aniqa1982 28.07.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 łaaaaaał Asia śliczna ta pierwsza i ostatnia Wszystkie piękne Nom miała byc kawa z mlekiem to chyba nie będę kombinowała z brzoskwiniowymi? yyy dla mnie to beżowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 28.07.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Aniu a mi się twoja propozycja bardziej podoba niż ta pierwsza Asi bo jakaś taka strasznie ponura. A ta ostatnia to prawie biała ale łądnie się prezentuje. Mam pyatnie czy ten kolorek fuksjowy na to masz na całej ścianie bo bardzo mi się on podoba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.07.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Brzoskwinie:no: Ta pierwsza chatka od Asi fajna:) Ja mam odwrót od szarości - u mnie na osiedlu każdy nowy dom jest taki, więc chcę biały z kawą na boniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.07.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 cudownie Ania, że już mieszkasz, strasznie wam zazdroszczę fajnie wnętrza wyglądają, czuć tą przestrzeń na której też strasznie mi zależy elewacja - moim zdaniem pierwsza fotka najładniesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.07.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Tak wbrew pozorom domek jest taki pzestrzenny Szyszunia ten kolor to Dulux- fiołek alpejski :)Mam go przemalować , bo każdy mówi ,że nie pasuje A mi się podoba i nic nie robię Chloe a jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.07.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 ANIA, CO TO za farba w przedpokoju, z błyszczącymi drobinkami, czy mi się wydaje ? kolor fiołkowy jeśli Ci sie podoba to zostaw, ważne, żebyś Ty się w tym wnętrzu dobrze czuła moja córka ma podobny w swoim pokoju i uwielbia go, chociaż z początku trochę kręcilłam nosem na jej pomysł teraz coraz bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 30.07.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 dzisiaj zmierzę wysokość i ci podam a ja chciałam ogłosić wszem i wobec , że od soboty już mieszkamy !!!!!! :wave: :wave: gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.07.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Gratulacje!!!!!! Aniqa, gratki Prezent mam http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQm_AKP5JZMzu7cmSrCMMGv7icrGu8--zCFVmHC2EiUbuiNKO7w posikam sie ! :lol2::lol2::lol2: to Ty ta paprotke zwedzilas a nie Becia! a teraz Ani chcesz wcisnac :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.07.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 to Ty ta paprotke zwedzilas a nie Becia! a teraz Ani chcesz wcisnac :rotfl::rotfl::rotfl: :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ha, ha, ha... a nie zauważyłaś, że ja z Becią to jesteśmy zadymiary do pary. Może to nie była tylko Becia A może się inspirowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 31.07.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 że coooo ??????????? Kradziona paprotka?!!:jawdrop: :rotfl::rotfl: :rotfl: MAtko nie wiem czy mam oddać czy co????? No chyba się focham !http://i60.tinypic.com/xaw2rs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ... MAtko nie wiem czy mam oddać czy co????? ... Nie oddawaj. Tylko jak ktoś będzie pytał o nią, to się nie przyznawaj po prostu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 31.07.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Ahaaaaa!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.08.2014 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 No dobra, za to, że ofiarowałam Ci kradzioną paprotkę, mam coś w zamian. Zdjęcie tego domu, o którym wcześniej mówiłam. Wprawdzie te inspirki, które wcześniej zamieściłam chyba bardziej mi się jednak podobają to jednak wrzucam, bo zdjęcie robiłam jak tajniak (właściciel kręcił się wokół domu ). Można w zasadzie powiedzieć, że fotka też skradziona http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsec2a26e9.jpg Słaba jakość. Słabe ujęcie. No trudno. Może wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.08.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 ręce Ci się trzęsły ze strachu elewacja jak się patrzy, tylko brakuje mi czegość wokół okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.08.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Kolor podobny jakby do naszego Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.08.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 No ja się zastrzelę gdzie nie wejdę to juz mieszkają!!! no ja sie tak nie bawię! ja tez chcę ....a elewację ja bym wybrała wersję jaśniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.08.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 gratulacje !!!dzięki Dezet Dziewczyny od piątku codziennie inna parapetowa! W dodatku jeszcze nie mamy internetu i nie,mam kiedy tu zaglądać, ale teraz temat kostki będzie na tapecie i oczywiście będę potrzebowała Waszych rad. Na razie będziemy gruntowac z kolorem kawa z mlekiem -odcień w miarę jasny,to zobaczymy jak wyjdzie. Za ok 3 tyg ma być firma od kostki i musimy już,zdecydować co i jak,a do tej pory musimy też zrobić jakiś kamień czy coś do opaski domu.(?)yyy ktoś zrozumiał co napisałam? ;)hihi Pozdrawiam ciepło )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.08.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 A ja bym najchętniej chciała elewację pociągnąć do samej ziemi bez opaski... tylko mój M nie bardzo chce się zgodzić bo że niby się chlapie i że się brudzi .... i tez tak na prawdę nie wiem co bym chciała dać na opaskę ,,,,,,, chyba po prostu pomaluję na grafitowo i niech tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 A ja bym najchętniej chciała elewację pociągnąć do samej ziemi bez opaski... tylko mój M nie bardzo chce się zgodzić bo że niby się chlapie i że się brudzi .... i tez tak na prawdę nie wiem co bym chciała dać na opaskę ,,,,,,, chyba po prostu pomaluję na grafitowo i niech tam a nie możesz na opaskę wybrac jednorodnego tego "marmolitu" czy jak to sie nazywa, jednolitych kamyczków ?? Bedzie kolor jak chcesz i zabezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts