Mmelisa 19.08.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Hejeczka u mie numerek domku na 7rocznice slubu... nr taki sam:D wiec to bedzie pamietny dzien Aniu pamietaj ze kolor w kontakcie z powietrzem ulegnie zmianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Cześć Mam nadzieję , wieczorem wstawię fotki Tak sobie myślałam ,że może dać taki kamień na cokół? Widziałam ostatnio fajne ogrodzenia z kamieniem tzw. Gabiony. Co Wy o tym myślicie? Fajne to to czy może dać sobie spokój? http://i61.tinypic.com/rksqqs.jpg http://i58.tinypic.com/2mnngyh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.08.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Gabiony sa super, pytanie tylko czy bedą pasowac do Waszego domku Ja bardzo chciałam ale niestety u mnie nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Może wieczorkiem zrobię taką wizkę z ogrodzeniem i elewacją ? zobaczę jak znajdę czas.. Myślę ,że będa pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ale masz na mysli polozyc taki kamien co w gabionach u was jako cokol?? dziwnie to brzmi... chyba ze chodzi o ogrodzenie gabionami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.08.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) No właśnie nie do każdego domu pasują gabiony. Mnie osobiście się podobają ale do nowoczesnych brył. Przy klasycznych trochę to....ni w 5 ni w 10 Na cokół taki kamień to chyba nie bardzo bo one są spore i nierówne Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie myślałam położyć taki kamień lub płytki kamieniopodobne na cokół + takie ogrodzenie .... ??? Kurde , ale może nie będzie to fajnie wyglądało , bo my chcemy kostkę wokół domu taką w kolorze brąz - cegła. Żeby nie wyszło potem , że jest masło maślane . czyli misz masz nie pasujący razem do siebie. Może sobie daruję takie pomysły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.08.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie myślałam położyć taki kamień lub płytki kamieniopodobne na cokół + takie ogrodzenie .... ???..Kurde , ale może nie będzie to fajnie wyglądało , bo my chcemy kostkę wokół domu taką w kolorze brąz - cegła. Ten kamień nie nadaje się na cokół bo za bardzo będzie wystawał za elewację Moim zdaniem jeśli będziesz miała kostkę betonową to lepiej będzie wyglądał cokół z płytek imitujących kamień. Widziałam wielokrotnie na żywo takie rozwiązanie i wygląda fajnie Żeby nie wyszło potem , że jest masło maślane . czyli misz masz nie pasujący razem do siebie. Może sobie daruję takie pomysły.. Mnie się nie podoba pomieszanie kostki betonowej z granitową Więcej nie znaczy zawsze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ania ty juz lepiej nie kombinuj jak masz komin obrobiony? zrob taki sam cokol... bedzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 O kostce myśleliśmy coś w tym rodzaju : http://i59.tinypic.com/ixyuf4.jpg Może być ciemniejsza. A wczoraj mąż przywiózł próbki płytek i dziś dodam fotkę z tym kolorem i z nimi . Same ocenicie Mnie się podoba pomieszanie takich kostek ,ale delikatnie , jeden pasek albo 2 na obrzeżach . Ogólnie nie podobają mi się takie esy-floresy na większych powierzchniach. edit: Mel komin mam z klinkieru, a to już mi się nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Mel komin mam z klinkieru, a to już mi się nie podoba... :P:P zerknij sobie do mojego dziennika na elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Oj tam tylko się nie fochaj !:hug: Ty chyba masz szarą albo w graficie jak pamiętam? Mnie się nie podoba zbytnio brązowa a ja taki komin mam ! człapię do Ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 u mnie antarcyt, to fakt... musze oblukac twoj dom z zewnatrz.. fotki pewnie w czelusciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.08.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 u mnie antarcyt, to fakt... U mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 No żałuję do dziś ,że nie przekonałam mojego męża na czarny lub antracytowy dach Tak mi się podobają takie , ale mój wolał słuchac rodziców i koniec . Bo wszyscy stwierdzili , że jak można dac okna brązowe ( takie od początku chciałam )do czarnego dachu?! yyyyy................. No ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Cześć Mam nadzieję , wieczorem wstawię fotki Tak sobie myślałam ,że może dać taki kamień na cokół? Widziałam ostatnio fajne ogrodzenia z kamieniem tzw. Gabiony. Co Wy o tym myślicie? Fajne to to czy może dać sobie spokój? http://i61.tinypic.com/rksqqs.jpg http://i58.tinypic.com/2mnngyh.jpg Ja uwielbiam gabiony i część małej architektury ogrodowej to będą gabiony, nad ogrodzeniem się też zastanawiam, ale nad samą podmurówką z gabionów a góra tylko metalowe przęsła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 No żałuję do dziś ,że nie przekonałam mojego męża na czarny lub antracytowy dach Tak mi się podobają takie , ale mój wolał słuchac rodziców i koniec . Bo wszyscy stwierdzili , że jak można dac okna brązowe ( takie od początku chciałam )do czarnego dachu?! yyyyy................. No ale.... My mamy antracytowy i nie wyobrażam sobie innego ... szkoda że się nie dał przekonać ale cóż inne kolory też ładne jak się do nich dobierze odpowiednie detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.08.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Aniqa, gabiony są przede wszystkim drogie Mi też się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.08.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Pierwsze fotki z gruntowania ścian. Kolor przekłamany trochę i chyba przyciemnimy i tak przy malowaniu potem , bo wpada w morelkowy jakby a miał być kawa z mlekiem. Robiłam zdjęcia wieczorem telefonem i nie widać zbyt dobrze. Na dole 2 przykładowe płytki na cokół , mi osobiście jak jużto podoba się bardziej ta z prawej . Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.08.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 zdecydowanie ładniejsza ta z prawej , bo ta z lewej :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts