renata2005tychy 06.07.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Aniu widzę że jesteś na ostatnich nogach budowlanych;) Wszystko gotowe, lampy, kolorki, drzwi... No no , super Czekam na fotki i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.07.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Juz meta na horyzoncie !!! Renia tak sie u Was naogladalam , ze sama nie moge sie doczekac! Postaram sie nadrobic foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.07.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Kiepskie fotki .... szafa w sypialni w trakcie robienia- wymiar 2,6 /1,75 , tak więc niewielka, ale pojemna:) Kolor pod meble sypialniane ,które posiadamy i są w bardzo dobrym stanie http://i62.tinypic.com/29kwcxw.jpg Brakuje jeszcze luster itp... http://i59.tinypic.com/s2qmuh.jpg Oświetlone półki w salonie. Jeszzce muszą zostać pomalowane . http://i58.tinypic.com/x23nu8.jpg Nie wiem czy już pisałam wcześniej , ale 18-07-2014 PRZEPROWADZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.07.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Aniqa Finish tuż tuż Trochę zamazane te fotki Poczekam na całość szafy aby się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.07.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ooooo taka szafa to bardziej garderoba powinna się nazywać, bo tam do środka się wchodzi... ale gdzie Wy ją zrobiliście w tej sypialni to nie mam pojęcia... lukam na tan projekt i nie widzę takiej wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 07.07.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ooooo taka szafa to bardziej garderoba powinna się nazywać, bo tam do środka się wchodzi... ale gdzie Wy ją zrobiliście w tej sypialni to nie mam pojęcia... lukam na tan projekt i nie widzę takiej wnęki coś mi się wydaje, że podkradli z przedpokoju i wyszła im wnęka a tak w ogóle , to garderoba super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.07.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) Witajcie :)Dalej latam jak szalona i załatwiam... świadectwo energetyczne, inwentaryzacja po budowie domu ( cyz jak to sie nazywa...), umowa na odbiór śmieci, internet , karnisze . firany itd itd itd itd itd! Jednym słowem masakry budowlanej ciąg dalszy! Dziewczynki ta szafo-garderoba to faktycznie stara garderoba we wiatrołapie. We wiatrołapie przesunęliśmy ściankę, żeby zrobić szafę zabudowaną a w sypialni garderobę :)Wyszło całkiem fajnie tylko jeszcze nie skończona. Okazało się też ,że niestety nie zrobię rolety rzymskiej w kuchnia , bo mam za blisko meble od krawędzi wnęki okna ( ok 6 cm) i otwierając szafkę podnosiłabym firankę do góry Na razie będą zazdrostki ... Nie mam głowy do wszystkiego naraz po prostu Ps jeśli chodzi o "moją przykrą sprawę" to przez kolejne 2 miesiące jeszcze nie mam się co martwić .... Wiadomo ! Ktoś musi wszystko posprzątać Tak więc będę miała pracowity okres... Edytowane 8 Lipca 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.07.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 a no cwaniaki z Was tak sobie wykombinować garderobę nooooo szacun! co do zlotu KOCHANA!! to było o tym pisane oficjalnie na vipie, więc to żadna tajemnica... obiecuję jednak poprawę i jak tylko się o jakimś następnym dowiem to od razu ślę Ci info... ale!! to znaczy że musisz przyjechać!!!! :) ściskam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.07.2014 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 No tylko ja na VIPa nie wchodzę wcale . . . Ale ok ... Po długim namyśle wybaczam łaskawie! Owieczka , ja już mam serdecznie DOŚĆ tego wszystkiego !!!Mam chyba jakiegoś doła (( Żeby jeszcze było mało to reklamacja całej podłogi w salonie przeciąga się i sklep , w którym kupowaliśmy wysłał ją do przedstawiciela, przedstawiciel do hurtowni-hurtownia do producenta .....a ja czekam już 2 tygodnie i nic... A w poniedziałaek miałam jeszcze przykrą rozmowę z dyrektorem banku, ponieważ okazało się ,że niekompetentna pracownica olała moje dokumenty , nie dopilnowała czegoś i straszą mnie karą. Na szczęście sprawa została po 2 dniach wyjaśniona i koszty poniesie owa pracownica:sick: Niesmak niestety pozostał ... Tak mi się po prostu wali naraz na głowę , a że mam malutką to nie mogę sobie poradzić Ehhh .... Przemęczenie materiału jednym słowem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ania, dasz radę Uwierz mi, że jeszcze trochę i zapomnisz o tym wszystkim co się teraz dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.07.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 W koncu jakaś dobra nowina!!! Dostaliśmy całą nowa podłogę do salonu!!!!! Dodatkowo kupiłam 3 karnisze i żyrandol do Wc. Doszły w końcu także 3 zamówione zwisy do korytarza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.07.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Obfotaj jak już będą rozpakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.07.2014 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dzień dobry :)widzę ,że u mnie cicho ...Ale już niedługo dodam nowe fotki :) Najważniejsze ,że mam wszędzie wykończone już podłogi i najważniejsze ,że w salonie jest tez !! W sobotę zamontowaliśmy wszystkie karnisze, wczoraj posprzątałam , umyłam okna i.................... przewiozłam część swoich ubrań i ciuszków córci! :rolleyes: W piątek i sobotę przeprowadzka. Jutro mają nam dostarczyć nawet kubeł na śmieci ! Nasz kierownik budowy robi nam świadectwo energetyczne, nasza geodetka robi inwentaryzację końcową. Teraz będziemy wybierac kolor zewnątrzny, parapety i coś na dół domu ( nie wiem jak to się nazywa .. ) Kolor chcemy kawa z mlekiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.07.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę. I czekam na foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.07.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Też o mozaice myśleliśmy lub o jakimś ładnym kamieniu ... Płytki raczej odpadają ... yyy dosłownie hahaha :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.07.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 a ja na to mówię cokół matko ale zleciało, co? już się przeprowadzacie... ale extra młoda zadowolona? jak w końcu ona ma ten pokój? pomalowane z szablonu? bo się zgubiłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) ...coś na dół domu ( nie wiem jak to się nazywa .. ) ... No właśnie - cokół ...A u siebie planuje taka jakby mozaike z drobnych kamyczkow... To chyba mówicie o marmolicie, yoł, yoł! http://www.magnolia0joaska.mojabudowa.pl/pliki/magnolia0joaska/image/cokol%20przed.jpg Edytowane 15 Lipca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.07.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 ja tam na te kamyczki mówię grysik mam - znaczy rodzice - w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.07.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 tak dziewczynki zleciało strasznie szybko, ale nie zniknę z FM .Czeka mnie masa pracy nad ogrodem , cieszymy się ,że w końcu bedziemy mieszkać w swoim domku ! Kurde nie wiedziałam ,że ta kaszka to marmolit? y no a młoda niestety nie ma jeszcze mebli !!!!!!!!!!! to jest największy szok, oglądałam w salonach i dooopa ."Same szajsy. Jeszcze jadę w jedno miejsce i jak tam nie kupię , to własnoręcznie zaciągnę mojego mężulka do Krakowa do Ikei ! Dziewczyny sporo nam jeszce brakuje , ale termin goni i musimy już się wyprowadzić... Najbrudniejsze prace zostały zakończone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 15.07.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witaj :welcome:welcome: już jakiś czas podglądam twój wątek i teraz w końcu mogę coś napisac. Piękny domek i jestem pełna podziwu szybkości wykonywanych prac. Mam też pytanie bo my jesteśmy na etapie budowy ścian i powiedz mi proszę na jakiej wysokości masz okna?? i czy w kuchni okno masz na tej samej wysokości.Będę wdzięczna za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts