosu!!! powiem Ci tak: jeśli jesteś na tą Ikee zdecydowana to bierz kasę w kieszeń i jedź... tam sama na miejscu zdecydujesz które biurko, który regał pooglądasz na żywo, pomacasz i kupisz... tylko musisz mieć duuuuuuuuuuuuuuuuże auto bo te paczki są galante tam - jak regał to wiadomo że będzie płyta długa i musisz to zmieścić gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Karolina...Ikea Katowice z tego co sie orientuje, to ma sprzedaz przez internet... trzeba zerkac na ich stronie... Witaj Aniqa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.06.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Cześć Karolina i MAdziu :) Kurdę mam 200km do Ikei nie mam kiedy jechac , bo grafik napięty do granic wytrzymałości A meble już chciałabym kupić , bo powoli przenosimy swoje rzeczy i muszę mieć gdzie dać córci szpargały. Zaraz popatrzę na Katowice... Taak jest , ale tylko dla Śląska Edytowane 20 Czerwca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 a gdzie masz najblizej...zerknij na inne miasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.06.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ja mam Kraków najbliżej :)200 kilosów Tylko z Katowic sprzedają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 qrcze.... szkoda.. moze da sie kiedy wygospodarowac dzien na taki wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.06.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 taaaa da się w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 oj to tylko poltora mca tyle to wytrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.06.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Kochana ja za 3 tyg się przeprowadzam....:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ja to moge nawet bez mebli zamieszkac dzieci na materacyki dopoki nic nie kupie i bedzie tez ok albo stare meble jak sie da:) (tylko ze ja nie mam takich w PL , a z NO nie dam rady przytachac wszystkiego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.06.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 (edytowane) hihihi no ja chciałam już mieć dla niej , bo jak to dziewczynka ma straasznie dużo rzeczy ! A ile już rozdałam i wyrzuciłam My w przyszłymn tyg kończymy roboty wewnątrz .Potem już tylko kosmetyka W poniedziałek mamy zamawiać płyty do garderoby w sypialni. Wszystko nam mają wyciąć . W przyszłym tyg mam urlop to jadę na zakupy oświetleniowe. Będą mocno okrojone, ale zawsze to coś.Kilka sztuk muszę kupić. Do wiatrołapu i kuchni oraz do salonu . Napisałam do firmy internetowej , która sprzedaje żaluzje drewniane i wycenili mi jedno okno na 320 zł - Natomiast rolety dzień-noc 190 zł za 1m2 i tu trzeba przeliczyć już samemu ile jest Na początek będziemy mieć chyba stare rolety takie zwykłe, bo wszystkie ściągamy w mieszkaniu . Edytowane 20 Czerwca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 23.06.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 witamsuper u was pieknie sie robi zazdroszcze szybkiej przeprowadzki:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.06.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ależ Wy już kończycie wykończeniówkę. Pięknie Gonimy Was i nie możemy dogonić. Chociaż przeprowadzka też mi się marzy na połowę lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Aniu , co Ty tak cicho od kilku dni? Jak mebelki? udalo sie cos wykombinowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.06.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Hej dziewczyny IwaKrzyś witam serdecznie :) Kończymy i codziennie siedzimy do oporu na budowie . W tej chwili kończymy obróbkę drzwi . Panele skończone i montujemy listwy . Została tapeta w sypialni i montaż prysznica i pomalowanie pralni/kotłowni. Reszta to już raczej kosmetyka. A jeśli chodzi o meble to pracuję nad moim mężem ,żebyśmy w ten weekend pojechali do Ikei haha Dzisiaj kupuję mopa, wiadro i lecę z koksem Postaram się wrzucić nowe fotki z domku Do piątku musimy skończyć wszystko:) Edytowane 24 Czerwca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.06.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 no to zapracowaniu jesteście po same pachy ja w niedzielę też jadę do Ikea szkoda że nie do tego samego bo byśmy sobie pogadały pracuj nad nim intensywnie http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/d014.gif więc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.06.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Karolina ja chcę jechac do Krakowa, bo najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts